Merhaba arkadaşlar ben ertuğrulkenttenim bugünlerde hyosung gv 250 (klasik tip)motorunu araştırıyorum bursada bu motoru bulabileceğim bi bayi yada ikinci el piyasasının olduğu bir yer biliyor musunuz?Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar ben ertuğrulkenttenim bugünlerde hyosung gv 250 (klasik tip)motorunu araştırıyorum bursada bu motoru bulabileceğim bi bayi yada ikinci el piyasasının olduğu bir yer biliyor musunuz?Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba arkadasım öncelikle bursa mt ye hosgeldin
bursada istedigin markanın mutlaka bayisi vardır yerini bilmiyorum arastırmak gerekli.
2nci el olarak bakacaksan kapsamlı bir moto pazarı bulamazsın
sahibinden.com gibi 2nci el ilan veren sitelere göz atabilirsin ben senin için biras arastırdım asagıdaki linklere bakabilirsin...
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2450790
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...ing=&SortType=
Evet gazcılar motordur yalnızşu anda distribitör firma ile oluşan aksaklıklardan dolayı deil die biliyorum ben...Yalnız ilkbahara doğru bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum ve öle duydum çevremden...Bu arada sahibinden.com adresinden bursada var olan gv250'leri bulabilirsin...
AKIN FİDAN
slm bende bursadan aydın şu an bi honda activam var yaza kısmetse kawasaki zx6r alacağım hondadan önce suzukı gn250 vardı herkese sevgiler
arkadaşlar bursanın en iyi motor serwisi nerdedir bilğilendirirmisiniz
yanlış hatırlamıyorsam otelcilik lisesinin bir uygulama oteli var ama gunduzden odayı tutmanız lazım aksam belli saatten sonra misafir kabul etmeyebilirler, yanlıs hatırlamıyorsam bazı odalarda sofben(sıcak su) vardı. bursa otelcilik lisesinin telefonundan bulabilirsiiz sanırım.
okulun bahcesi guvenlidir, fakat uykunuz kacarsa bahceden cıkıp pek uzaklasmayın derim.
özkanın motor (özkansava)
benim motor
arkadaslar saolun
gelısımızı ertelemek zorunda kaldık
bır dahakı sefere ınsallah..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
attrib kardeşim sana kısaca http://www.kenthaber.com/firmalar.as...du=1600şu alana tıkla bursa merkeze bağlı bütün otel ve moteller var
http://www.kenthaber.com/iller.aspx?IlKodu=16 ya attrib o yukarıdaki adres tam doğru değil bu adrese gir ordan bursanın neresinde konaklıyacaksan o ilçeye tıkla sonrada otellere tıkla
ARKADAŞLAR Bİ DE ikinci el aprilia rsv mille 1000 r varsa satılık anlaşabilirsek almak istiyorum gülbahçeden slmlar
KONTGERİLLA baba videolar super sana birsey danısacam mt aplemini nerden edine bilirim eee bursalı olarak bizde uyeyiz ama aplem eksik bilgilendirirsen sevinirim
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
videolar için teşekkürler kontgerilla
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
arkadaşlar uludağ daydık bu pazar acaip eğlendik bi dahakine bekleriz
Uludağ tepesine çıkışımız kaza yapmış bir otobüs yüzünden engelleniyor. Bizde Uludağ eteklerinde
mangalımızı yapmak üzere uygun bir yer bulduk. Ateş için herkes haralagürele çalışıyor
Taylan Hakan'ın Skyteam'ini kullandı ama ne kullanış.. İzleyin ve görün..
Taylan Hata'yı nerede yapıyor. Bulun bakalım
Neyseki herkes koşup yetişti. Kurtarma çalışmalarında lütfen aşağıdaki noktalara dikkat edin.
1) Hakan'nın ayaktan kurtarma taktiği örnek alınacak bir davranış. Lütfen dikkatli bakın!! Tutuş şekli, ayak bileğini kavraması, çekiş ve vucüt pozisyonu. Her şey kare kare aşağıda..
2) Kazazedenin morali bozulmasın diye kurtarma sırasında herkes gülmeli.. Bakın herkes nasıl gülüyor. Kazazede de mecburen sırıtıyor.
3) Kazazede kurtarıldıktan sonra motordan soğumasın diye motor üstüne bindirilir ve serbest bırakılır
4) Kurtarma ekibinin arkasında bekleyen güçlü, kuvvetli kişiler bilinçsiz kurtarma yapacak kişileri engellemek için çevreyi kolacan eder. Böylelikle canı kurtarma çeken biliçsiz kişiler engellenir.
(Lütfen diğer gezilerde denemeyin. Çalmayın, taklit etmeyin. Tüm hakları saklıdır.
[/
abi resimler süper yaw iyi eğlenmişsiniz inşallah yaza benide davet edersiniz
her zaman bekleriz
ahada resimlere bak yaw ah ula ah orda olmak vardı neyse ihşalllah seneye heheheh
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
saolasın tex abi inşallah yaza bendwe size katılırım
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)