yakışır kardeşim de isimlerinizin başharfleri lütfen büyük olsun canım
yakışır kardeşim de isimlerinizin başharfleri lütfen büyük olsun canım
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
uzun zamandır 2nci sayfaya hiç düşmüyorduk
bursa mt ye yakıstıramadım..
ne o herkes bi yerlerde geziyor galiba...
ARADAN BİR YIL GEÇTİ AMA BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN KUSURUMA BAKMAYIN.....
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Herkesin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun...
AKIN FİDAN
bursa mt gerçektende kış uykusunda,aman uyandırmayalım
vallahi ne oldu böyle.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
ozkan yarın dayımlara gidecez (dayım gelip bizi alacak) yani saat 15.30 da evde olmalıyız. sabahdan bulusalım gezelim tozalım derseniz eyvallah uyar
Herkese selam.İisinizdir inş.....Çok az kaldı süper bi giriş yapıcam aranıza...En kısa zamanda motorlanıyorum...Bi tane asyamotor maxi scoterı olan 150cc lik versiyonu denk gelmişti ona bakarken...Aileme yamaha ybr ve honda cbf150 ikilisiin gösterdim...Beğendiler..Sora gidip maaza ile görüştüm ödeme koşullarını uygun gördüler...En kısa zamanda motorlara yeşillenmiş olacağım...
AKIN FİDAN
Ahali özgendeyiz,bekleriz.
dün aksamdı o kızları batakta batırırken di
söylemesi ayıp özkanların laptopu var öleee görmemiş gibi heryere götürüyoruz orda interinet oldumuda böle yazıp milleti heveslendiriyoruz hihohahaaa
Ohh maşallah...laptop olayı süper ya wireless olan yerlerde güzel gidiyor doğrusu dün de adamın teki vitaminde açmış bişeler yapıyordu....Süper ya...
AKIN FİDAN
Yanında vitamin var ordada wireless var....
Orhan abi geçtiğimiz cmrtsi direksiyon sınavım olacaktı ama haftaya ertelenmiş...Yane 1hafta gecikmeli alacağım...Bu arada motor olayınıda ybr-cbf ikilisinden birini seçeceğim...ybr için çok ii ödeme çıkardılar cbf içinde çıkarırlarsa tercihimi hondadan yana kullanacağım...Şubat ayına kalacak sanırım birazcık beklemem gerekecek.Bu zaman içerisinde de ekipman ihtiyacımı halletmem gerek...Bursada uygun fiyata kredi kartına taksit yapan yer neresi?Bide özgenç motor da montlar varmış sanırım..hein gericke markalı?Fikriniz var mı?
AKIN FİDAN
dostum simdiden tebrik ederim bursada gezerek ve pazarlık yaparak her dükkandan alısveris yapabilirsin..
ayrıca internet üzerinden alısverisler daha uygun olabiliyor...
valla zatın koyacak bir yeri yok ama bisan senatörün arka çanta benim eski arabam uno nun bagajı kadar var nerdeyse
oraya konuluyor...
İyi sabahlar Bursa,güneşli güzel bir güne merhaba.
Bu günkü programımıza başlamadan önce büyüklerimizin elinden küçüklerimizin gözünden öperiz.
Şak şak şak şak şak şak şak şak. Allah neşemizi daim etsin.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)