Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Alıntı MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Direk motomax, kaç yaşındasınız nerede oturuyorsunuz vs bilgi verirseniz daha sağlıklı olur
    18 yaşındayım Yenibağlar mah. oturuyorum ve baba parası yiyorum lise öğrencisiyim 3

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r
    Alıntı Emre_(acemi) adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu ay işallah bende motorsiklet alıcam nasip olursa
    Bursada uygun fiyata kask alabiliceğim bi dükkan varmıdır ? ls2 -nitro marka kaskların bulundugu veya 150 lira veya civarı önere biliceniz fiyatlarda alabiliceğim ve satan dükkan ?
    dostum motoru 0 alıcaksan kakıda ordan al indirim oluyor hem. ben;
    yamaha ybr 125 + koruma demiri + arka canta + kask (ls2 250 tl) + plaka + sigorta = 5.000 TL ye aldım
    Hayat boş gazla çoş

Alıntı MrMaydec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum motoru 0 alıcaksan kakıda ordan al indirim oluyor hem. ben;
    yamaha ybr 125 + koruma demiri + arka canta + kask (ls2 250 tl) + plaka + sigorta = 5.000 TL ye aldım
    Hım iyi almısın bakalım ben Motorsiklet olarak Mcx-Drift arasında kaldım karasızım.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cemolos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bir sorum var;
    ben motorumla 90-100 arası giderken sola dönüşlü virajlarda en soldan orta şeride hatta orta şeritteki araçlara doğru gitmek zorunda kalıyorum, malum fizik kuralları. ufaktan yana yatıyorum ama daha fazla yatarsam biliyorum ki tekerlerim dayanamıyor garip şekillere giriyor beni düşürmeye çalışıyor yani bildiğiniz ben de frene basıyorum ki bu da en tehlikelisi sanırım.
    öncelikle; motorum ve tekerlerinin kalınlığı belli, 125 cc commuter. acaba ben hiç virajlara o hızda girmemeli miyim? yani benim kullanışım dışında motorumun bir sınırı mı var?
    doğrusu nedir?
    şimdiden teşekkürler
    otobanda falan değilseniz hızını çok fazla bakış açınız yanlış olabilir konumlanmanız da yanlış olabilir motosikletlerin bir sınırı vardır araçlarda olduğu gibi örneğin b segmenti bir araçla 60 70 ile viraja girerken d segmentin de 100le girebilrsiniz motosiklettede aynı şey

Motosikletimi bugün teslim aldım bizim dükkanın oralarda gezdim debriyaja alışana kadar orada duracak gezicem oralarda, stop edip duruyor :D başımda dayım var eski motorculardan bana ders veriyor, alışana kadar motoru götürmeme izin yok :D inşallah çabucak kaparim debriyaj işini
    kardeşim tekrardan hayırlı olsun
    MrMaydec bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA CBR250r
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    otobanda falan değilseniz hızını çok fazla bakış açınız yanlış olabilir konumlanmanız da yanlış olabilir motosikletlerin bir sınırı vardır araçlarda olduğu gibi örneğin b segmenti bir araçla 60 70 ile viraja girerken d segmentin de 100le girebilrsiniz motosiklettede aynı şey

kardeşim tekrardan hayırlı olsun
    teşşekkür ederim, 1 ay sonra katılırım gezilere motosiklete bi alışayımda
    Hayat boş gazla çoş

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Arkadaşlar Bursa da metzeler lastik nerede bulabilirim, bir de 2.75---90 taban 3.00---100, 3.25----110, 3.50---120 genişliğe tekabül ediyor galiba lastik ölçülerine göre sizce de bu şekildemi.

sabiht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aşağıdaki adreste Mehdi bey var bir görüş istersen...Ördekli Kültür Merkezinin arkasındaki caddeden dümdüz aşağı yürü ana caddeyi geç sağda...MOTOSUN DEMİRTAŞPAŞA MAH GÜNDOĞDU SK NO:1 OSMANGAZİ (0224) 256 66 36

Motosikleti
    HHH
    Alıntı sabiht adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aşağıdaki adreste Mehdi bey var bir görüş istersen...Ördekli Kültür Merkezinin arkasındaki caddeden dümdüz aşağı yürü ana caddeyi geç sağda...MOTOSUN DEMİRTAŞPAŞA MAH GÜNDOĞDU SK NO:1 OSMANGAZİ (0224) 256 66 36
    Teşekkür ederim internetten almak zorunda kaldım.

Motosikleti
    HONDA CBR250r
    motosiklete alıştım biraz sadece 2. vitese attıkdan sonra motoru hoplatıyorum birde bağırıyor tek onu halledemedim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

birde bana mont eldiven dizlik önerisi bulana bilirmisiniz yarın alıcağımda yalnız fiyatlat çok ucuk olmasın elimde 1000 tl kaldı

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

unutmadan birde disk kilidimi alsam başka birşeymi alsam karar veremedim apartmana koyacağım da şuan fabrikada duruyor plakası daha çıkmadığı için

sabiht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kültürpark karşısında Motomax var. 1000 tl bütçe ile gayet iyi bir şekilde giyinebilirsiniz...
    MrMaydec bunu beğendi.

Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim internetten almak zorunda kaldım.
    abi bende senin konuyu arıyordum nereden kaça aldınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------

motosiklete alıştım biraz sadece 2. vitese attıkdan sonra motoru hoplatıyorum birde bağırıyor tek onu halledemedim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

birde bana mont eldiven dizlik önerisi bulana bilirmisiniz yarın alıcağımda yalnız fiyatlat çok ucuk olmasın elimde 1000 tl kaldı

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

unutmadan birde disk kilidimi alsam başka birşeymi alsam karar veremedim apartmana koyacağım da şuan fabrikada duruyor plakası daha çıkmadığı için
    aprtman içiyse disk kilidi ve kısa zincir yeter ekipman alırken önümüz yaz yazlık bişeyler al sakın 4 mevsime bulaşma her yerde yazarım ben 4 mevsim aldım kışın dondum yazın terledim ama ne terleme 5 kilo verdim hala daha eski kiloma ulaşamadım birde debriyajın kavrama noktası vardır bire tak gaz vermeden debriyajı yavaş yavaş bırak titremeye başladığı yani stop edecek gibi olduğu yerde kavrama noktası olur mesela benim tvs üzerindeyken götürebiliyor o noktadan sonra gaz verip kalkabilirsin yokuştada kolaylık sağlar geriye kaçırma telaşın olmaz
    MrMaydec bunu beğendi.

Motosikleti
    HHH
    [QUOTE=M.balibey;3025273]abi bende senin konuyu arıyordum nereden kaça aldınız[COLOR="Silver"]

Motolastik. com dan aldım metzeler me22, ön 3.00 100tl, arka 3.50 140tl, 22 lira kargo, bu arada resimlerini çektim konu açmıştım orada görebilirsin iç lastik taktırmadım sibop taktırdım tubeless oldu hep bunu istiyordum şimdi lastik patlarsa sprey sıkıp yola devam edebilirim en azından.

M.balibey bunu beğendi.

Motosikleti
    CRF250L
    Bende bu hafta kask , mont , eldiven aldim. Bircok dukkan gezdim , bu 3 yer fena degil.
    1 kocamanlar motor.. Sanayide. Servis kismi iyi galiba. Ekipman cesidide baya var.
    2 motomax cekirge
    3 tekyildiz motor. Gazcilarda. Garajdan gazcilara girince sagdaki hoteli gecip , saga girince 100mt ileride sagda..
    MrMaydec bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA CBR250r
    abi bende senin konuyu arıyordum nereden kaça aldınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------

aprtman içiyse disk kilidi ve kısa zincir yeter ekipman alırken önümüz yaz yazlık bişeyler al sakın 4 mevsime bulaşma her yerde yazarım ben 4 mevsim aldım kışın dondum yazın terledim ama ne terleme 5 kilo verdim hala daha eski kiloma ulaşamadım birde debriyajın kavrama noktası vardır bire tak gaz vermeden debriyajı yavaş yavaş bırak titremeye başladığı yani stop edecek gibi olduğu yerde kavrama noktası olur mesela benim tvs üzerindeyken götürebiliyor o noktadan sonra gaz verip kalkabilirsin yokuştada kolaylık sağlar geriye kaçırma telaşın olmaz
    4 mevsimlik almayı düşünüyordum bu bilgi iyi oldu disk kilidini yarın siparişini vereyim ozaman bugün motosikleti kullanmadım yağmur vardı çok artık yarın ve pazar günü denerim teşkkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

Alıntı trr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende bu hafta kask , mont , eldiven aldim. Bircok dukkan gezdim , bu 3 yer fena degil.
    1 kocamanlar motor.. Sanayide. Servis kismi iyi galiba. Ekipman cesidide baya var.
    2 motomax cekirge
    3 tekyildiz motor. Gazcilarda. Garajdan gazcilara girince sagdaki hoteli gecip , saga girince 100mt ileride sagda..
    bursaya gidebilirsem dediğiniz yerleri dolaşacağım teşekkür ederim
    Hayat boş gazla çoş

[QUOTE=Felis Leo;3025420]
    abi bende senin konuyu arıyordum nereden kaça aldınız[COLOR="Silver"]

Motolastik. com dan aldım metzeler me22, ön 3.00 100tl, arka 3.50 140tl, 22 lira kargo, bu arada resimlerini çektim konu açmıştım orada görebilirsin iç lastik taktırmadım sibop taktırdım tubeless oldu hep bunu istiyordum şimdi lastik patlarsa sprey sıkıp yola devam edebilirim en azından.

http://n1305.hizliresim.com/19/b/mxj7j.jpg
    abi hayırlı olsun konuyu birtürlü bulamıştım fiyat iyimiş 240 tlye lastik ben irclere geçen yıl 160 vermiştim 30da takma parası almıştı servis

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

4 mevsimlik almayı düşünüyordum bu bilgi iyi oldu disk kilidini yarın siparişini vereyim ozaman bugün motosikleti kullanmadım yağmur vardı çok artık yarın ve pazar günü denerim teşkkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

bursaya gidebilirsem dediğiniz yerleri dolaşacağım teşekkür ederim
    4 mevsim işi çok hatalı daha önce lastikte de yapmıştım hatta montu alırken dedim lastik işi gibi olmasın sonrada ne alaka diye geçirdim içimden keşke ayrı ayrı alsaymışım diyorumkavrama işini apartman girişi biraz mesafeliyse orada da deneyebilirsin motoru duvara falan vururum diye tedirgin olursan sağ ayağınla frenle oynarsın azıcık
    MrMaydec bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA CBR250r
    [QUOTE=M.balibey;3025744]
    Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster

abi hayırlı olsun konuyu birtürlü bulamıştım fiyat iyimiş 240 tlye lastik ben irclere geçen yıl 160 vermiştim 30da takma parası almıştı servis

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

4 mevsim işi çok hatalı daha önce lastikte de yapmıştım hatta montu alırken dedim lastik işi gibi olmasın sonrada ne alaka diye geçirdim içimden keşke ayrı ayrı alsaymışım diyorumkavrama işini apartman girişi biraz mesafeliyse orada da deneyebilirsin motoru duvara falan vururum diye tedirgin olursan sağ ayağınla frenle oynarsın azıcık
    lastik için daha erken sorun çıkarmaya başladıklarında tekrar danışacağım apartmanda olmaz çok gürültü olur eko yaptığı için normalde motosiklet sessiz gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

Uploaded with ImageShack.us
    buda benim motosikletim
    M.balibey bunu beğendi.

Motosikleti
    YBR 125 ESD 2012 KIRMIZI
    herkese merhaba inşallah yarın bende gidip kask falan alacağım ama hala tam olarak karar vermiş değilim şöyleki çene açılır alacağım kesin ama markaya tam karar veremedim ben LS2 FF 370 almaya karar vermiştim ama güven motora uğradığımda oradaki kişi bana gdr 803 ün daha iyi olduğunu ls2 de çok sorun yaşandığını söyledi ve ikisi içinde 200 tl dedi. Aynı zamanda motomaxdaki NITRO F347-VN kaskda kafama takıldı ki bu 3 kask hemen hemen aynı paraya geliyor.Sizden yardım istiyorum bu seçimler arasında veya aynı fiyat aralığında çene açılır kask önerisi alabilirmiyim.

[QUOTE=MrMaydec;3025851]

lastik için daha erken sorun çıkarmaya başladıklarında tekrar danışacağım apartmanda olmaz çok gürültü olur eko yaptığı için normalde motosiklet sessiz gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

http://imageshack.us/photo/my-images...509195959.jpg/
    http://img541.imageshack.us/img541/7...0509195959.jpg

Uploaded with ImageShack.us
    buda benim motosikletim
    motosiklet baya sesiz benimkiyle kıyaslayıncayaşlı emekli falan varsa dediğin gibi olmaz full çalışan apartman lazım
    MrMaydec bunu beğendi.

kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    selam arkadaşlar...
    Yarın saat 15.30 civarı Uludağ üniversitesi-Görükle'den tek motor ve artçımla Gölyazı'ya gitmeyi planladık, sizce pişman olur muyuz?
    İkimizde öğrenciyiz, orda ne yapılır neresi gezilir bilmiyorum açıkçası baktım 25km'lik bi yolumuz varmış gitgel 50 km

gelmeyi düşünen arkadaşım, abim, kardeşim, ablam vb vb. olursa güzel olabilir
    Tavsiyelerinize açığım...

NOT: Gezi saatinden önceye kadar mesaj atabilirsiniz eğer banada uyar derseniz, ayarlarız...

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı kakare adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar...
    Yarın saat 15.30 civarı Uludağ üniversitesi-Görükle'den tek motor ve artçımla Gölyazı'ya gitmeyi planladık, sizce pişman olur muyuz?
    İkimizde öğrenciyiz, orda ne yapılır neresi gezilir bilmiyorum açıkçası baktım 25km'lik bi yolumuz varmış gitgel 50 km

gelmeyi düşünen arkadaşım, abim, kardeşim, ablam vb vb. olursa güzel olabilir
    Tavsiyelerinize açığım...

NOT: Gezi saatinden önceye kadar mesaj atabilirsiniz eğer banada uyar derseniz, ayarlarız...
    O değilde yarın sağnak yağmur var. Haberiniz ola
    kakare ve n_tuncak bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler