selamın aleyküm baya uzak kaldım ben nasılsınız arkadaşlar eğlenceler falan ohhh valla helal olsun sizlere be eğlenmesini biliyosunuz tebrikler insanın içi hopppluyo sizlerin böle fotolarını görünce neyse hayırlı akşamlar
selamın aleyküm baya uzak kaldım ben nasılsınız arkadaşlar eğlenceler falan ohhh valla helal olsun sizlere be eğlenmesini biliyosunuz tebrikler insanın içi hopppluyo sizlerin böle fotolarını görünce neyse hayırlı akşamlar
bendende selamlar abi kardeş bi siteye selam verelim dedik keyif iyi anlaşılan inşallah bodrumada gelirsiniz mandalina bahçemizde bi mangal partisi yaparızzzzz.....
slm tum bursaya ben geldim ve gidiyorum heheheh gorusuruz
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Abi Bende Bursadanım.Daha Önce Mondial 150 HS Motorum Vardı.Şimdi Değiştirdim.Zealsun ZS150 Aldım. Aranıza Benide Katın.Ehliyetide Alıcam Şubatta? Geziye Felan Bende Gelebilirim.Yaş 17
mesut aramıza hos geldin tabiki senide bekleriz kendine ii bak gorusmek uzere
BURSA MT UYELERİNE GÜNAYDINLAR
ŞİMDİ HABERLE :Beklenen yagıslar cumadan itibaren geliyor ruzgar hızını arttırdı arkadaslarımızın dıkkatine mutlaka kask takın
YOL DURUMU :En kestirme yol sizin bildiginiz yoldur
TEKNİK BİLGİ: 150 cc ve altındaki motorlar 7000 km geldiklerinde mutlaka yakıtınızı degistirin bitmis lastikle yola cıkmayın
AMAN BİLGİ : aman bu kadar haber yeter
SAYGILARIMLA
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
DaĞ Yenİce GÖletİnde Turna Avina
--------------------------------------------------------------------------------
Evet arkadaşlar düşündük taşındık bu havada uzak bi yere gidemeyiz
bizde yakınlarda bulunan dağyenice göletine turna aynalı sazan avına gidek dedik
kesinlikle ve kesinlikle alkol alınmayacaktır
ne yenir ne içilir rtak olarak aldığımız tavuk sucuk
kola vs
eşantiyon olarak tutacağımız balıklar
buluşma yeri
eker tesisleri
tarih;28.01.2007
saati
12:30
mesafe :ekerden 6 km
Herkeze selamlar,
Aranıza yeni katılıyorum A2 ehliyet sınavlarını tamamladım trafik işlemlerim kaldı sadece.Daha önce hiç vitesli motor tecrübem olmadığı için denge unsurunun ön planda olduğu(motorda denge gelişimi için)cross düşük cc bir motosiklet almak istiyorum ama arasıra yol yapmam gerekirse 200cc civarı olabilirmi şeklşinde düşünüyorum.Yardımınızı rica ediyorum 1-2 ay içinde sezon başlayıp fiyatlar artmadan almak istiyorum.Biraz araştırma yaptım ama pek bir netice alamadım.Aşağıda belirttiğim modellere ilave tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum
RAMZEY CROSS 150
HYOSUNG XR-125
KANUNİ CROSS 250
veya bildiğiniz başka modeller....
Selamlar arkadaşlar nasılsınız? kimseler uğramaz oldu.
Titre ve kendine dön ey Bursa!!!
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
işte geldim burdayım bende internet sorunu yüzünden bir kac gündür yoktum
cross alcak arkadasın ccden cok motorun beygir gücüne bakmasını tavsiye ederim.
benmiyim kelebek motorcu
sen kelebek görmemişin güzelim..
kar kış lodos farketmez biz gezeriz. hem benim artçım bile soğuktan üşüdüm yavas git diye dert yanmıyor...
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
senin dün geldiğin zaman ben sıcak yataktan yeni cıkmıstım ve hiçbir yere gidesim yoktu. havanın ne durumda olduğu önemli değil benim için fakat o anda canım istemedi işte. belki gelseydim bir arabanın altında kalırdım belki
duygu sömürüsü yaptığı düşünüyorsun demek;
malum çin malı motorlar, lastiklerde çin malı
ve birazcık yağmurda asfaltı sabun zanneden cin malı lastikler...
her an bir tehlike her an düşüsün habercesi kaymalar...
motorları yaptırmaktan iyi bir lastik alamadık altına, ama sen bana kelebek motorcu de, duygu sömürücüsü de, biz bişe demeyiz sen rahat ol...
tamam tamam şaka yaptık biliriz ne kadar usta olduğunu
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)