Arkadaslar saat 12 gıbı Kurşunlu Köy iskelesinde , balık tutmaya gıdıcez ben ve artcım , kurşunda yazlıkda olanlar varsa vakitleri varsa buyursunlar gelsınler , sabah 7 ye kadar oradayız Allah ızın verırse
Selam arkadaşlar iftardan sonra buluştuğunuz bi cafe varmı yada şehir turu atıyormusunuz??
Saat 10 çıkışlı küçükkumla yolculuğu yapıcam gelmek istiyenler tofaş fabrika önünde bekleyebilir
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Anatolium tarafında olan kazayı gören duyan var mı 2 tane ambulans vardı
Coskun Abi yarin aksamki iftar planinda bir degisiklik yok degilmi? Birde yer tam olarak nerde?
Memduhb ne yaptin hocam ciktinmi gollere? Pazar cikicam diyordun?
Bende şimdi onu diyecektim. Kontenjandaki doluluktan dolayı 25 temmuz Perşembeye yer ayırttım. Mekan Tofaş fabrika girişi yanından. Toplanma yerimiz kent meydanı önü olsunki oradan beraber hareket edebilelim. Saat 19:30 da KENT MEYDANINDA toplanalım.
---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 14:43 ----------
Bu arada telefonum 05549073383. Bi aksilik çıkarsa ki inşallah olmaz iletişime geçebiliriz bu numaradan.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
iş yoğunluğundan dolayı çıkamadım pazar dahil her gün mesai yapıyorum bi aksılık cıkmazsa bu pazar cıkacam )
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
anlaşıldı kaptan peşembe günü 19:30 da kent meydanındayım
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
toplanılıp çay içilen geceler nerede ya
https://www.facebook.com/events/485643498193852/
Abi ben persembe aksam %99 katilamiyacagim. Sonra soz verdi gelmedi uckagitci demeyin. Bugun icin musaittim.. Size afiyet olsun.
https://www.facebook.com/events/485643498193852/
geliyorum
[/COLOR]Güncelleme:
25-07-2013 Çarşamba Tofaş Sosyal Tesisleri iftar Programı(Bu akşam)
Buluşma Yeri:Kent Meydanı 19:30
1- Coşkun +1
2- Nevin Tunçak
3- Zekeriya
4- Seçkin
5- Gökhan 16cbr
6- trr ( Mahmut )
7- Memduh + 1
8-Ayku Deliorman
9-Pınar Onat
(kardeş menüde sıkıntı olmaz değilmi)
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)