arkadaslar bugun zıncır yaglarken sol bas parmagımı kopardım aman sız sız olun vıteste calısırken bezle silmeye de calısmayın lastıge yag sıcramasın dıye yaptım ama sonunda dıkılme sansı olmuyor boyle durumlarda herkeze kazasıız gunler
arkadaslar bugun zıncır yaglarken sol bas parmagımı kopardım aman sız sız olun vıteste calısırken bezle silmeye de calısmayın lastıge yag sıcramasın dıye yaptım ama sonunda dıkılme sansı olmuyor boyle durumlarda herkeze kazasıız gunler
Bu saatde aklıma bir soru takıldı. Soru şu; motosikleti aldım alicam ama koyacak yerim yok esnaflar kabul etmedi dükkan hırsız girer dediler bende mecbur yaklaşık 700 metre ilerdeki otoparka koyacağım peki istediğim saatde alıp koyabilirmiyim aklıma takıldı :D inegöl belediye çarşındaki otoparkan bahsediyorum, motosikleti kabul ederlermi onuda bilmiyorum daha
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
Çok geçmiş olsun. . :(
[QUOTE=MrMaydec;3017018]Bu saatde aklıma bir soru takıldı. Soru şu; motosikleti aldım alicam ama koyacak yerim yok esnaflar kabul etmedi dükkan hırsız girer dediler bende mecbur yaklaşık 700 metre ilerdeki otoparka koyacağım peki istediğim saatde alıp koyabilirmiyim aklıma takıldı :D inegöl belediye çarşındaki otoparkan bahsediyorum, motosikleti kabul ederlermi onuda bilmiyorum daha [COLOR="Silver"]
Sen otoparka para verdikten sonra kendin bile kalırsın :D hemde otoparkın kaç saat açık kapalı olduğuna bağlı oranın bakçisine sorsana :D ayrıca 700 mt çok değil mi yav motoru oraya bırakıpta 1 km eve yürüyeceksin kolay gelsin :D
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
cumartesi akşam 5.30da inegöl özdilekte buluşup göl başı gölüne kampa gidiyoruz...
gelmek isteyen arkadaşlar elinde olan kamp malzemesini söylesinler ona göre tedarik edelim...
Hatılmak isteyen arkadaşlar bi msj atsınlar detaylı konuşalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
Yunus Emre TAŞKIN aman nereye koyarsan koy motoru bi direğe bir yere kitle hirsızlık çok oluyor bu ara inegölde...
almadan öncede dikkatlı ol bi motor ustasına danış
Yarın inş gidiyorum almaya alirsam belki bende gelirim
0 km alacagim zaten.
Tam 700 mt olmaya bilir azdir 6 dk yol
Coşkun kardeş bu akşamki toplantıyı burayada açarmısın tam olarak yer tarih ve saat en az 2 kişi gelicez sticker larıda unutmayalım lütfen zor bekliyorum yapıştırmayı motosikletime...(Bu arada sdemirpau geçmiş olsun.)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Bu akşam saat 20:00-20:30 arası kent meydanı kafkasta toplanıyoruz. Yeni gurubumuza katılmak isteyen arkadaşlar ile tanışma toplantısı olacak. Geziler hakkında konuşulup yeni rota planları yapılacak. Katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. Bu arada toplantı sonrası küçük bir Mudanya turu yapacağız. Hocam sticerlar hazır.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Sonunda bugün 0 km ybr almış bulunmaktayım pazartesi teslim alacağım ama dediğim otoparka şimdi sordum almıyorlarmis simdi ne yapicam akıl verin bildiginiz otopark varmi ? :(
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)