o eskidenmiş kaptan, ben ve sonraki jenerasyon yetişemedik ona ama duydum ben de, öyle bişey olsa süfer olurdu hepsi bir arada gerçi siz daha iyi bilirsiniz sizin nesil değerlendirmiştir
o eskidenmiş kaptan, ben ve sonraki jenerasyon yetişemedik ona ama duydum ben de, öyle bişey olsa süfer olurdu hepsi bir arada gerçi siz daha iyi bilirsiniz sizin nesil değerlendirmiştir
Ninja
herkesin ağzında bi karting ama hadi deyince kimseden ses çıkmıyo nası olcak :D
Ninja
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA
UZUN BİR BEKLEYİŞTEN SONRA BENDE ARANIZA KATILMIŞ BULUNMAKTAYIM.
yalnız çok beklemişsin birader 13 gün sonra 7sene doluyo hoşgeldin
Ninja
Sevgili arkadaşlarım baktım baktım toplantı denıyor gezi denıyor cuma denıyor pazar denıyor kultur park vsvs birsürü şey ehliyetim olmadgından malum lys sınavını atlamayı düşünüyorum oyuzden gezilerinize katılamıyorum şayet pazar günü külturpark vs bi toplantı gibi bişi olursa beni yazın ben katılırım kesinlikle :D bi oturalım tanışalım hem bilgilendirirseniz güzel olur
AŞEKA..
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
yeni katılan arkaşlar hepiniz hoş geldiniz aramıza bu hafta içi bi aksam kültürpark toplanması yapalım dıyorum hem yeni gelen arkadaşlarla tanışmış oluruz..
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Süper olur aslında aramıza onca yeni arkadaş katılmışken herbirlikte bi toplanalım . Cuma iyi mesela
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz en kısa zamanda tanışmak ümidiyle .. heya hiç çaylama falan da olmuyor kardeşim, şehir içi turu, havanın müsait oldugu bir gün buluşalım akşam sefası yapalım ..
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
güzel olur mehmett epeydir de şehir turu yapmıyoduk hep beraber
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
[QUOTE=search16;2984726]FUTBOLLA hiç aram yok. Daha hiçbir msçı oturupta 90 dk sını izlememişimdir.[COLOR="Silver"]
hocam sende benım kafadasın bende şimdiye kadar oturup maç izlemişliğim yok.
Cuma olmaz beyler cuma 19:00da btso'da teori egitimi var, yeni eski herkes davetli... Gecen sene Kemal Merkit geldi egitime... Erteledik.. Bilemedik... Mekani cennet olsun.
Ninja
HAklısın ben unutmuştumeğitimi. :( Mekanı cennet olsun . Nasip olmadı tanışmak ama motoruyla tanıştık fuarda .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Hoşgeldin aramıza tanışmak üzere en yakın zamanda.
Aynen bi toplanalım akşam çaylaması turlama yapalım stresimizi atalım biz dün Dalgıç Mehmet arkadaşımla öyle ufaktan bi 120 150 km arası yol yaptık biraz geç çıktık ama olsun. Tavsiye ederim Fotolar birazdan
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)