Selam Olsun Bursa MT'deki Abilerime Ablalarıma Kardeşlerime Akranlarıma
Ağstosta Allahın İzniyle 0 Ybr Almayı Düşünüyorum Nedir Ne Değildir Al Mı Alma mı Ne Dersiniz
Kolay Gelsin
Tekeriniz Düz Bassın )
Tvs olmaz ybr al bu arada hoşgeldin tabi öncelikle korumalı ekipmanlar şart, kalan paraylada motor ve eğitim , işin şakası gönlünde hangisi varsa onu alman hepsi ybr,tvs,cbf hepsinin +ları - leri birbirine yakındır . hayırlı olsun şimdiden
Bence ybr alsın , herkez tvs alırsa aletin karizması bozulur ayağa düşer , şimdi ilgi çekiyor Şaka bir yana bende şiddetle apache tavsiye ediyorum, iyiki yanılıpta ybr almamışım , apache çok zevkli bir motor büyük cc li makineler kadar olmasada insana o havayı veriyor , şekil olarakta motor kalitesi gücü olarakta bence cbf ybr den çok iyi şehir içinde arabalarla iyi mücadele ediyor lambalarda herkezden önce kalkıp hızlanıp kalabalıktan hemen uzaklaşıyorum trafik canavarları çok sinir oluyor
Hoş Bulduk Vaktinizi Ayırıpta Bana Yazdığınız İçin Teşekkür Ederim
Montum Kaskım ve Diğer Korumalarım Hazır Kırmızıyı Gören Boğa Gibiyim Yollara Çıkmak İçin :D
Şimdi Sizlere Dilimin Döndüğünce Elimin Yazdığınca Anlatmak İsterim...
Cbfydi Hayalim Hem Böyle Enduro Gibi Hemde Ybrden Daha Kalıplı Fakat 2 Tane Depo Kanatçığıyla Yapmışlar O Kalıbı
Aralarında 500 Tl Fark Var Kalkıpta 500 Tl O Kanatçıklara Vermek Ne Kadar Mantıklı Bilemiyorum
TVS yide Düşündüm Neden Olmasın Dedim Sıvı Kristal Gösterge Tam Bir S.S. Ama Acaip Vibrasyon Varmış (2 Tekerli Bütün Araçlara Sevgim Sonsuz Lütfen Kimse Kırılıp Alınmasın Kimseyi Kötülemiyorum :( )
Daha Sonrasında YBR...
Hem Küçük Hafif ee Yeni Başlıyacağım Hem Tutması Kolay Olur Üstünde Oturması Hakim Olması Çüşş Demesi Dehhh Demesi ) Yanlışmıyım
Yakıtıda Cbf ve TVS ye Göre Daha Uygunmuş
Şimdiden Okuyan ve Cevaplama Zahmetine Giren Herkese Çok Teşekkürler
TEKERİNİZ DÜZ BASSIN
Bu akşam 31-05-2013 saat 20.00 da Sukaypark'ta toplantımız başlayıp oradan yaz mevsimi gece gezi rotamız uygulanmaya koyulacaktır.Gündoğdu çay molası-Kurşunlu çay molası-Yıldız tepe yamaç kafe isteyene balık ekmek çay molası ve dönüş..Bütün motosiklet tutkunları davetlimizdir...
Uyarınızı Dikkate Alıyorum En Kısa Zamanda Gidip Değerlendireceğim
Teşşekkürler Görüşlerinizi Benimle Paylaştığınız İçin )
Mehmet'e katılıyorum. Tvs'ye bi otur bi bak derim bende, tez davranma sonuçta 1 kere alıyorsun.
ağustosa kadar zaman tanıdım kendime ) En Kısa Zamanda Gidip Bakacağım TVS ye
motor kask mont vs.den önce biraz daha dişini sıkıp bir ehliyet alsan nasıl olur diyecem. çok değil 3 sene ama dinlemeyeceksin biliyorum. hiç beklemediğin bir anda sokak arasından apartman kapısından fırlayacak bir yayaya çarpman allah göstermesin ölümlü veya yaralamalı bir kazaya karışman sen,n o bekleyeceğin 3 seneden sen suçlu olmasanda ehliyetin olmadığı için çok daha fazlasına mal olabilir. dinlemeyeceğini tahmin ediyor yinede kulağına küpe olsun diyorum.
Aynen Mehmet Bey Hayırlısı Diyorum Ben Bu İşlerde Biraz Ayran Gönüllüyüm Aslında Omu Olsun Bumu Olsun Neyse Bütün Gün Başınızı Şişirdim Zaten Daha Fazlada Şişirmeye Gerek Yok
Vakit Ayırıp Yazanlara ve Okuyanlara Teşşekkürler İyi Eğlenceler )
Son anda programlanan ve katılımın az olduğu bir gece olmasına rağmen çok sıcak içten arkadaşlarla hoşsohbetler yaptık,Önümüzdeki hafta pazar mudanya köylerini,tarihi yerlerini,manzara-göletlerini,hiç bilinmeyen yerlerini ve dağ köylerini tanıtım amaçlı öğrencilerimin organize edip bizleri gezdireceği bir gezimiz olacaktır,şimdiden randevu defterlerinizde yer ayırabilirsiniz dostlar...
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)