selam arkadaşlar bende bursaya çok geliyorum.. Görüşmek dileğiyle..
selam arkadaşlar bende bursaya çok geliyorum.. Görüşmek dileğiyle..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
insallah dostum görüşmek dileklerimizle...
bir pazar daha geçti. gezip tozamadan bu ara işler cok yoğun malesef...
avukat ve doktorlarımız kayıp, nerlerdesiniz...?
Gerçekten süpermiş fotoğraflar... İnşallah bi ara bende sizlere katılırım
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
bütün bursalı arkadaşlarımınızın başımızın üstünde yeri var,gezilerimize bekleriz buradan size bilgi vereceğim
işte biri:D
Ewet arkadaşlar 2006 nın son günlerinde son buluşmamızı yapalım dedik
çay kahve ve bol geyikli olacağına inanıyorum hadi bakalım elleri görelim
dip not:müessesemiz alkolsüzdür
yer:özgen çay bahçesi(kültürpark içi)
saat:20:00
tarih:27.12.2006
Su Uçtu şelalesi görülmesi gerenken bir güzellik herkes görmeli diyorum...SOndan bir önceki resim...
AKIN FİDAN
fotograflar super aslında ufak buyuk tum motobisiklet severler toplansak bi uludag cıktısı yapsam tanısma partisi gibi birsey duzenlesek cok iyi olur aslında hem motorcu dostlarla tanısmak bilgilerimizi paylaşmak guzel olur
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
uludağ cıktısı zor be dostum
dün aksam kayınpederlere gittik (mollafenari mahallesi) ivazpaşanın üzerinde
3-4 cm karda ve dik yokuşlarda inişte ve çıkışta acaip problem yaşanıyor...
kayıyorsun, yanlıyorsun düşmemek için büyük çaba harcıyorsun...
baska bir yer olursa ben katılırım...
hava şartları çok kötü sanırım uludağ işi olmaz....
AKIN FİDAN
baba aslında uludag super olurdu takacan kar lastiklerini cıkacan acelemiz yok yavas yavas ama siz bilirsiniz oda olmazsa mudanya gemlik eskel kumsaz altınkum veya trilye tarafına gideriz ama hele bir kıs sezennu atlatalımda ondan sonra heheh
hiçbirsey demiyorum sadece bak !!!!
BLUE_DOLUNAY
bursa mv ekibini gördük (sitesinden) fakat bu şekilde bizi pek açmıyacağını üzülerek söylemek istiyorum. çünkü bizim grubumuzun geneli çiftlerden olusuyor. motorum serviste olmasaydı buluşmanıza gelmeyi düşünüyordum.
ama gelmediğimiz daha iyi olmus. 10-15 erkeğin arasına eşimizle girdiğimiz taktirde hem siz hem biz rahat olmayacaktık... yanlış anlasılmayı istemiyorum en acık sekilde anlatmak istedim..
mevsim değişince tabiki farklı olacaktır grubunuz.
ben sizin grupda sarı jinlunu olan birine yardım etmiştim (benzini bitip yolda kalmıs) yanında da ismini yanlıs hatırlamıyorsam taylan diye biri vardı.
ilerleyen zamanlarda bir araya gelinebilinir (kendi adıma konusuyorum)
arkadaşım görüntülere bakıpta hepimizin bekar haytalar olduğu düşüncesine varman doğal fakat oradaki arkadaşların % 60 evli ve çoluk çocuk sahibi insanlar ki buna bende dahilim.motosiklet ile yapılan gezilerimizin hepsi olmasada uzun yol olan çoğunluğuna zaten eşlerimizle beraber çıkıoruz özellikle yaz aylarında.fakat bu toplantımızın içeriği farklı olduğundan dolayı eşlerimizi getirmedik ve tabiki bunu sizebelirtmediğim için hatalıyım.bizim buradaki amacımız site farkı gözetmeden ilimizdeki pc kullanan motorcularıyla tanışmak idi,ve bunu ilerki günlerde becerebileceğimiz kanaatindeyim,birlikten kuvvet doğar .ileriki günlerde tanışmak dileği ile saygılar
http://www.youtube.com/watch?v=Gfw7e0xpfyY
tex'e katılıyorum kontgerilla o resimlerde ben yokum yanlıs anlasılma olmus galiba beni demek istedigim ailelerimizle hem tanısma hemde ufak sohbetler etmek ti yanlıs anlasıldıysa kusuruma bakma
Sayın MT-Bursa üyeleri ;
MT-Eskişehir ve Şahsım adına , Mubarek Kurban Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar ; Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim...
Ayrıca yeni yılda sağlık,başarı ve mutluluklar diliyorum. Mutlu Yıllar!
Volkan AKAN (viper_1)
*Yeni Yıl ve Bayramlaşma Topiği
Tüm Bursa camiasının başta büyüklerimizin bayramlarını kutlar,yeni yılın hepinize sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz.
Özkan&Sevil
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Tüm Bursa camiasının başta büyüklerimizin bayramlarını kutlar,yeni yılın hepinize sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz.
Tarık&Meral
arakladım mesajı ama idare et
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)