Kartinge toplanamiyoruz hafta ici herkes baska yerde isleri oluyo, kulturparka gidelim caylayalim aksamlari o zaman
Yeniler hosgelmis bu sezon bereketli olcak
Kartinge toplanamiyoruz hafta ici herkes baska yerde isleri oluyo, kulturparka gidelim caylayalim aksamlari o zaman
Yeniler hosgelmis bu sezon bereketli olcak
Ninja
He ya kültürpark yeni buluşma yerimiz olabilir aslında :D
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
ewet hocam reaimler de eksigi fark ettim benvarligim pek az ;) bu arada bugun den itibaren hafta bulusmlari yapulablir bence ve mekan tavsiyeleri bekliyorum..
Oo kültürparka bende koşa koşa gelirim abi hem ev yakın hem sınav haftam başlıyo moral olur hemde havalar süper
haftalık buluşma tertibi alınması taraftarıyım gun olarak pazar akşamı saat olarak 17:00-19:00 arasını ve mekan olarak merkezde herhangi nezih ortamın uygun olacağı kanısındayım arkadaşlar bir el atın da bu işleri organize edeydik
olası mekanlar..
bunlar alternatifler istenirse fsm de benim tükkanın önü bile olabilir
ADVENTURES LİVES FOREVER ...
Selamlar arkadaşlar, iş icabı 15 gündür edirne deyim , iş çıkışında her akşam çarşıda geziyoruz gözüme çarpan motorlara bakıyorum durmadan bu arada ehliyet de yok daha . Yine bugün park etmiş rks200 gördüm hoşumada gitti , ben bakarken küçük çocuğun birisi dükkanlardan birinden koşa koşa geldi motora tutup binmeye çalışırken motor devrildi bende hemen motoru kaldırıp kurtardım babası falan geldi neyseki birşey olmadı motora nazarım deydi heralde İnşallah şu ehliyeti bir alsakta bende katılsam gezilere iyi olurdu .
yusuf,yusuf mu. ben seni menduh olarak biliyordum. kardeşim tırsma okadar yaw. ruhsatında menduh,ta yazsa. ehliyetli yedek şöförün vardı. keza. o an zaten, moladaydık. motoru kullanan sarı çizmeli mehmet ağa yani..aksi bir durumda. 8. adet.kapı gibi ehliyetleri. çarpardık jendermenin gözüne.
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Valla sabit bir yer belirmemek zor oluyor malum motor sürmek varken park edip takılmak pek olmuyor. Lakin Belirli noktalar var arkadaşlarımızın hangisi denk gelirse zafer ykm önü - eski adliye- simit sarayının arası- dağ yolu teras kafe. dağ yolu çiçek bahçe gibi.Birde kültür park tabi Ama genelde YKM de olur arkadaşlar.
Bu arada gece gece araqzi keyfi de tadından yenmiyormuş ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Aynen yüzünden okudum aklından geçenleri birden.
---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:45 ----------
Ahmet, bugün ben saat 5 gibi işten gelirken benim mahalleden geçtin. Seslendim duymadın. Toplantıları cuma günleri yaparız. Br hafta toplantı bir hafta gezi olur. Misal bu hafta toplantı olabilir. Ama memo abim mustafa abim her hafta gezerler, boşslrı yoktur. Gezidede belirtmişlerdi. Bende her hafta sonu çıkamam. Haftanın birini aileye ayırmak gerekiyor bende yoksa gezideki limitör varya..... Toplantılarıda gece gezi babında yapıp değerlenlendirebiliriz. Seçimlerdeki Bursa manzaralı yer neresi. Seçimlere sukayparkıda ekleyebiliriz. Nebileyim gece toplanıp Kemalpaşa'ya kaymaklı tatlı yemeye, Susurluk' a ayran içmeye, Mudanya'ya hocamdan çay içmeye midye yemeye gibi... Yiyinti dedimmi tereddüt etmem. Bu cuma sukayparkta toplanıp konuşalım. Aylık planı yapalım. Olmamı.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Arkadaşlar güzel toplanma yerleri düşünmüşsünüz ancak çok yoğunum iş,aile,çocuk çaylara katılmam zor oluyor,kısıtlı vaktimi gezi ile değerlendirmeyi tercih ediyorum ancak Mudanya'ya gelirseniz Zeko-ben ve Eşim her zaman bekleriz.Blue dolunay(zekonun) imzasında tel nosu var bizlere oradan ulaşabilirsiniz.Mudanya her daim ve her zaman Güzel Bursamın incisi ve stres atma yeridir.....
(Coşkun'un dediği gibi gece gezmelerine zaten sıcaklar rahatsız etmeye başladığında ve ramazanda illa başlayacağız hatta çok güzel planlar var)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
coşkun aklımdan geçeni okudun bu cuma 18:00 da sukaydayız o zaman
ayrıntıları burdan sonra paylaşırız..katılmak istiyen diğer arkadaşları bekliyoruz..ayrıca resimdeki yer seyru sefa kardeşim
ADVENTURES LİVES FOREVER ...
Sukaypark ta sezon açılmış mı abi bi bilgi var mı özledim kaymayı :D
Eskiden Kültürpark ta da karting vardı, duruyor mu hala orası?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
ozcan besyol metro marketin oraya tasindi diye biliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)