Ercan'ım; inşallah sıra da arazi var, bakalım onun tadı nasıl olacak, uygun olduğum en kısa zaman da ona da katılacağım...
Batuhan; öncelikle sana güvenlik konusun da tekrar çok teşekkür ediyorum...Özellikle beklemen ve koruman hususun da...Hız olayı ise tamamen benden kaynaklanan bir olay, malum yaş ilerledikçe refleksler ve algılama zayıflıyor, bir de altımızda ki makinenin sınırları belli, keşke 20 yaş daha genç olsaydım, ama gene de her şey çok güzeldi, tüm emeği geçenlere çok çok teşekkürler...
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
resimler nerde Tamam gelemedik diye bukadar işkence edilmezki
valla elimizden geleni yaptık da kontrolsüz çoğalınca çok da zaptedemedik herkesi süpürgelikte biraz kaçamak yaptık ama kabul :D :D arkadaş MT.net gezisinde 75 motor toplandık MT.Bursa kendi başına 46 motor topladı :D :D :D nasıl böyle kalabalık oluyoruz anlam veremiyorum :D :D sanırım köfte mangal dedikçe can evinden vuruyoruz milleti :D ahahhaahhahhha
Ninja
Bu sefer kesin alıyorum motosikleti :D 2 hafta sonra maaş alicam 1000 peşin gerisi taksit 0 ybr bu sefer kesin :D
ufukta motor var tabi :D gurubun sonu gelene kadar başındakiler çayını içip kalkıyo, bizim kahveler gelmeden gurup hareket etti herkes hazırlanıp at binene kadar kahveleri içtik bile neyse ki :D
ha gayret YunusEmre olcak o iş :D
Ninja
Geziye katılan arkadaşlar size sesleniyorum allah rızası için resimmmmm
İki teker hastası.
valla bende de resim yok arkayı toparlamaya çalıştığımız için resime vakit olmadı hep en sona biz kaldık aynı resimleri biz de bekliyoruz
doğru diyosun Orkun, sen Haktan Ümit yeni arkadaşlardan gelmek isteyip gelemeyenler oldu aslında eksiğimiz de çokmuş...
Yalnız ben bu toparlamaya çalışma işinden çok sıkıldım yav zurnanın son deliği hep arkada kalıyoruz
Ninja
Batu ben tam geliyodum şey oldu benim fotorun gazı bitti. Ordan eve kadar elle itleyince saat geç oldu sınavdan geç çıktım. Baktım dedim şimdi yola çıksam yakalayamam en iyisi mudanyaya çay içmeye gittim.
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Şu anda elimde olanlar bunlar
İ.OLCAR..........................
Vay vay vay neler kacirmisiz yau.
güzel olmuş
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
Devamı YARIN :D
İ.OLCAR..........................
ellerinize sağlık güzel çekimler olmuş
İki teker hastası.
Güzel bir gezi devamını dilerim ,kazasız belasız. Bizde İzniğe giderken yalovadan süpürgelik rampasına sardığımızda karşılaştık selamlaştık hatırlayan varmıdır bilmem ? beyaz sym wolf,muhabbetiniz daim olsun..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)