Ilk kazamı yaptım dileyen moto sohbet bölümde okuya bilir. .
Ilk kazamı yaptım dileyen moto sohbet bölümde okuya bilir. .
sen hiç gurup sürüşü yaptın mı Yunus Emre, ya da eğitimi zaten şöyle bir kenara koy motor kullanan kimseyle oturup konuştun mu trafikte dikkat etmen gereken şeylerden hiç bahseden oldu mu? çünkü gözgöre göre olmuş senin kaza biraz, diğer başlıkta okudum ama ordan yazmak istemedim herkez abuk subuk yorum yapıp moralini bozar zaten yeterince
Motor kullandım sadece bana ait ilk motorum ve yol dardi kacacak yerin yoktu. Dayımda motor tutkunu bana o öğretti. Adamda hareket etmiyordu ben yanindan gecerken önüme kırdı.
Geçmiş olsun ,ufak tecrübe olmuştur en azından sendede bişey yokmuş zaten ama batunun dediği gibi gözgöre göre olmuş biraz mutlaka şehir içi trafiğinde dikkat etmen gereken yerleri oku reflekslerin tam olsun her zaman ...bir musubet bin nasihattan iyidir :D
motor üzerindeyken yarım at bile görsen duruyo diye bişey yok canlanıp sana çarpabilir, teori eğitimine niye gelmedin bas bas bağırdık bütün site geldi... birileri başına gelerek öğrenirken birilerine öğrendiklerini anlatır ki aynı maddi manevi sorunları geriden gelenler yaşamasın diye, biz buna eğitim diyoruz, bas bas bağırıyoruz EĞİTİM ŞART bişey olmaz köy yolundayım, bişey olmaz yavaş kullanıyorum ben, bişey olmaz duruyor zaten diye bişey yok, eğer teori eğitime gelseydin şimdi ne ellerinde ne motorunda hasar olacaktı, ne canın sıkılacaktı ne de masrafa girecektin. ilk ve son olur inşallah, bu kadarla geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
Ben böyle bir durumda korna çalarım,farkedilmek için iyi bir yöntem
bugün mudanya'da idim güzel bi balık keyfi yaptım kız arkadaşımla, Senin motoru gördüm mudanya'da kaldırımda direk RedBull sticker'ından tanıdım
çevremede bakındım göremedim seni ( gerçi yüzünü görmedim ama elinde kask olan birine direk selam diye gelcektim )
bu arada geçmiş olsun Yunus Emre :/
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Geçmiş olasun yunus allah beterinden saklasın kardeş. Toparlayınca ilk işin eğitimlere katılmak . Kaza yapmamış olsanda bunu derdik diyoruza her daim. Katılamasanda internetteki sürüştekniklerini oku boş alanlarda uygula. Canınıda sıkma hepimizin başından aynı şeyler geçiyor aynı ansihatları alıyoruz ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
sağolun abilerim. .
amin abi Allah hepimizi korusun. Katıla bilirsem katılacağım abi benim için hem tecrübe hem ders oldu. aileme motor düştü dedim ama yemediler belli çünkü hem sağ aynada hasar var hem fren pedalında hasar var inş sadece gözle görülen hasar vardır koruma demiri çok işe yaradı hem ayaklarımı korudu hem motoru korudu.
Hayat boş gazla çoş
selam millet bende bursa nilüferdenim bütün bursa motorcuları toplanıp bir aktivite yapalım havalarda iyi mangal partisi yapalım hem sosyallik olur hem tanışmış oluruz millet
Tüm Bursa'da yaşayan arkadaşlarıma selamlar. Yeni üye oldum o yüzden hiçbirinizi tanımıyorum kısmet olursa bir sonraki organizasyonda bende bulunmak isterim saygılar!
Yunus geçmiş olsun..
Ercan ayı kovalamadı çok şükür Yüz yüze dinlemek isterim ayı hikayeni
csknklnc hoşgeldiniz. Bende yeni üyeyim. Bende daha hiç bir organizasyona katılmadım. İlk organizasyona bende katılmak isterim..
benim imzama nolmuş laaaaaaaaaaaaaaaan imzam niye yok beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Özcan abi seninki de gitmiş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
bu bir denemedir
tamam tamam sakinim, yanlış alarm, imzam geri geldi
Ninja
PC den giriyorum ve önceki mesajlardaki imzalar yok
Hatta burada da yok
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)