bugün ankaradan dönerken moto güvene bir uğrayayım dedim. önce bir petrolde durdum eski hali sordum 200 m ilerde sağda dediler. eski halin köşeşinde durdum bir sürü insan bekliyordu. ben durunca hepsi bana bakmaya başladı. -plaka 26 bu arada- moto güven nerede diye sormak için hafif camı açtım bir anda kenarda bekleyen bütün insanlar arabaya üşüştü. kapıları filan açtılar. herşey 20 sn içinde oldu .ne istediklerini de tam idrak edemedim. birisi işçi mi gerek dedi. diğeri kadın istiyor belki dedi. meramımı anlatamadım bile. sadece adres soracaktım. baktım içlerinden at hırsızı tipli biri ön kortuğa oturmaya yeltendi. o anda kafa çark etti bu insanlar çingene midir nedir bir an önce uzaklaşayım dedim ve gaza bastım arabanın etrafında en az 8 kişi varken ve 3 kapıda açıkken gaza bastım ve kendimi zor kurtardım. bendeki de inat ya ille moto güveni bulacam 100 m gittim sağa döndüm ilerde sakallı hacılar vardı bu defa sakallarına güvenerek onlara sordum daha doğrusu sormaya çalıştım çünkü o gerginlikten sesim çıkmıyordu. geldiğin istikamete dön yol üstünde dediler. bu defa kapıları kilitleyerek o tarafa gittim ve moto güveni buldum park ediyorum iki kadın gene yapıştı kapı kollarına açmaya çalışıyorlar. o sırada arabayı dükkanının önüne park ettiğim esnaf levent abiye mi geldin dedi. ben evet deyince kadınlar dağıldı. arabadan indim ve adama arabaya birşey olur mu dedim yok abi ben bakarım dedi. ve sonunda moto güvene girebildim bu ne abi bunlar nedir ya dedim onlar gölge işçiler dedi
moto güven sahibi levent abi ilgili birisi çıktı. dükkanı küşük olduğu için ne aradığınızı bilmiyorsanız biraz zorlanıyorsunuz. fiyatlarda uygun gibi. listemi yapıp tekrar uğrayacağım
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
aklıma bile gelmezdi bizler alışık olduğumuz için.. amele pazarı gibi birşey orası.. oraya gelmeden sağa gireydin olay çözülmüştü.. neyse çok güldüm ama geçmiş olsun bulduğuna sevindim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
geçmiş olsun.
"Ne Mutlu Türküm Diyene"
Arkadaşlar bursada sava marka lastik satan bildiğiniz bir yer var mı?
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Abilerim,arkadaşlarım adım serkan yaşım 22 geçen hafta 2.el bi ybr 125 aldım arka fren balatalarını değiştirmem lazım bursada ustalığına işçiliğine güvendiğiniz tavsiye edebileceğiniz bi tamirci varmıdır ?
Doğduğunda kulağına okunan ezan,öldüğünde kılınan namazın içindir...
kardeşim hoşgeldin, öncelikle motorunu kazasız iyi günlerde kullanmanı dilerim. tanıdığımız. iki arkadaşımız. motor tamir dükkanı açtılar.
bir srvise girersen. malum biraz tuzlu olabilir. ama bu telini vereceğim kardeşimizle bir görüş. uygun bir işçilikle halledersin.
ismi erdem.tel:05316485596. kendisindede. ybr 125 var zaten. telini kuduracı mehmet abiden aldım dersin yardımcı olur. dükkan. eski fakülte hastanesini. 100.mt geçinçe.
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
HIDIRELLEZ YEMEĞİNE DAVETLİYİZ21/04/2013 Pazar günü M.K.Paşa Çeltikçi köyü hıdırellez yemeğine gidiyoruz. Köyde etli pilav ayranlarımızı götürdükten sonra suuçtu şelelesine yol alıcaz. Bir sonraki rotamız KemalPaşa'da kaymaklı tatlılarımızı yemek. Dönüş rotamız önceki gezilerimizde kullandığımız ve keyifle geçtiğimiz eski KemalPaşa yolu. Detaylar topalnma yeri olan Koçtaş önünde konuşulup karar verilecek. Toplam tahmini km 220. Gezi listemiz.
1- Search 16
2- memo 06
3- SYM mustafa
4- Erdem
5- Seçkin
6-YBR coşkun
7-Süleyman
8- RKS Ahmet
9- Memduh ve Şöferi
10
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Kardeşim orayla görüştüm fiyat aldım kargoyla yollayacaklar ama ben almadan bi bakam dedim lastiğe ondan bursada aranıyodum ama bakalım. Eyvallah. Bu arada disk klidine belli bir süre sonra alışıyorsun hiç bi zahmeti kalmıyor emin ol. Hatta öyle bişi ki sadece disk için değil kasklarıda kitleyebiliyorsun gidona süper oluyor :D
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
selam özcan sorun şu özellikle motor soğukken ilk çalışmada sorun yok normal çalışıyor daha sonra ilerlemeye başlayınca yada rolantide çalışırken stop ediyor sonra marş yaptığında çalışmıyor. problemin aynısı daha önce benim başıma geldi sorun cdı bobinindendi bende akü buji vs değiştirmiştim yinede hallolmamış en son cdı bobini değişince düzelmişti durum bu yani
Aaa ben de sizin Söğütlan köyü sandım,Zeko yine yoğun çalışıyor misafirimi ekip ayar yapmaya çalışacaktım ancak bu haftayı fazla zorlamıyım o halde,bu gezide bedenen olmasada ruhen ve kafa olarak yanınızda olcam arkadaşlar benim içinde gezin,tozun,gülün,eğlenin,biz fotolarla teselli bulmasınında biliriz icabında...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)