Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnegöl'ü hiç bilemiycem,hatta burayıda Yunus Emre fakat çok çok hayırlı olsun kazasız belasız aramızda görürüz umarım...

Saolasin hocam birde koyacak yer bulsam çok iyi olacak aksi taktirde sipariş iptal :(
    n_tuncak bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    faceofredd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150 TİTANİC
    Arkadaş 16:30 da bildirim 20:30 da toplantı nasıl haber alıpta gelecekti bu millet nese bir dahakine ;)
    memduhb ve search16 bunu beğendiler.
    ADVENTURES LİVES FOREVER ...

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MrMaydec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonunda bugün 0 km ybr almış bulunmaktayım pazartesi teslim alacağım ama dediğim otoparka şimdi sordum almıyorlarmis simdi ne yapicam akıl verin bildiginiz otopark varmi ? :(
    hayırlı uğurlu olsun rica etsen almıyorlar mı aylık ücreti varsa aracın yarısını falan öderim desen küçücük şey bir köşede durur
    MrMaydec bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA CBR250r
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun rica etsen almıyorlar mı aylık ücreti varsa aracın yarısını falan öderim desen küçücük şey bir köşede durur
    teşekkür ederim, geçen sene otoparkta yangın çıkmıştı lpgli araçlar patlamıştı o yüzden almıyorlar artık apartman girişine sığdırmaya çalışıcam alarmlı disk kilidi vb. şeyler takarım yapıcak başka birşeyim yok
    Hayat boş gazla çoş

sdemirpau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey 125 sport geçiçi
    arkadaslar sagolun var olun hepınıze tek tek tesekkur ederım KAZASIZ belasız gunler dılerım
    MrMaydec ve n_tuncak bunu beğendiler.

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Gece buluşmasından yeni arkadaşların katılımından dolayı katılan herkeze teşekkürler.

Ve beklenen ceset

memduhb, n_tuncak ve memo06 bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    teşekkür ederim, geçen sene otoparkta yangın çıkmıştı lpgli araçlar patlamıştı o yüzden almıyorlar artık apartman girişine sığdırmaya çalışıcam alarmlı disk kilidi vb. şeyler takarım yapıcak başka birşeyim yok
    o zaman bende bir zamanlar apartman girişine bırakıyordum 10 mm. paslanmaz çelik zincir + yalenin 81 mmdi sanırım yat kilidi ön dikte çift masterlock disk kilidi ileri yada geri bir kaç santim oynardı birde 30 tlik pilli alarmlardan koyardım sele altına bende bunların dışında direksiyon kilitli ateşleme kapalı ve musluğu kapatıp karbüratörde ki benzinin bitmesini beklerdim köpeklerde vardı zincir sesine eğitmiştim sesi duydular mı havlıyorlardı iki kere yeltenen oldu ama alamamışlardı hatta ikincisin de hırsızı vuruyordumda
    MrMaydec bunu beğendi.

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    On beş motor çok güzel bir geceydi,ilk kez gelen arkadaşların çoğunlukta olmasına rağmen Mudanya'ya çok toplu kurallı ve keyifli bir sürüş yaptığımıza hala inanamıyorum,katılan arkadaşlara çok teşekkürler,gece gezmelerini özlemişiz malum...
    memduhb ve memo06 bunu beğendiler.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

ticotorres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY QM 200
    Sonunda bugün 0 km ybr almış bulunmaktayım pazartesi teslim alacağım ama dediğim otoparka şimdi sordum almıyorlarmis simdi ne yapicam akıl verin bildiginiz otopark varmi ? :(
    Eğer müsait bir yer varsa, kalın zincir ile elektrik direği (sokak lambası) veya benzeri bir yere bağlayarak çözebilirsin. Kilidi ise standart asma kilit ile değil kare ve yandan giren pimli kilitle çözmeni tavsiye ederim. Birde alarmlı disk kilidi ile desteklersen sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    Ayrıca çalınmalara karşı kasko araştırması yap. Benim verebileceğim tavsiyeler bunlar.. Hayırlı olsun..
    MrMaydec bunu beğendi.
    "Ne Mutlu Türküm Diyene"

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Hayırlı olsun. Sonunda zafer senın.
    memduhb, MrMaydec ve memo06 bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

ticotorres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY QM 200

tavsiye ettiğim kilit budur. Dileyene temin edebilirim.

MrMaydec ve Ahmanamra bunu beğendiler.
    "Ne Mutlu Türküm Diyene"

Motosikleti
    SYM GTS 250
    herkese selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra artık bazı buluşmalara ve gece gezilerine nihayet bende katılabilicem.Bu arada öğrendiğime göre haftaya cumartesi ve pazar günü iznik erbeylinde enduro pist yarışları varmış pazar günü seyretmek için gitmek niyetindeyim aranızda gidecek olan arkadaşlar varsa beraber biyerde buluşup gitsek bende yolda kaybolmasam süper olur:D
    n_tuncak, memo06 ve search16 bunu beğendiler.
    [B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT

Motosikleti
    HONDA CBR250r
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Sonunda zafer senın.
    Teşekkür ederim siyah renkli alacaktım ama tek kırmızı kalmıştı bende onu aldım, kırmızı hayatta almam diyordum evdekilere büyük konuşmamak lazımmış :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

Apartamana koyacağım biraz dar ama olsun idare etsin artık apartman kapısını açınca gözükmücek motosiklet, apartmanın sonunda sola doğru dönüş var oraya koyacağım ve güvenlik için gerekenleri evin karşısına motosiklet yedek parçaları ıvırı zıvırı satan dükkan açıldı ordan temin edeceğim tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
    Hayat boş gazla çoş

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Arkadaşlar vereceğim numarayı arayıp(kan grubu b rh+)olan arkadaşlar numaranızı 0532 557 24 55 nolu abiye bırakınız.Adını da bilmiyorum 20 yaşında kansere yakalanan bir oğlu var ve periyodik olarak kan alması gerekiyor.Abimizde Karacabey'deki bütün fabrikalardaki benimde aralarında olduğum b rh + kan gruplu arkadaşlardan sırayla kan alınıyor.İlk seferi gittim elim dikişli olduğu için kan almadılar.2.sefer yani bugün ağrı kesici kullanmış olduğumdan(diş çektirmeme denk geldi)yine gidemedim ve abinin üzüntülü ses tonu moralimi çok bozdu.Bugün gerekli kanı bulduğunu umuyorum.Düşünün Karacabey'den arabaya bizi dolduruyor.Götürüyor getiriyor ve bununda ayrıca maddi külfet olduğu çok açık.Eğer b rh+ arkadaşlarınız varsa kan vermeye müsait olan abimize telefon numaranızı veriniz.Hem kan veren insan sayısı çoğalır hemde maddi manevi sıkıntılar biraz azalır diye düşünüyorum.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Allah acil şifa versin. Benim 0 + geçen ay verdim hiç tanımadığım birine. Herkesten de bu duyarlılığı beklerim.

Bugün yaklaşık 100 motorluk inegöl turu yaptık. Her ne kadar arabayla gitsem de çok keyifli yollardı. İnegöl- Bozova-Keles turu yaptık. Katılan arkadaşlara teşekkürler.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    HONDA CBR250r
    acemiliğimi atlatana kadar gezilere gelemiyeceğim ama inegöl taraflarında olursa katılırım en kötüsü görüşürüz
    Hayat boş gazla çoş

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah acil şifa versin. Benim 0 + geçen ay verdim hiç tanımadığım birine. Herkesten de bu duyarlılığı beklerim.

Bugün yaklaşık 100 motorluk inegöl turu yaptık. Her ne kadar arabayla gitsem de çok keyifli yollardı. İnegöl- Bozova-Keles turu yaptık. Katılan arkadaşlara teşekkürler.
    Özcan abi İnegölde nereye gittiniz hamzayla kamp attık gece gölbaşında , sabahta yanınıza geliriz diye niyetlendik ama cumartesi miydi pazar mıydı etkinlik ona karar veremedik bir benim tel'de kapalı olunca haber alamadım hiç biyerden
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    verdıgın numaraya msj attım ramon.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Alıntı RamonRojo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar vereceğim numarayı arayıp(kan grubu b rh+)olan arkadaşlar numaranızı 0532 557 24 55 nolu abiye bırakınız.Adını da bilmiyorum 20 yaşında kansere yakalanan bir oğlu var ve periyodik olarak kan alması gerekiyor.Abimizde Karacabey'deki bütün fabrikalardaki benimde aralarında olduğum b rh + kan gruplu arkadaşlardan sırayla kan alınıyor.İlk seferi gittim elim dikişli olduğu için kan almadılar.2.sefer yani bugün ağrı kesici kullanmış olduğumdan(diş çektirmeme denk geldi)yine gidemedim ve abinin üzüntülü ses tonu moralimi çok bozdu.Bugün gerekli kanı bulduğunu umuyorum.Düşünün Karacabey'den arabaya bizi dolduruyor.Götürüyor getiriyor ve bununda ayrıca maddi külfet olduğu çok açık.Eğer b rh+ arkadaşlarınız varsa kan vermeye müsait olan abimize telefon numaranızı veriniz.Hem kan veren insan sayısı çoğalır hemde maddi manevi sıkıntılar biraz azalır diye düşünüyorum.
    Ramon kardeşim Allah acil şifalar verir inş. Bende elimden geldiğince yaymaya çalışıcam bu durumu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:13 ----------

Sanada hayırlı olsun Yunus sonunda kırdın şeytanın bacağını. Allah tekerini düz bastırsın depondan benzini eksik etmesin.
    MrMaydec bunu beğendi.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı DALGIC_800 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özcan abi İnegölde nereye gittiniz hamzayla kamp attık gece gölbaşında , sabahta yanınıza geliriz diye niyetlendik ama cumartesi miydi pazar mıydı etkinlik ona karar veremedik bir benim tel'de kapalı olunca haber alamadım hiç biyerden
    Ertuğrulgazi Konağı nda yaptık kahvaltıyı. 144 motor varmış.
    Ahmanamra ve DALGIC_800 bunu beğendiler.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler