ben de bir sonraki geziyi iple çekiyorum arkadaşlar sayenizde aklımdaki bir çok soru cevap buldu bunun üzerine yeni motor severlerle tanışmış oldum.
valla hep takıldığımız bir yer yok ama bulvar ve görükle tarafı daha çok gittiğimiz yerler. benim cbr 125 r beyaz, senin motoru da bir kere görmüştüm diye hatırlıyorum hocam.. denk gelirsem ve uygun olursam zaten durur selam veririm geçtiğimiz haftasonu erdeğe falan gitmiştik gayet güzeldi, havalar ısınıyor daha gezilecek çok yer var
bu hafta sonu susurlukta yarışlara, yada istanbulpark'taki etkinliğe gitmeyi düşünenler var mı arkadaşlar??
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
kaskı ve aksesuarları denemeden almamanı tavsiye ederim. Özelliklede kaskı..
Motomax'ın kampanyalı ürünleri, Moto Güven'in Venom ürünleri benim tavsiye edebileceklerim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
dağa tırmanışımız..
"Ne Mutlu Türküm Diyene"
Ne gündü ama deme ya Bu pazar napcaz ?
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
merhaba arkadaşlar, benim motora iyi bir çift lastik lazım nereden almamı tavsiye edersiniz.Michelın veya metzeler olabilir.
Pazar günü iş durumu olmazsa kahvaltı organizasyonu planlıyorum. Perşembe günü netleştireceğim. Ağırabiler Bursa organizatörüyüm artık bilginize. Tabii ki her zaman buradayım.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Eyvallah kardeş ancak başka bayan olursa belki sensizde giderim ha
Feis leo Ben Lastikçi Dunloop Bağlarbaşı Esnetepe metro istasyonu arkası,benzinlik yanı Enduro üyesi Can abiden Michelin marka lastik değişimi yapmıştım çok aşırı memnunum...(ne adres tarifedermişim ha)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
az önce bmw'nin sitesine baktım. bir şey demiyorum millet anlayan var mı benim halimden
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)