usta motorla gitcem ben. ve artcim var tekliflere açığım hep beraber gitmek daha güzel ve eğlenceli olur. istersen organizasyonu sen yap
gelicek olan olursa diye masraflarida yazayım
yol gidiş dönüş yaklaşık 300 km
feribot ücreti gidiş ve dönüş toplam 24 tl
birde köprü ücreti var .
sizi buna benzettim kuzum :D
ayıltıp ayıltıp bayıltıyolar adam bayılmış bırak
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
aynştaynın mıydı birinin sözü vardı: Dünya nüfusu sürekli artacak fakat toplam zeka sabit kalacak demişti bak şimdi onu getirdin aklıma
Ninja
Merhaba arkadaşlar. Honda cbf150 için ön grenaj,far koruma demirini Bursa veya Gemlik'te nerede taktirabilirim?
Daha önce taktıran ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Ayrıca ücret olarak ne kadar ?
Orada aklım motorda kalmasın diye, otobüse binip gitmeyi düşünüyorum.
60TL duran kardeşlerde, takma dahil... normalde durankardeşleri tavsiye etmem ama sonuçta bir kafa demiri iki tane vidayı da sıkarlar heralde
Ninja
Gez telim koptu Antony Quinn. İstanbul işi yatar benim. Bu gece üç fidan gençlik parkındayim. Nilüfer Saypanin orası.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
mudanya yine sessiz sedasız bende merkeze gelmek istiyorum fakat aklım arabada yada motorda kalıyor
Günaydın Arkadaşlar, Dün Mudanya da Selçuk Arkadaşımızın düğünü vardı. Kortej falan oldu. Umarım fotoları çeken çocuk bu forumda, bu gruptadır. Fotolar nerde fotolar demek istiyorum
Sevgili dostumuz Bursa Custom Motor'un sahibi Bülent Yılmaz'ın babası Nazım amcamızı kaybetmiş bulunmaktayız.Cenazesi bugün öğlen namazını müteakip Yeşil Camii'nden kalkacaktır.Topluca gitmek için saat 11.30 da Bursa Custom Motor önünde buluşulacaktır.Allah rahmet eylesin.
Bursaya gidiyorum çay iceyim dedim hemde dinlenelim dedim ve ne göreyim hayalimdeki motosikletler bir arada duruyor fotoraflarini cektim aksama atarım*tanidik varsa ortaya cikar
Ah bide Bursa'da ekip olarak dirensek :(
Hep bireysel hep bireysel
direnmtbursa
Abi herkesin işler açıldı sezonlar geldi sakatlıklar yaşandı arızalar yaşandı anca piyasaya çıkıyor toplanıyor millet. YAza kötü bi giriş yaptık ama iş toparlarda eşsiz gezilere imza atarız yine hepberaber.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Özcan abi bugün yanımdan geçtin çekirge sigorta hastanesinin oradan zübeyde hanıma doğru iniyordun camı açacana kadar uçtun
byler selamlar..13 temmuz ankra çanakkale yolculuğumda mudanya da konaklamayı planlıyorum...mudanya ve tirilye de ucuz yollu, çadır kiralanabilecek, ya da ucuz pansiyon öneriniz var mıdır acaba?
mudanya sonrası yol nasıldır acaba?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)