inegölde kaplan ticaret var yamaha gayet güzel ilgileniyorlar
Yalova yolunda aydin bisiklet var. Mondial bayisi. İyi is yapiyorlar. Start motoru elemen isabet olmus.
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
Aramiza hos geldin.
Motosikletini boyatmak icin nasil bisey olacak fiyat olarak. Bursa da air prash ( dogrumu yazdim bilmiyorum) cok iyi yapan iyi tanidigim biri var. Tofasta boyaciydi daha önce. İsini cok iyi yaptigi icin fiyatida biraz pahali tutar. Koltugun yenisi yerine kaplama yaptirman daha güzel olur. Gencosman postane arasindan ileri giderken solda egsozcu var oradan girince aranin sonunda dosemeci var, endrudaki motosikletlerin cogunu ben kapladim demisti. Yaptigi isleride fotolayip arsivler pc sinde. Jantlarida besyol sevinc motordan temin edebilirsin. Yardimci olabildiysem ne mutlu.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Yarın öğlen civarı Carrefoura gideceğim . Alt kata güvenliğin oraya motoru koysam birde zincirle bağlasam çalınma ihtimali varmı ? Hiç carrefourda çalınan motor duydunuz mu ? Birde cbr olunca dikkat çekermi diye bir huzursuzluk var ...
Valla biz Hyosung'la gittiğimizde orda lastikçinin yanına koyduk. Girdik biraz gezip yemek yiyip çıktık çalınmadı ama şimdi ne olur ne olmaz. Biri gelip çalmaya çalışırsa güvenliklerin hop dur sen kimsin falan diyeceğini sanmam kimse sorumluluk üstlenmez bela istemez maalesef. Hem istediğiniz kadar önlem alın adam çalmak istedikten sonra çalıyor. Allah korusun umarım başınıza öyle bişey gelmez. Tekeriniz düz bassın
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
Dostum, bir savcılık personeli olarak diyebilirim ki şu ana kadar carrefour'dan çalınan motosiklet vakası bize gelmedi. umarım gelmez de
Mümkün oldugunca kamera olan yere bırakın motosikletinizi , ben bazen acile bırakıyorum bütün kameralar motora bakıyor kapıdaki , taksiciler birde güvenlik kulübesi var daha ne olsun onun dışında garajda zaten
ben gıdıp gırıs kaısının sagına soluna bırakıyorum.zaten ılla bıkac motor oluyo oralarda.1-2 saat sonundada basıp gıdıyorum daha hıc bırkalayan olamdı carrefour da.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Anladım . Teşekkürler . Zaten disk kilidi ve zincirle bağlayacağım ... Birde gidonu kitleyip , 1. Viteste bırakırım .
hoşgeldin kardeş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
kardeş sen en iyisi alarm taktır search16 nin motorundaki alarm tam sana gore motoru bırı kurcaladıgında hareket ettırmeye çalıştığında kumanda otmeye başlıyo.
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Arkadaslar bu bahsettiginiz kumandaya haber veren alarm nerede bulunur nekadara takilir bunun hakkinda bilgi verebi
lirmisiniz.
Alarmı taktıran benim. İnönü caddesinden adliye caddesine girişte solda atv ve çesitli motor satan bir yer var. Orada taktırdım. Fiyatı montaj dahil 200 tl. Fiyat çok gelebilir ama çok kapsamlı birr alarm.[COLOR="Silver"]
Alarm bu
http://turkish.alibaba.com/product-g...444690461.html
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Peki bu Alarmın mesafesi ne kadar , denildiği gibi 300 m mesafede de çalışıyorsa iyiymiş.
Açık alanda 250mt den denedim kilitledi açtı. Cep telefon şebeke çekimini gösteren işaret gibi işaret var. 250 mt den sonra kayboldu.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=S PY+Two+Way+Motorcycle+Alarm+With+Remote+engine+sta rt+%26+Microwave+Sensor%2C+2+LCD+remote+controller &_sacat=0&_from=R40
şunu alırsanız mezili 5 km
selam arkadaşlar alınık choper bakıyoruz fiyat aralıuğımız 1000-2000 tl arası cevrenızde satan tanıdıgınız varsa bbenımle ırtıbata gecsin lutfen...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
hocam lınkı acamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
tatilden döneyim bende taktıracam
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)