memduhb özel yerine burdan paylaşıyım , başka gitmek isteyen olursa bakabilsin dedim
https://docs.google.com/file/d/0B6BxV6q4EgcZemVHUjlBdGVIZWc/edit?usp=sharing
memduhb özel yerine burdan paylaşıyım , başka gitmek isteyen olursa bakabilsin dedim
https://docs.google.com/file/d/0B6BxV6q4EgcZemVHUjlBdGVIZWc/edit?usp=sharing
arkadaşlar 250cc'ye geçmeyi düşünüyorum ne almalıyım yardım edebilir misiniz? 5.000 lira civarı param olabilir diye düşünüyorum. ikinci el alıcam yine. aslında sıfır almak isterdim ama işte malum para durumları... cbf 150 diyordum ama baktım ben sürekli uzun yol yapıyorum ve öyle 80le yavaş yavaş git durumu bana uymuyor dedim cbf alıp zorluycağıma 250cc 'lik bir motor alayım tadında gitsin. kamyonlar otobüsler beni sollayınca rahat edemiyorum.
Cıbır tam bu işlik birde 3'lü çanta sistemi yaptımmı uzun yolda tadından yenmez :D vfr yavrusu
teşekkürler ben de cbr 250 tavsiye ediceğinizi düşünmüştüm. forumdan umut satılığa çıkardı sanırım motorunu bir konuşayım bakalım onunla ne diyor
Umut motoru bugün sattı galiba işe giderken görmüştüm ,aradım telden izmite gidiyordu motoru vermeye .
Ramazan başından buyana planladığım fakat doluluktan, fırsat ve yer bulamadığımdan dolayı bir türlü yapamadığımız iftar organizasyonumuzu, 24 Temmuz Çarşamba'ya organize etmiş bulunmaktayım. Yer TOFAŞ sosyal tesisleri. Müsait olan gelebilecek arkadaşlar listenin altına isimlerini eklesinler. Menü sağlam, fiyat iyi. Merak edenlere menüyü ve fiyatı özelden yazarım. Yanlıııız, Cuma 21:00 a kadar bildirmeniz gerekli ki, sayıyı bildireyim bende.
1- Coşkun +1
2- Nevin Tunçak ve Eşi Faruk Bey
3- Zekeriya
4- Seçkin
5- Gökhan 16cbr
6-
Selam arkadaşlar yeni aldığım cbr 125 le hafta sonu gezilerine katılmak istiyorum. Bu hafta sonu gezi planı varmı acaba?
Search16 abi benide ekleyebilirsin.
Ramazan başından buyana planladığım fakat doluluktan, fırsat ve yer bulamadığımdan dolayı bir türlü yapamadığımız iftar organizasyonumuzu, 24 Temmuz Çarşamba'ya organize etmiş bulunmaktayım. Yer TOFAŞ sosyal tesisleri. Müsait olan gelebilecek arkadaşlar listenin altına isimlerini eklesinler. Menü sağlam, fiyat iyi. Merak edenlere menüyü ve fiyatı özelden yazarım. Yanlıııız, Cuma 21:00 a kadar bildirmeniz gerekli ki, sayıyı bildireyim bende.
1- Coşkun +1
2- Nevin Tunçak ve Eşi Faruk Bey
3- Zekeriya
4- Seçkin
5- Gökhan 16cbr
6- trr ( Mahmut )
7- Memduh + 1
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
katılmak isterdim fakat şeker hastası olduğum için oruç tutamıyorum ve 3 gündür sadece domates salatalık yiyebiliyorum şekerim azdı bu aralar malesef.
Cumartesi günü Bursa Çıkışlı Susurluk varışlı bir mini tura çıkıyorum. Genelde düzergahım köylerden olacağından manzarası bol olucak. Çıkışım 9:30 varışımda tahmini 17:00 gibi olucak. Km yapmak isteyen arkadaşlar davetlimdir. Ortalama 250 km civarında yol yapacağım. Gelecek olan varsa buluşma noktası ayarlayayım.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
20.07.2013 Cumartesi İnegöl de İftar yapmak isteyen var mı
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)