selam arkadaşlar motoruma alarm taktırmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz yer varmı?
selam arkadaşlar motoruma alarm taktırmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz yer varmı?
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Hoş buldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
Hoş buldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
Hoş buldum.
Adım ibrahim,Gemlik'te oturuyorum. İlk motorum olan Honda cbf 150 ile aranızdayım.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Bir bilsem. Ama sym ve motoran nin servisi oldugunu biliyorum
---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:21 ----------
Hafta sonu bizim koye hidirellez yemegine gidiyoruz ac bir grup olarak. Taammi
Evet evet etlipilav, ayran. Dönüşte suuçtu yaparız Allah izin verirse. Hava şartları müsait görünsede bugün, yarın değişecek gibi görünüyor.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ameliyat olacak bir yakınım için akşama kadar 4 ünite A grubu kana ihtiyacımız var. İletişim: 05356150588 Egemen SANCAR
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Kaptan hayırdır durumu nası kaza mı ameliyatmı?
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Arkadaşlar bursada koruma demiri yaptırabileceğimiz bükümcü bilen var mı?
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
saat kacta gelcenız yada ogun hava yagıs olmassa ovaesemen e gıderken sagda kaplama koprusunun orda katırcının yerlerı suruyo olucam tarla hazırlıyo olurum muhtemelen.200 donum yer ekcez bu yıl orda.celtıkcıye gelınce caldırda kaldıram pullugu geleyım 2 dakkada arkadasları gorurum hıc olmadı.pılavıda yerız manayala..
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)