merhaba, bursa da agv bayisi geçen yıla kadar bizdik (Tekyıldız Motor) fakat bu sene agv satmıyoruz. bursada başka bayide yok. agv kaska OTO SEVER MOTORLU ARAÇLAR dan ulaşabilirsiniz. teşekkürler...
merhaba, bursa da agv bayisi geçen yıla kadar bizdik (Tekyıldız Motor) fakat bu sene agv satmıyoruz. bursada başka bayide yok. agv kaska OTO SEVER MOTORLU ARAÇLAR dan ulaşabilirsiniz. teşekkürler...
Evet Rotamız Bilecik Pazaryeri ilçesi.
Muhteşem virajları eşsiz oksijen dolu serin havası,Kınık toprak el yapımı hediyelik eşyaları ve göletleri ile güzel bir pazar geçirmek isteyen herkezi bekliyoruz.
Sucuk ekmek mangal keyfini atlamayalım tabi.
Toplanma yeri Kent Meydanı saat 10:00
Not; Gezi düzergahı daha önce burada öğretmenlik yapmış olan Nevin hocamızın yarı memleketidir. Ayrıca Seçkin arkadaşımızın asıl memleketidir.
Yani rota emin ellerde Katılmak isteyenler listenin devamına isimlerini yazsınlar.
Katılımcı listesi;
1-Kaptan Coşkun
2-n_tuncak
3 - Seçkin
4 - Musa
5 - Memduh
6 - YunusEmre ( İnegölden Alınacak, Kaçırma bak ona göre bidaha bulaman )
7 -Mine kaya (Belki)
8-Umut (Belki)
9-
10-
Cemolos kardeş sen hele bi giyin her şeyin bir çaresine bakılır o ne loo öyle
Bir işim çıkmazsa daha doğrusu eşim ve çocuklar , baba bizi bir yere götür, gezdir, piknik yapalım demezlerse gelmek isterim
Heyyy dostlar merhaba
beni hatırlayan ve unutan tüm dostlara selam olsun...
Sizleri hepinizi çok özledim iki teker dostları...
Bundan tam bi sene önce bende motor alıcam diyen araştıran yardımlarınıza ihtiyaç duyan bi arkadaşınızdım ben motorla tanışıp bineli tam bir sene oldu...
Gezdik eylendik, tanıştık, birçok insan abim ablam oldu, bir çok insan kardeşim gibi...
Hiç bir artniyet ön yargı veya sınıf olmadan aranıza aldınız yollları paylaştınız bunun için teşekkür ediyorum...
ahahaha ben böyle seviyorum motora binmeyi :pCemolos kardeş sen hele bi giyin her şeyin bir çaresine bakılır o ne loo öyle
pazar günü ölmez sag kalırsam bende gelıyorum millet.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
http://www.illerarasimesafe.com/burs...ri/yolharitasi
Evet Rotamız Bilecik Pazaryeri ilçesi.
Muhteşem virajları eşsiz oksijen dolu serin havası,Kınık toprak el yapımı hediyelik eşyaları ve göletleri ile güzel bir pazar geçirmek isteyen herkezi bekliyoruz.
Sucuk ekmek mangal keyfini atlamayalım tabi.
Toplanma yeri Kent Meydanı saat 10:00
Katılımcı listesi;
1-Kaptan Coşkun
2-n_tuncak
3 - Seçkin
4 - Musa
5 - Memduh
6 - YunusEmre ( İnegölden Alınacak, Kaçırma bak ona göre bidaha bulaman )
7 -Mine kaya (Belki)
8-Umut (Belki)
9-Mutlu
10-Hamza (senide bekleriz İnegöl'den)
11-
(Felis Leo şimdi muhabbetinden mahrummu kalıcaz yaw koydu haa...
emre benim adıma cevaplamış . yenişehirde yazı işlerindeyim
sağol mutlu abim aynı sevinçleri paylaşıyoruz nede olsa...
yolunuz açık olsun iyi eylenceler size hocam hafta sonları kurstayım her hangi bi tura katılmam mümkün görünmüyor...
herkese merhaba 30 Ağustos zafer bayramı için bir kortej varmı varsa kimler katılacak va başlangıç noktası neresi olacak?
Bu tür organizasyonları Bursa Enduro yapıyor,akşam toplantıdaydım.Düzenlenen legal bir organizasyon yok ancak illaki kendi organizasyonlarını yapan ufak gruplar olacaktır diye düşünüyorum,farklı motosiklet gruplarına danışmanızı öneririm...
Mhb arkadaslar . Bir Bursa'li olarak araniza yeni katiliyorum , bir yabanci olarak duzenlemis oldugunz geziye katilma sansimiz varmi acaba . 1 ay once almis oldugum motosikletimi keyifli bir gezi icin kullanmis degilim bu firsati kacirmak istemem dogrusu ( tabi izniniz olursa).
Süpriiiiiiiiz. Hafta sonu yağmur var. Hava Bursa'da 27 Bilecik'te 24.
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)