Gene silme işlemi tüm sürati ile devam etmekte. Alkışlıyorum
ortalık taksime dönüyor da kim ne oldu onu daha henüz çözemedim
Hocam YEDİĞİNİZ içtiğiniz size kalsın kampta neler oldu nasıl geçti onu da bir anlatıverseydiniz bari :D
Gene silme işlemi tüm sürati ile devam etmekte. Alkışlıyorum
ortalık taksime dönüyor da kim ne oldu onu daha henüz çözemedim
Hocam YEDİĞİNİZ içtiğiniz size kalsın kampta neler oldu nasıl geçti onu da bir anlatıverseydiniz bari :D
Abi eşli olacaksa ben tek eşli gelicem o konuda bizi aydınlatta ona göre ayarlasınlar kendilerini şimdiden sonra sap gibi kalmayalım hepiniz eşliyken .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Eş durumu birazcık karışık bazıları gelirse tam eş değilde eşcik durumları ortaya çıkabiliyor
MERHABA, Umarım gezi etkinliğiniz umduğunuz gibi geçer...Tüm işi sebebiyle gelemeyen, yengeden izin alamayan vb. içinde eğlenin
gezi eşlimi yoksa eşsizmi isteyen herkes geziye katilabiliyomu ?
Eşli meşli diyonuz da olan var olmayan var fazla fazla olan var, biz napak ölek mi, gelen maillerdeki eskort sitelerine mi bakalim nedir yani :D
boşlukları sen doldur
harbiden pazar için bir katılım listesi oluşturuluyor mu ? eşli eşsiz çok eşli eşcikli artıkın neyse kimler geliyor ???
Merhaba arkadaşlar ne zamandır foruma girmiyorum hepinize selamlar. Ben mert kendimi yine tanıtayım bursa osmangazide oturuyorum kırcı otelde mini barcılık yapıyorum. 2. el taksitle motor satan arkadaşlar varsa özel mesaj yada 0534 468 70 43 nolu numaradan ulaşabilirler şimdiden teşekkür ederim. Aradığım motor Honda cb 125 e , Yamaha XT 125 R YADA X , Mondial Mct 250 , Keeway super light 150 ( ama motor turşu olmassa sevinirim ) teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)