Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
turlamaya çıkacağım gelmek isteyen varsa bi çay içebiliriz:-)
16 BH 631
He he he ben yokum diye havalar böyle gidiyor,geçen hafta gezseymişiz sağanakta muhtemelen grupça zatürreydik şimdi.Bu arada 1,5 ayda çıkar deyip 15 ay uğraştığım motorum nihayet piyasaya çıktı patır patır çapır,Hoca beğendi bakalım ilk gezide sizler beğenecekmisiniz.
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
halı yıkama şirketi tavsiye edebilecek var mı?
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
Selam, ben geldim aranıza yeni aldım motosikletimi çok yeniyim biraz tercübe kazandıktan sonra gezilerede gelmek isterim
Harbiden yav gezilerde sesli egsoz hic cekilmiyor. Zaten her gezide basim agriyor. Birde ses lursa way anam vay.
---------- Post added at 14:36 ---------- Previous post was at 14:34 ----------
Harbiden yav gezilerde sesli egsoz hic cekilmiyor. Zaten her gezide basim agriyor. Birde ses lursa way anam vay.
---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 14:36 ----------
Memduh, sorun etme su ehliyeti bukadar. Bizim gezimizde hic polisle jandarmayla isimiz olmadi. Bak simdi kotu kotu seyler tavsiye edicem sonra olmuyacak. Olmadi artci takil zekoya. Bi dahakine bi senim bi zekonun motoru cikartiriz.
Zaten bu gidisle havalardan dolayi anca senin ehliyetine cikicaz galiba geziye :-)
---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
Aramiza hos geldin. Sendemi yildirim motordan aldin motorunu. Eger oyleyse gecmis olsun. Tecrube edinmen icin ufaktan katil gezilerimize. Geride birakmayiz.
bu arada arkadaşlar ben üç gün önce kız arkadaşıma motoru kullanmayı öğretiyordum bir ara durdu motoru dengede tutamadı yavaşça yana bıraktı ama bir sıvı akmıştı motoru kontrol ettim başka bir sızdırma akma gibi bir durum görmedim devamındaki saatlerde. çalıştırırken biraz sıkıntı oldu boğuluyormuş gibi bir şey sanırım pek anlamıyorum. uzun sürmedi 2-3saniye o da. benzin miydi o akan yoksa başka bir şey olabilir mi? arkadaşımda zaten bir şey yok bütün korumalıkları tamdı durduğu yerde yana bıraktı sadece motoru.
Motor sol konuma yatınca her zaman benzin akar oradan tahliye yapar bende ilk yatırdığımda çok tedirgin olmuştum ama her motor yana yattıgında benzini tahliye eder diye okumuştum bir yerlerde .. Korkulacak bir durum yok
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
[/COLOR]
Aramiza hos geldin. Sendemi yildirim motordan aldin motorunu. Eger oyleyse gecmis olsun. Tecrube edinmen icin ufaktan katil gezilerimize. Geride birakmayiz.[/QUOTE]
Yok hocam, telefonda yıldırım motor yüksek fiyat çekince bende istanbul üçerler motodan aldım. İnş tanışmak tecrübelerinizden yararlanmak isterim, dün kısa bir gezi yaptım, harika bir şey motosikletten inince mutlu oluyor insan.
Yok hocam, telefonda yıldırım motor yüksek fiyat çekince bende istanbul üçerler motodan aldım. İnş tanışmak tecrübelerinizden yararlanmak isterim, dün kısa bir gezi yaptım, harika bir şey motosikletten inince mutlu oluyor insan.[/QUOTE]
Hoş geldin aramıza kardeş. Allah tekerini düz bastırsın depondan benzini eksik etmesin
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Kan kaybı olan yakınım için ÇOK ACİL A rh + kana ihtiyacımız var. İletişim: 0533 208 58 40 Egemen SANCAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------
Bu akşam için yeteri kadar bulundu, Allah razı olsun. Tekrar lazım olursa yeni ilan yayınlarım.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)