Keyfiniz daim olsun, sen nasıl oldun...? Umarım iyisindir...
Keyfiniz daim olsun, sen nasıl oldun...? Umarım iyisindir...
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
Haberlere bile çıkmışız :D
http://www.e-inegol.com/haber/200-motosiklet-tutkunu-inegolde-bulustu-112626.html
tekrar sağol Mehmetcan bugün gittim, tarifini dikkate alarak motomax ve hemen yanındaki Haider adlı dükkana bakındım, motomax tam içime sinmedi açıkçası çeşitlilik ve kalite konusunda gerçi Haider dediğim dükkanda AGV bulduğuma çok sevindim K3 serilerine baktım aklıma AGV K3 yattı ama bakalım bu cuma falan alıcam gibi, 450gibi kaba bi fiyat aldım bakalım hayırlısı
Mehmetcan ve su silahı
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Arkadaşlar foruma yeni katıldım naçizane bir yardım isteyeceğim
Yaşım 31 ve bundan evvel belirli sürelerde scooter tarzı motorlar sürdüm bir kere deneme amaçlı hondanın 250 naked ini 1 saat kazasız belasız sürmeme rağmen şimdi cesaretimi toplayıp almak istediğim cbr 125 i almaya gidemiyorum sanki çalıştırıp iki adım gidemeyecekmişim gibi geliyor hangisi vitesdi hangisi debriyajdı vites alta birmi üstde 2 mi kafam allak bullak bu hafta sonu gis akademinin bursa eğitmini de kaçırdım bu konuda yardım edebilecek zamanı olan arkadaş, abi, kardeş varsa yardımlarınızı bekliyorum (benzin+yemek+arkadaşlık tarafımdan karşılanacaktır
Hoş geldiniz aramıza . Vakti olan arkadaşlar elbet size yardımcı olacaktır. Hayırlı olsun diyelim şimdiden
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
arkadaşlar benim buji bozuldu bosch super r6 ur5ddc buji arıyorum fakat araba parçacılarında yok nereden bulabilirim
search 16 bende katılabilirim. ne zaman olacak?
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
Hoşgeldin Pınarım aslında c tesi programım vardı ancak iptal oldu.Tüm grubumuzada burdan sesleniyorum bu cazip teklif için biz gitmeyi düşünüyoruz Daha önce toplantılarımıza katılan eski Mt üyelerinden Orhan'da bu yarışmaya bizzat katılacak haydi buyrun güzel bir organizasyonla gidip seyredelim...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
arkadaşlar bir sorum var;
ben motorumla 90-100 arası giderken sola dönüşlü virajlarda en soldan orta şeride hatta orta şeritteki araçlara doğru gitmek zorunda kalıyorum, malum fizik kuralları. ufaktan yana yatıyorum ama daha fazla yatarsam biliyorum ki tekerlerim dayanamıyor garip şekillere giriyor beni düşürmeye çalışıyor yani bildiğiniz ben de frene basıyorum ki bu da en tehlikelisi sanırım.
öncelikle; motorum ve tekerlerinin kalınlığı belli, 125 cc commuter. acaba ben hiç virajlara o hızda girmemeli miyim? yani benim kullanışım dışında motorumun bir sınırı mı var?
doğrusu nedir?
şimdiden teşekkürler
Onun teknigi var aman kardesim hizini ayarlamadan girme .kontra teknigini arattir videolari izle motor ustundeykende yavas yavas dene farki goruceksin. Lastikler incede olsa yanak sonuna kadar yatirabilirsin ama teknigi cok iyi ogrendikten sonra .en onemlisi oturus pozisyonu,kontra,viraj cikisina bakis ve konumlanma.mobilden giriyorum link atamadim.lastik basinclarinda tam olsun .
Kardeşim elbet bu ve bunun gibi siteleri okumuşsundur ama arada hatırlatmakta fayda var.
http://www.motoseyyah.net/motosiklet...m=detay&id=185
Bu sitede sürüş teknikleri hakkında geniş bilgiler var . İstersen özelden msj at mailini sana bir ebook yolluyayım. ayrıca viraj tekniklerini geliştirmeden o süratlerde virajlara girme. Gerçi virajdan viraja fark var. Bu konu hakkında videolar izle yahut eğitimlere katıl. Anlattığına göre sen viraja göre ya çok hızlı giriyorsun yada motoru yatırma konusunda tereddütlerin var. Kontra twekniğini oku ve dağ yoluna çık derim sana geceleri . eğitim için harika bir yer orası
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Motosikletimi bugün teslim aldım bizim dükkanın oralarda gezdim debriyaja alışana kadar orada duracak gezicem oralarda, stop edip duruyor :D başımda dayım var eski motorculardan bana ders veriyor, alışana kadar motoru götürmeme izin yok :D inşallah çabucak kaparim debriyaj işini
Arkadaşlar bu ay işallah bende motorsiklet alıcam nasip olursa
Bursada uygun fiyata kask alabiliceğim bi dükkan varmıdır ? ls2 -nitro marka kaskların bulundugu veya 150 lira veya civarı önere biliceniz fiyatlarda alabiliceğim ve satan dükkan ?
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)