Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı memduhb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar alınık choper bakıyoruz fiyat aralıuğımız 1000-2000 tl arası cevrenızde satan tanıdıgınız varsa bbenımle ırtıbata gecsin lutfen...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

hocam lınkı acamadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

tatilden döneyim bende taktıracam
    abi atayım hemen telden girip atmıştım onu o yüzden açılmamıştır linktekilerin hepsi aynı
    buyrun:
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_trks...at=0&_from=R40
    DALGIC_800 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi atayım hemen telden girip atmıştım onu o yüzden açılmamıştır linktekilerin hepsi aynı
    buyrun:
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_trks...at=0&_from=R40
    5000m iyimiş bu , kullanan varmı acaba ?

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Bu süpermiş alınır aslında .

Alıntı zulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5000m iyimiş bu , kullanan varmı acaba ?
    orhanyor nicki kişi kullanıyor bu alarmın 1 üstüde var scorpion marka o daha kaliteli fakat acayip tuzlu

Motosikleti
    Honda CBR250
    Scorpio markasında birçok ürün var , inceledim , adamlar yapmış lakin fiyat tuzluymuş. İncelemek isteyene link altta ;

http://ridescorpio.com/shop/scorpio-secure/

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Dün carrefour a gittim . Sıkıntı yaşamadım . Yanlız takıntı yaptım biraz . Biryere kitliyorum sonra yok burası olmaz diyorum başka yere kitliyorum . Böyle 5-6 defa yer değiştirdim . En son güvenlikçi geldi . Sen manyaksın dedi bende özellikle onun görebileceği yere koymaya çalışıyordum en son bir foto atıyım . Kilitli hali değil çıkmadan önce ilerde 1 foto çekindik .

MhmtcnKoral bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR250
    Berke kardeş bu kadar takıntılı olma , sonra biyerlere gidince aklın motorda kalıyor , tad alamıyorsun. Alışveriş merkezlerinin kapalı otoparklarında birşey olmaz kanaatimce. Hafta sonu motoru servise götürecektin , götürdün mü ?

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    bak bende de salcano 125 var ilk aldığımda her yere gittiğimde kitliyordum beş dakikalığına uzaklaşsam bile. zulu arkadaşın dediği çok doğru motorda kalıyor aklın çıldırıyosun gezdiğin zamandna keyif almıyorsun. benim kitleme sebebim çalınsa başka bir şekilde motor alamıycağımın bilinciydi. yani para yok bir şey yok çalınsa bir daha motor da yok :D ama sonra baktım kimse yüzüne bile bakmıyor yani çalsa o adam o motordan etse etse 500 lira eder bunla da kimse uğraşmaz heralde dedim bıraktım kitlemeyi memnunum şu anda :D

Motosikleti
    Berke kardeş bu kadar takıntılı olma , sonra biyerlere gidince aklın motorda kalıyor , tad alamıyorsun. Alışveriş merkezlerinin kapalı otoparklarında birşey olmaz kanaatimce. Hafta sonu motoru servise götürecektin , götürdün mü ?
    Haklısınız , ne tat aldım ne bişey . Götürdüm motoru 1.000 bakımı yaptılar .

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    [QUOTE=beko12345;3116644]Dün carrefour a gittim . Sıkıntı yaşamadım . Yanlız takıntı yaptım biraz . Biryere kitliyorum sonra yok burası olmaz diyorum başka yere kitliyorum . Böyle 5-6 defa yer değiştirdim . En son güvenlikçi geldi . Sen manyaksın dedi bende özellikle onun görebileceği yere koymaya çalışıyordum en son bir foto atıyım . Kilitli hali değil çıkmadan önce ilerde 1 foto çekindik .

Merhaba, bence kısa zamanda alarm taktır ancak o şekilde rahat edebilirsin ve herzaman zincirle kilitlemeyi ihmal etme yinede bende öyle yapıyorum.

Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Berke ben bir yere bırakıyorsam ön diske çift disk kilidi ve masterlock zırhlı çelik halatıyla bağlıyorum direksiyonu da kilitlerim hep alarm olarakta linktekini alıp takmayı düşünüyorum

smt_gngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni windy S
    Akşam akşam bide memurla tartıştım moralim bozuldu

Motosikleti
    Çok sağlam bir zincirle bağladım . Hırsızın boyum kadar demir makasıyla gelmesi gerekiyorki buda zor carrefourda. Direksiyonuda kitledim bide viteste bıraktım , direğede bağladım. Ama yine huzursuz oldum . İnternetten 50 liraya alarmlı disk kilidi alacağım .

Motosikleti
    HHH
    Çok sağlam bir zincirle bağladım . Hırsızın boyum kadar demir makasıyla gelmesi gerekiyorki buda zor carrefourda. Direksiyonuda kitledim bide viteste bıraktım , direğede bağladım. Ama yine huzursuz oldum . İnternetten 50 liraya alarmlı disk kilidi alacağım .

xena alarmlı kilit alma da ben aldım üç günde bozuldu sana boss marka alarmlı kilit tavsiye ederim

Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xena alarmlı kilit alma da ben aldım üç günde bozuldu sana boss marka alarmlı kilit tavsiye ederim
    abi xenalara en iyisi diyorlar birde

Motosikleti
    Honda CBR250
    Sağa çekme problemini çözdülermi ?

Motosikleti
    Sağa çekme problemini çözdülermi ?
    Söyledim , sözde not aldılar . Ama bakmadılar bile . Şimdi farklı şeyler deniyorum , sorun benim oturuş pozisyonumdada olabilir belki ...

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    kaç gündür merkeze gitmek zorunda kalıyorum izmir yolunda en sol şeritte ortalama 90km hızla gidiyorum. orta şeritteki arabaların hızı genelde 50-70 arası olması nedeniyle genelde orta şeridi kullanmıyorum.
    dün akşam tam iftar saatlerine yakın yine izmir yolundayım artık acemlere geldim trafik iyice sıkışık ama sol şerit ortalama 80in üzerinde akıyor ama millet hiç fren mesafesi bırakmadan öndekini takip ediyor o hızda. ben de yine o hızda hiç fren mesafesi bırakmadan öndekini takip ediyorum. (bırakamıyorum çünkü arkadaki araba önümde 5 metre boşluk görünce selektör çekiyor motorun dibine giriyor. aynı olayı önceden yaşadığımdan deneyimliyim.) arkadan bir transit geldi selektör çekmeye başladı. bir dibime giriyor bir fren yapıp yavaşlıyor sonra tekrar basarak dibime giriyor. ama çok kötü yani adam dayanamıyor. öncelikle. arkadaşım:
    1) zaten o yolda hız sınırı 70km biz gidiyoruz 80-100 arası hani hız sınırını topluca aşmışız bir şey demiyorum.
    2) önümde ve onun da önünde araç var trafik kitli
    3)hani beni geçtin öndekini nasıl geçiceksin
    4) ben o hızda giderken neden orta şeride geçeyim
    5)ehliyetini kasaptan mı aldın da beni öldürmeye çalışıyorsun. bir değsen arkadan leşimi toplarlar o yoldan.
    6)iftar saatiymiş millet sinirliymiş. arkadaşım bana ne ya bana ne bak ben acıkınca çok sinirli bir insanım bu sorunu da yenemiyorum bu yüzden tutmuyorum oruç. yaramıyorsa tutma arkadaşım iki aç kalıcaz diye adam öldürcek moda girmenin anlamı nedir. lütfen yanlış anlamayın arkadaşlar.
    7) senin o koca ticari araçla beni geçme hakkın mı doğuyor?
    8)hani beni bırak öldür beni o yolda ama arkamda da insan var be kardeşim!!!

bu adam yüzünden sırf arkamda arkadaşım var diye orta şeride geçtim yoksa o şeridimden kimse beni çıkaramazdı. sonra noldu? bu sefer ben arkasına girdim bütün yok boyunca adamı takip ettim. sadece bir motorluk mesafe ilerlemiş oldu. artık yaşayasım kalmadı bu ülkede. neden çevremizde herkes böyle? yöneticiler daha da beter.
    öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı böyle insanlar. ama her gün yarım saatlik motor maceramda bu adamlardan 3 tane çıkıyor karşıma. bu motor zevkimi elimden alıcaklar bu gidişle. bırak binmiyorum ya da bu ülkeden gidiyorum diyicem.

çok küfür ettim ama sakinleşemiyorum.
    nasıl kafa, nasıl bu adamlara anlatılır öğretilir bu. kim bilir...
    memduhb bunu beğendi.

Motosikleti
    HHH
    Alıntı cemolos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç gündür merkeze gitmek zorunda kalıyorum izmir yolunda en sol şeritte ortalama 90km hızla gidiyorum. orta şeritteki arabaların hızı genelde 50-70 arası olması nedeniyle genelde orta şeridi kullanmıyorum.
    dün akşam tam iftar saatlerine yakın yine izmir yolundayım artık acemlere geldim trafik iyice sıkışık ama sol şerit ortalama 80in üzerinde akıyor ama millet hiç fren mesafesi bırakmadan öndekini takip ediyor o hızda. ben de yine o hızda hiç fren mesafesi bırakmadan öndekini takip ediyorum. (bırakamıyorum çünkü arkadaki araba önümde 5 metre boşluk görünce selektör çekiyor motorun dibine giriyor. aynı olayı önceden yaşadığımdan deneyimliyim.) arkadan bir transit geldi selektör çekmeye başladı. bir dibime giriyor bir fren yapıp yavaşlıyor sonra tekrar basarak dibime giriyor. ama çok kötü yani adam dayanamıyor. öncelikle. arkadaşım:
    1) zaten o yolda hız sınırı 70km biz gidiyoruz 80-100 arası hani hız sınırını topluca aşmışız bir şey demiyorum.
    5)ehliyetini kasaptan mı aldın da beni öldürmeye çalışıyorsun. bir değsen arkadan leşimi toplarlar o yoldan.
    6)iftar saatiymiş millet sinirliymiş. arkadaşım bana ne ya bana ne bak ben acıkınca çok sinirli bir insanım bu sorunu da yenemiyorum bu yüzden tutmuyorum oruç. yaramıyorsa tutma arkadaşım iki aç kalıcaz diye adam öldürcek moda girmenin anlamı nedir. lütfen yanlış anlamayın arkadaşlar.

bu adam yüzünden sırf arkamda arkadaşım var diye orta şeride geçtim yoksa o şeridimden kimse beni çıkaramazdı. sonra noldu? bu sefer ben arkasına girdim bütün yok boyunca adamı takip ettim. sadece bir motorluk mesafe ilerlemiş oldu. artık yaşayasım kalmadı bu ülkede. neden çevremizde herkes böyle? yöneticiler daha da beter.
    öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı böyle insanlar. ama her gün yarım saatlik motor maceramda bu adamlardan 3 tane çıkıyor karşıma. bu motor zevkimi elimden alıcaklar bu gidişle. bırak binmiyorum ya da bu ülkeden gidiyorum diyicem.

merhaba, bu iş biraz motor ve görünümle alakalı, bindiğin motor küçükse hele hele iki kişi binmişsen, birde arkandakinde veya sende tam koruma yoksa ,sadece sende olması yetmez , 4 tekerli araç sürücülerinin çoğu o zaman adamı hakir görüyor yada bir kısmı önünde giden heranbaşına iş çıkarabilecek bir problem gibi görüp senden kurtulmaya çalışıyorlar , o yüzden ben motora çok çok gerekmedikçe kimseyi artçı olarak bindirmem zaten motor 150cc canı çıkıyor gitmiyor manevra kabiliyeti zor oluyor , motor iyiyse o zaman kabullendikleri için bu tür tacizler sıkıştırmalar pek yaşanmıyor, ben motorum küçük olmasına rağmen en azından benim apache görüntü olarak anlamayan adamlara göre iyi birşeymiş gibi geliyor birde her zaman eldiven kask mont giyerim o yüzden bu tür sorunlarla çok nadir karşılaşıyorum o yüzden motora tek kişi binmeniz her zaman yararınıza olacaktır bana göre tabi.Ayrıca malesef bizim insanımız adama kıyafetine arabasına işine parasına ve motoruna göre değer verir bunu hiç bir zaman unutmamk lazım
    memduhb ve cemolos bunu beğendiler.

Alıntı cemolos adlı üyeden alıntı Mesajı göster

geçmiş olsun 6 madde konusunda çok haklısınız bende hep söylerim bizim millete oruç yaramıyor malesef adam oruç tutuyor diye etrafı bir birine katıyor neyiiş oruçluymuş açmış susuzmuş sanki sevabı bana yazılacak Ümit abinin dediklerinide dikkate alın tam koruma olunca artık aşağıya inince dayak yeme korkusundan mıdır yoksa adam yerine mi konuyoruz bilmiyorum fakat taciz edilmiyorsunuz
    memduhb ve cemolos bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler