Merhaba Millet,
Kısa bi ara vemem gerekli bi 15 ay yokum bilginize.
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
bu akşam bir çay içme buluşması teklif ediyorum :D gelebilicek var mı?
merhaba arkadaşlar ben yakup, aranıza yeni katıldım. Henüz motorum yok ama aramalarım başladı. En kısa zamanda olacak inş. Alma amacım hafta sonları doğa ve kısa civar gezileri. Memduh arkadaşım sürekli gezdiği için bende ondan özendim) Regal raptor veya benzeri 250lik motor arıyorum. Satan varsa görüşebiliriz. Hepinize selamlar
Selam arkadaşlar
Bana Michelin lastik alabiliceğim bi dükkan bayi sölermisiniz fiyatların standart olsun lastik fiyatınnı üzerine fiyat koymayan.
Bide koruma demiri satan bi yer lazım koruma demiride alıcamda u şeklinde olanlardan.
Vede eldiven gerekiyor bunuda ucuz ama iyi satan bi yer varsa önerirmisiniz
Teşekürler
Kardeşim hayırlı tezkereler bir uğurlama yapalım istersen yada hiç bişey olmadı görüşelim yani bursa mt sırtına vurmadan asker göndertti dedirtmeyelim
arkadaşlar ramazan ayını motosikletsiz gecirdim ve iyicene bunalmışken kendime sıfır ayarında bi siyah ybr 125 aldım reimlerini atıcaktım ama teknik bi problem var motosikleti o kadar özlemişimki dün 250 km civarı gezdim :D
http://9gag.com/gag/axNDN4D klasik bir kaza örneği
tekyıldız motora giderseniz samet isimli firma sahibi ile kesinlikle muhattab olmayın. eleman alacaksan al almayacaksan s.tt.r git modunda. eğer dükkana girdiğinizde size kabaca 'ne istiyorsun' diye soran ve girmemen gereken bir yere girmişsin gibi davranan bu arkadaşa maruz kalırsanız sinirlenmeyin sakın olun sedat bulun
Arkadaşlar , iyi marka zincir temizleme spreyi ve zincir yağı nereden alabilirim ?
seyyah27 bir baba , iki çoçuk işletiyor sanırım orayı. Baba ile küçük kardeş iyide , büyük çoçuk dediğin gibi biraz bezmiş , almıcaksan dükkanın önünü kapama modunda takılıyor..
smt_gngr göller bölgesine 500km motor tecrübesi ile çıkmıştım. Şimdi düşünüyorumda gerçekten mantıksız bir hareket yapmışım :D Tecrübeliysen bence bir sıkıntı olmaz. Giden gelen oluyor tek tük. Yolda 2 ayrı motorcu ile karşılaşmıştım. Ama 2-3 kişi kesinlikle daha mantıklı ve çok güzel yukarısı.. Şöyle bir foto paylaşıyım , belki çıkma işlemini öne çekersin
Bursa'da bunlardan tonlarca var. Banada çok denk geliyor merak etme yanlız değilsin. Bana denk gelince bende senin yaptığına benzer şeyler yapıyorum. Genelde zaten olacak olan bu. Sinirlerin birden boşanıp olayların gelişmeye başlaması anlık. Sadece motorla değil araçla oluyor seyir halindeyken.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
coşkun hocam gezi yokmu buaralar sıkıldım evde oturmaktan
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
abı hoşgeldin sonunda kayıt oldum mt ye gerıye motoru almak kaldı bugun baktıgımız motor olmadı ama ıllakı bı tane bulucaz ....
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Merhaba Millet,
Memolar,batular, Ercan abi, Özcan abi, Haktan Bey,................................
Kusura bakmayın haber veremedim zaten saat 17:00'da otobüse bindim. Herkesin çalıştığı saatti rahatsızda etmeyim dedim.
Yer Tokat 5.piyade alayı. 1 saat sonra teslim oluyorum. 75 gün sonra görüşürüz.
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
tekrardan hayırlı tezkereler kardeşim :D valla bi yandan üzüldüm gitmene bir yandan sevindim inş. tez zamanda geçer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)