PC den nasıl göndereceğim mobil mesajı
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...grubu-977.html
Burdan kaptan
cevap penceresinin altında imzamı göster var... şimdiye kadar hiç tıklamıyodum ben.. artık tıklamazsan göstermiyor imzayı... bak şimdi yine tıkladım
imza aşada ;)
Ninja
Yeşil deme
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Tabiki abarta abarta anlatırım lakin bi 10-15 gün sonra tekerleklerimin üzerine basabileceğim inş. HAfta içi yada hafta sonu bi akşamtayfayı toplar buluşup çaylaşır tanışırız yeni gelen arkadaşlarla.
Hoş geldiniz hepiniz arkadaşlar ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Geçmiş olsun kardeş,nazar boncuğunu takmışsın,bunu hafif sıyrıklarla ve hafif hasarla atlatman şükretmen gereken bir durum zira düşmeyen motosikletçi motosikletçi değildir,motorculuk konusunda ilk adımını atmış bulunmaktsın,bundan sonra biz desekte demesekte dikkat edeceğini,her an insanlar hata yapabilecekmiş hareket edip tehlikelere karşı daha duyarlı temkinli olacağını tahmin ediyoruz....
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Beyler kusura bakmazsanız bir şey sorucam Sakarya da bu sene festival yapılamıyor smsk maddiyattan dolayı dedi. Sanırım bursa da daha bir tarih açıklamadı yapılmayacak mı ? yapılmıyorsa nedenini bilen var mı acaba. Bu sene 2 festival vardı planlarımda biri Eskişehir biri bursa gerçekten üzülürüm yapılmayacaksa.
Günaydın Millet
Bir sorum olacak . Dün gece evden motorla çıktım baktım zincirden langır langır ses geliyor. Motoru yıkamıştım 1 gün önce baktım zincirde yağ yok. Yağladım baktım ses hala var. Ön dişli kapağını söktüm baktım ses dişlinin arkasından geliyor. Şanzımanımı dağattım naptım . Neyse baktım arka teker 8 dönüyor. Varmı bilgisi olan
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Ön dişlide 2 tane civata var birde onu destekleyen,çıkmasını engelleyen bir platin gibi birşey var muhtemelen o gevşemiştir. ..ben kamp'tan dönerken inegölden gemliğe takır takır sesle geldim zincirden sandım umursamadım gevşettim zinciri.ses gitmişti ama 1 gün sonra ön dişli fırlayıverdi ..100 metre geride buldum dişliyi :D çok zorlayınca gevşiyor herhalde orası bir dene kanki inş. o civatalardan yapıyordur :D geçmiş olsun
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
öncelikle herkese merhaba
burdan ufak bir duyuru yapmak istiyorum hafta içi sabah 8 ile 8,30 arasında merinos acemler arasında yanımdan geçen ve hala plakasını kıvırdığı için göremediğim siyah ybr siyah mont ve beyaz kaslı arkadaşım. BİRAZ YAVAŞ
Merhaba abilerim forumda yeniyim bursada 1050 konutlar civarında oturuyorum 15 yaşındayım motorsiklet aşkım bundan 2 sene once bir motorlu bisiklete binmemle basladı su an yamaha crypton um var oğrencıyım şimdi çoğu abi bana motora binme diyecek ceza vb. ama gülü seven dikenine katlanır be abilerim ilaç gibi geliyor motorsiklet binmek.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)