Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Ahmanamra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim orayla görüştüm fiyat aldım kargoyla yollayacaklar ama ben almadan bi bakam dedim lastiğe ondan bursada aranıyodum ama bakalım. Eyvallah. Bu arada disk klidine belli bir süre sonra alışıyorsun hiç bi zahmeti kalmıyor emin ol. Hatta öyle bişi ki sadece disk için değil kasklarıda kitleyebiliyorsun gidona süper oluyor :D
    en güzeli dokunup inceleyip tarihine bakıp almak fakat ben lastik ararken bulamadım 2012 haziran ayına kadar sonra gidip irc aldım küçük şehir olmanın zorlukları işte

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aaa ben de sizin Söğütlan köyü sandım,Zeko yine yoğun çalışıyor misafirimi ekip ayar yapmaya çalışacaktım ancak bu haftayı fazla zorlamıyım o halde,bu gezide bedenen olmasada ruhen ve kafa olarak yanınızda olcam arkadaşlar benim içinde gezin,tozun,gülün,eğlenin,biz fotolarla teselli bulmasınında biliriz icabında...
    Herneyse hayırlısı olsun. Zaten bu gidişle bizde gidemiyecez galiba. Ben bu Meteolojinin hava tahminlerine..... Bugün öğlene kadar havayı 17 derece ve açık gösteriyordu. Şimde sağnak yağış ve 15 derece. Nasıl tahmin yapıyorlar anlamadım.
    n_tuncak ve blue_dolunay bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    turlamaya çıkacağım gelmek isteyen varsa bi çay içebiliriz:-)
    16 BH 631

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    He he he ben yokum diye havalar böyle gidiyor,geçen hafta gezseymişiz sağanakta muhtemelen grupça zatürreydik şimdi.Bu arada 1,5 ayda çıkar deyip 15 ay uğraştığım motorum nihayet piyasaya çıktı patır patır çapır,Hoca beğendi bakalım ilk gezide sizler beğenecekmisiniz.
    n_tuncak, memduhb ve memo06 bunu beğendiler.
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

hymbursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 650 GS
    iyi geceler arkadaşlar......
    Ahmanamra ve search16 bunu beğendiler.

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    He he he ben yokum diye havalar böyle gidiyor,geçen hafta gezseymişiz sağanakta muhtemelen grupça zatürreydik şimdi.Bu arada 1,5 ayda çıkar deyip 15 ay uğraştığım motorum nihayet piyasaya çıktı patır patır çapır,Hoca beğendi bakalım ilk gezide sizler beğenecekmisiniz.
    Hadi hayırlısı olsun ama o egzozu kıs,ben gezemem patır patır çünkü sen scooter i kullanacaksın.
    memduhb, memo06 ve blue_dolunay bunu beğendiler.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonunda su meshur motoru gorebilecez sen motorunu yaptirmisin benim ozel soforlugumu kim yapacak
    search16 ve memo06 bunu beğendiler.
    özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.

Motosikleti
    Bajaj dominar
    halı yıkama şirketi tavsiye edebilecek var mı?
    Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
    Herkes ateşini bu dünyadan götürür.

Motosikleti
    kuba xcg 150
    Selam, ben geldim aranıza yeni aldım motosikletimi çok yeniyim biraz tercübe kazandıktan sonra gezilerede gelmek isterim
    search16, Ahmanamra, memo06 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Hadi hayırlısı olsun ama o egzozu kıs,ben gezemem patır patır çünkü sen scooter i kullanacaksın.
    Harbiden yav gezilerde sesli egsoz hic cekilmiyor. Zaten her gezide basim agriyor. Birde ses lursa way anam vay.

---------- Post added at 14:36 ---------- Previous post was at 14:34 ----------

Harbiden yav gezilerde sesli egsoz hic cekilmiyor. Zaten her gezide basim agriyor. Birde ses lursa way anam vay.

---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

Alıntı memduhb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonunda su meshur motoru gorebilecez sen motorunu yaptirmisin benim ozel soforlugumu kim yapacak
    Memduh, sorun etme su ehliyeti bukadar. Bizim gezimizde hic polisle jandarmayla isimiz olmadi. Bak simdi kotu kotu seyler tavsiye edicem sonra olmuyacak. Olmadi artci takil zekoya. Bi dahakine bi senim bi zekonun motoru cikartiriz.
    memduhb, memo06 ve blue_dolunay bunu beğendiler.

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Post added at 14:36 ---------- Previous post was at 14:34 ----------

---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

Memduh, sorun etme su ehliyeti bukadar. Bizim gezimizde hic polisle jandarmayla isimiz olmadi. Bak simdi kotu kotu seyler tavsiye edicem sonra olmuyacak. Olmadi artci takil zekoya. Bi dahakine bi senim bi zekonun motoru cikartiriz.
    as kaldi mayisin ortasinda ehliyet cebimde sonra Kim tutar
    beni
    blue_dolunay bunu beğendi.
    özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    Alıntı seyyah27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    halı yıkama şirketi tavsiye edebilecek var mı?
    ben burdan yıkattım çok memnun kaldım. http://www.bursahaliyikamamerkezi.com/
    öğrenci evi halısı pırıl pırıl geldi daha ne olsun :D
    seyyah27 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı memduhb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    as kaldi mayisin ortasinda ehliyet cebimde sonra Kim tutar
    beni
    Zaten bu gidisle havalardan dolayi anca senin ehliyetine cikicaz galiba geziye :-)

---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:09 ----------

Alıntı mussev adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam, ben geldim aranıza yeni aldım motosikletimi çok yeniyim biraz tercübe kazandıktan sonra gezilerede gelmek isterim
    Aramiza hos geldin. Sendemi yildirim motordan aldin motorunu. Eger oyleyse gecmis olsun. Tecrube edinmen icin ufaktan katil gezilerimize. Geride birakmayiz.
    memduhb ve blue_dolunay bunu beğendiler.

Motosikleti
    apache klanından tvs
    bu arada arkadaşlar ben üç gün önce kız arkadaşıma motoru kullanmayı öğretiyordum bir ara durdu motoru dengede tutamadı yavaşça yana bıraktı ama bir sıvı akmıştı motoru kontrol ettim başka bir sızdırma akma gibi bir durum görmedim devamındaki saatlerde. çalıştırırken biraz sıkıntı oldu boğuluyormuş gibi bir şey sanırım pek anlamıyorum. uzun sürmedi 2-3saniye o da. benzin miydi o akan yoksa başka bir şey olabilir mi? arkadaşımda zaten bir şey yok bütün korumalıkları tamdı durduğu yerde yana bıraktı sadece motoru.

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Motor sol konuma yatınca her zaman benzin akar oradan tahliye yapar bende ilk yatırdığımda çok tedirgin olmuştum ama her motor yana yattıgında benzini tahliye eder diye okumuştum bir yerlerde .. Korkulacak bir durum yok
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

Motosikleti
    apache klanından tvs
    tamam teşekkür ederim
    DALGIC_800 bunu beğendi.

Motosikleti
    kuba xcg 150
    [/COLOR]
    Aramiza hos geldin. Sendemi yildirim motordan aldin motorunu. Eger oyleyse gecmis olsun. Tecrube edinmen icin ufaktan katil gezilerimize. Geride birakmayiz.[/QUOTE]

Yok hocam, telefonda yıldırım motor yüksek fiyat çekince bende istanbul üçerler motodan aldım. İnş tanışmak tecrübelerinizden yararlanmak isterim, dün kısa bir gezi yaptım, harika bir şey motosikletten inince mutlu oluyor insan.

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Alıntı mussev adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]
    Aramiza hos geldin. Sendemi yildirim motordan aldin motorunu. Eger oyleyse gecmis olsun. Tecrube edinmen icin ufaktan katil gezilerimize. Geride birakmayiz.
    Yok hocam, telefonda yıldırım motor yüksek fiyat çekince bende istanbul üçerler motodan aldım. İnş tanışmak tecrübelerinizden yararlanmak isterim, dün kısa bir gezi yaptım, harika bir şey motosikletten inince mutlu oluyor insan.[/QUOTE]

Hoş geldin aramıza kardeş. Allah tekerini düz bastırsın depondan benzini eksik etmesin
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Kan kaybı olan yakınım için ÇOK ACİL A rh + kana ihtiyacımız var. İletişim: 0533 208 58 40 Egemen SANCAR

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

Bu akşam için yeteri kadar bulundu, Allah razı olsun. Tekrar lazım olursa yeni ilan yayınlarım.
    Ahmanamra bunu beğendi.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    Bajaj dominar
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Kan kaybı olan yakınım için ÇOK ACİL A rh + kana ihtiyacımız var. İletişim: 0533 208 58 40 Egemen SANCAR

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

Bu akşam için yeteri kadar bulundu, Allah razı olsun. Tekrar lazım olursa yeni ilan yayınlarım.
    geçmiş olsun
    özcan1980 bunu beğendi.
    Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
    Herkes ateşini bu dünyadan götürür.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)

Bu Konudaki Etiketler