Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
[/COLOR]
Sağol hacım eksik olma :D[/QUOTE]
Balıkesirde 3 5 bişeyler var ayarlarız istersen reis
ARACIM DEĞİL AMACIMDIR MOTOSİKLET
Balıkesirde 3 5 tane var ayarlarız istersen reis
Ooo herkes kumbaralari kirmaya basladi ben kesin karavan bulayim biryerden :D
Bursa Osmangazi de bildiğiniz iyi bir tamirci varmı ?
Merhaba arkadaşlar, 29 litre SH29 shad marka topcase satılıktır daha alalı 2 ay oldu 119tl ye motomax tan almıştım satıyorum 80tl ve yanında tvs motorumun sadece100 km kullandığım yepyeni orjinal lastiklerinide hediye ediyorum.( ÖN 90/90-17, ARKA 80/100-18 ) 05057702039tel. Ben daha büyük bir çanta alacağım iki kask sığmıyor o yüzden satıyorum.
Bursa merkezde Motomax dışında kask satan 2-3 yer varsa isimlerini ve adresleri yazarmsınız yarın kask bakmaya gidicemde.
Rider95 gazcıların garaj tarafından girince , ilk sağ sokakta tekyıldız motor var.
Adilye tarafında uluyol caddesine girince sağda ismini hatırlayamadığım bir motorcu var. Dolmuş durağının ordan girip direk yukarı , gazcılara doğru çıkarsan 200mt ileride solda Honda var.
Eski garaj kavşağından İzmir oluna dönünce , kültürparkın hizasına gelince , sağda Yamaha var..
Ben hepsini gezmiştim , Tekyıldız en ucuzdu. Birde Nilüfer sanayide Kocaman motor var. Onlarda da çeşit oldukça çok..
Pazar saat 10:00 da Minteks ten hareket. Full korumalı ve mayolu geliniz
Geziye giden arkadaşlara kazasız belasız, neşeli gezmeler.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Mintex, İzmir yolunda otobanın bitip yola birleştiği yerde Memduh, bende gelmek isterdim fakat memlekete (ayvalık-balıkesir)gidiyorum yıllık izin ne şans bir geziye katılamadık daha.
Sağ olun abiler yarın gidip motoru yaptıracam arkadaş çarpmış,ortağız elindende alamıyorum motoru :S
hocam sanada hayırlı yolculuklar bidahakı gezıye katılırsın önumuz koca yaz yer tarıfı için sağol google maps ta aratınca gazıakdemır mahallesınde biyer cıkıyo da
https://maps.google.com/maps?q=Minte...+Tekstil,&z=16
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)