Aramıza hoşgeldiniz. Bugün 2 chopper yanyana istiklal caddesinde gördük mehmetle birlikte sanırım sizdiniz onlar ?
Aramıza hoşgeldiniz. Bugün 2 chopper yanyana istiklal caddesinde gördük mehmetle birlikte sanırım sizdiniz onlar ?
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Özcan geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Bayadır siteye giremıyorum lys malum gezilerede gelemedim ancak pazar gunu KİRAZ(Burçak) ile görüşme şansımız oldu artçı aldı benı ona tekrar buradan teşşekür ederim hersey için
AŞEKA..
özcan kardeşim çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim.
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Selamünaleyküm abilerim ygs dir lys dir cart curt çok uzaklaştim özledim sizleri vallahi..
Korkarak yaşayamazsın!
Uzun süredir foruma giremiyordum...Özcan çok çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim, aman kendine dikkat et, selamlar...
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
Az önce gittim aldım, inşallah işe yarar...
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
Merhaba arkadaşlar. Haftaya Cumartesi Yani 04 Mayıs 2013 günü Sabah yola çıkmak üzere Çanakkale'ye şehitlikleri vs oraları gezmeyi düşünüyorum akşamına geri dönmek kaydıyla katılmak isteyen varsa bana ulaşırsa sevinirim.
SELAMUN ALEYKÜM dostlar görüşemedik uzun zaman oldu...
Sizlerden bi ricam var
busra fakültede bi arkadaşımıza AB+ Kana ihtiyacı var yardımcı olmak isteyen arkadaşlar OSMAN BEY 05387714124 numarası ulaşsın lütfen...
Hava muhalefetinden dolayı uzun süredir planlayıpta yapamadığımız gezimizi bu hafta inşallah yapacağız. İşte Düzergah.
Bursa Nilüfer Carrefour yanı, Koçtaş Yapımarket önü toplanma yerimiz. Toplanma saati 10:00 hareket 10:30. Güzergah listemiz. Orhaneli, Büyükorhan, Dursunbey , Kepsut, Balıkkesir kavşağından Susurluk, KemalPaşa, Suuçtu şelalesi ve eski Bursa yolundan güzel şehrimize dönüş. Katılımcılara sticker dağıtılacaktır.
Katılımcı Listesi.
1- Mehmet bey (doctor)
2- Mustafa (dönerci)
3- Erdem (servis desteği)
4- Coşkun (ybr li)
5- Search 16 (Coşkun)
6- Süleyman (kuaför)
7- Fırat
8- Ve 300cc ATV li Dayı
9- Ahmet (RKS)
Gelemeyen eğitimci, güvenlikçi arkadaşlar, Çok şey kaçırıcaksınız. Adınıza üzüldüm şimdiden. Küsmek fotolara bakıp ağlamak kafayı duvarlara vurmak yok haaaa. aynı bunun gibi
---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:29 ----------
Hamza geçmiş olsun. Bende Arh+ var. Senin için sordum fakat iş durumu müsait olmadı arkadaşların.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
ben uygunum hem de dibimde hastane ama şimdi gördüm. geçmiş olsun
Beyler bu akşam dışarı çıkmayı düşünüyorum takılmak isteyen var mı?
Merhaba arkadaşlar, motora alarm taktırabileceğim bir yer tavsiye edermisiniz.
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)