beyler hırsızlar iyice azıttı dünde bizim bir tanıdığın evine evde yoklarken girmişler kapılarınızı kilitlemeden evlerden çıkmayın motorlarınızı güvene alın bunları yakalıyorsun savcılar ya salıyorlar yada çok çok az bir ceza ile salıyorlar gece gece kafam attı yine geçenlerde teyzemlere oldu ondan öncesi bizi yokladı şimdi de bu
bende gelebilirim daha hiç geziye katılmadım ama
Inegöl den gecerseniz gelebilirim
Mhb arkadaslar bende bir Bursa li olarak fazerime kavustum ve siteye yeni uye oldum bursali basligi gorunce hemen tikladim . Musait oldugum surece duzenliceniz gezilerinize bende katilmak isterim herkeze saygilarimi sunuyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
Arkadaslar bu formda foto yukleme butonu yokmu yoksa benmi goremiyorum profilime bir foto koyamadim yardimci olabilirmisiniz
Tabiiki buyrun katılın arkadaşlar.Yunus Emre sen numaralarımızı kaydet benim face imde yazması gerek,seninkinide özelden at daha kolay buluşulur.İnegöl AVM ordan alırız muhtemelen,diğer arkadaşta kent meydanında hazır beklesin...
Bu arada Enduro'nun bayan motorcuları hepsi çok tatlı ve benim gibi psikopat olmayan insanlar...
Tamam hocam ozaman avmnin kapalı otopark girişinin orda beklerim yada size neresi uygunsa*orda beklerim. Akşama numaramı yollarım hocam gerçi profilimde yazıyor.
Pazar günü düzenlediğimiz OYLAT gezisi, katılımcı arkadaşların çoğunluğunun sakaryadaki festivale gitmiş olması ve benim çocuk bakıcılığı durumumdan hafta sonu kurtulamam nedeni, geziyi düzenlemeyi ateşleyen memduh arkadaşımızın geziye gitmiş olması vs.vs lerden dolayı ileriki haftalara almak zorunda kaldık.
İznik'te festival oluyormuş her sene,bu hafta mı acaba bilginiz var mı ?
selam nasıl dalsam muhabbete bilemedim yeni yeni motosiklete başlayan biriyim bi sizlerle tanışayım dedim kaydoldum siteye
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)