Arkadaşlar 2006 model siyah ybr 125 sahibiyim yan kapaklarında ufak tefek çizikler var buralara rütuş boya yapmak veya yaptırmak istiyorum bursada yapabilecek veya boyayı bulabileceğim bildiğiniz biyer varmıdır ?
Yarın Gölyazı'da uçurtma şenliği var ben de gitmeyi düşünüyorum aslında ama kararsızım. Hava durumu da önemli bi etken tabi Bir tavsiye daha; Gölyazı'nda güneşi batırmadan gelme derim ;)
---------- Post added at 14:28 ---------- Previous post was at 14:26 ----------
Bir haftasonu Erdeğe gittiğimde çekinmiştim
Karanlıkta sürmeyi pek sevmediğimden aydınlıkken gittik geldik, daha acemiyim tabi Bu arada senin foto mükemmel ;)
hava bugün yağmurlu gözüküyodu ama mükemmel bir hava vardı fotoğrafları zar zor yükledim yurdun interneti biraz sıkıntılı
Çok sıcak ve cana yakın insanlar var orda ben bu kadarda beklemiyodum
Telefonlarına motorcu Kaan diye kayıt ettiler valla :D
tam dönerken 2 motorluya rastladım biri fazer diğeri scooter'di selamlaştık ancak tekrar selam olsun
Fotoğraflarımın bi kısmı linktedir;
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3026490
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Tüm Motosiklet sever annelerinin 365 gününü sevgiyle kutlarım."Cennet anaların ayaklarının altındadır"SAV.
selam arkadaşlar bu aralar gezi planı yokmu?
Bugün bende yeni aldığım , daha doğrusu ilk motorumla ikinci 50kmi yaptım
Misi yolundan girip Dağyenice göletine gidip geldim.
Biraz daha pekiştirince gezilere katılmak isterim bende.
Bugünden sıcak sıcak
Abi valla katılmak isterim ama sizlerin hayatını da riske atmayım Biraz daha tecrübe edinince katılmak isterim ama..
Dostum soft arazide ve trafikte grup gezilerinde daha iyi tecrübe kazanırsın . Çünkü etrafınad güvenliğini sağlayacak pekçok tecrübeli sürücü olacağı için en azından motora alışıp hakimiyetini pekiştirirsin trafiğe öne arkada kafa yormadan . Bu arada fotoğraf makinen ne merak ettim harika fotoğraflar D:
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
bu yol sulama çalışmalarını topluca şikayet edelim diyorum ne dersiniz salak herifler çim yerine yolu suluyor
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)