ticotorres cevabın için teşekkürler ben ls2 çene açılır kask almayı düşünüyorum motomax ta veya moto güven de varmıdır birde moto güvenin yeri nerde öğrenebilirmiyim. Yada bu kaski ve dizlik en uygun nerede bulabilirim Bursada
ticotorres cevabın için teşekkürler ben ls2 çene açılır kask almayı düşünüyorum motomax ta veya moto güven de varmıdır birde moto güvenin yeri nerde öğrenebilirmiyim. Yada bu kaski ve dizlik en uygun nerede bulabilirim Bursada
RAsim moto güven eski halin yanında orda güzel ve uygun şeyler bulabilirsin sanırım.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
14/04/2013 pazar günü Saat 09:30 da Nilüfer KOÇTAŞ Yapımarket önünde toplanıp, Susurlukta yapılacak olan motocros yarışlarının heyecanını yaşamaya gidiyoruz. Yarış bitimi parkurunda içinde bulunduğu Çaylak mesire alanını geizip dönüş yoluna geçtikten sonra, İzmir yolu zeytinbağı sapağından girip Trilyeye, oradanda Mudanya'ya geçip geziyi sanlandıracağız. Listeyi oluşturalım.
1 - Search 16
2 - memo 06
3 - Erdem
4 - Süleyman
5 - Mustafa
6 - seçkin
7 - n_tuncak
8 - zeko
9 -
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Veeee sonunda bu hafta motosiklete kavuşuyorum (en geç haftaya cumartesi ) ama şöyle bi sorun kaldı, koyucak yerim yok :( komşu dükkanlar kabul etmedi bize yakın otoparkda yok apartmanın girişi 2 metre civarinda oraya koyabilirim ama ya calarlarsa naparim ozaman, gerçi sabah alicam ama güveniyorum yinede. İlla bi aksilik çıkmak zorundamı ya off :(
finaller başlıyor beyler :(:(:( ama o enerji gelirse içime gelirim :D kaç kuruş yakacağız asıl dert o :D
14/04/2013 pazar günü Saat 09:30 da Nilüfer KOÇTAŞ Yapımarket önünde toplanıp, Susurlukta yapılacak olan motocros yarışlarının heyecanını yaşamaya gidiyoruz. Yarış bitimi parkurunda içinde bulunduğu Çaylak mesire alanını geizip dönüş yoluna geçtikten sonra, İzmir yolu zeytinbağı sapağından girip Trilyeye, oradanda Mudanya'ya geçip geziyi sanlandıracağız. Listeyi oluşturalım.
1 - Search 16
2 - memo 06
3 - Erdem
4 - Süleyman
5 - Mustafa
6 - seçkin
7 - n_tuncak
8 - zeko
9 - memduh
kısmetse bende gelerim dostlar ekleyin bakalım..
ADVENTURES LİVES FOREVER ...
Pazar günü kahvaltı organizasyonunu netleştirdim. Saat 12:00 de Geçit Özdilek ten yola çıkıp Bademli yolundaki Hasköyüm pidecisine gidiyoruz. Oradan Kurşunlu veya Güzelyalı ya geçeceğiz. Saygılar, Sevgiler
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
gece arabayla eve dönerken bir jeep beni sıkıştırması nedeniyle neredeyse yapıyordum. sonrasında da arbede çıkacaktı. bursa da trafik magandaları arttı malesef. arabada ve motorda biber gazı bulundurmak istiyorum nereden bulabilirim.
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
bu organizasyonu beğendim, benim motorumada uygun buna katılmalıyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
1 milyoncular olurya herşey satarlar oralarda görüyodum ben bak istersen öyle yerlere
İki teker hastası.
1 - Search 16
2 - memo 06
3 - Erdem
4 - Süleyman
5 - Mustafa
6 - seçkin
7 - n_tuncak
8 - zeko
9 - memduh
10-Ahmet
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)