Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    Alıntı nowwarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar bu forum sitesini keşfettikten sonra her gün takip eder oldum özellikle bursa mt grubunu geçen sene aldığım bir motorla başladı bende motor aşkı hastasıyım delisiyim tabi ki burda herkes bilir bu duyguyu sizin aranıza katılmayı o kadar çok isterdim ki bu şekilde bir motor konvoyu görsem mutlu oluyorum motosikletim var yalnız bu gezilere uygun değil :( uludağ üniversitesinde öğrenciyim bursalıyım tabi ki size ayak uydurabilecek bir motorum olsun çok isterdim asla gezileri kaçırmazdım ama malesef sadece buradan takip edebiliyorum napalım olsun
    içimden geldi yazmak istedim
    bence yanlış düşünüyorsun. kardeşim ben 100cc lik cupla,yedigöllere. çıkmış, ve çoook uzun geziler yapmış. ve sıfırdan alıp.12000 km de satan ve hiç sorun yaşamayan nacizane bir sürücü olarak, katılmanı tavsiye ederim, motor yani sonuçta. agaç kesme motoru hariç. her tarz motorla gezilere katılabilirsin bence
    Ahmanamra bunu beğendi.
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Saat 10 da Yalova yolu Özdilek te toplanma, 10:30 da hareket
    Saat 11 da Gemlik İmam Tesislerinde ihtiyaç molası
    Gemlik ten katılacak arkadaşlar buradan katılabilirler.
    Orhangazi çıkışında Sakallı Tesisinde 5 dk. mola, Orhangaziden katılacaklar buradan katılabilirler.
    Orhangazi üzerinden Yalova ya geçiş ve gelsin köfteler

Dönüş sahil şeridinden aheste aheste olacak

Yemek için eski dostlarımızdan İbrahim in mekanına gidiyoruz. Topçular feribot yolu üzerinde.
    içecek
    tatlı
    porsiyon sucuk veya köfte
    salata
    çaylar,
    15 TL
    DALGIC_800 bunu beğendi.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

nowwarr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Crypton 2014 Beyaz
    Alıntı memo06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence yanlış düşünüyorsun. kardeşim ben 100cc lik cupla,yedigöllere. çıkmış, ve çoook uzun geziler yapmış. ve sıfırdan alıp.12000 km de satan ve hiç sorun yaşamayan nacizane bir sürücü olarak, katılmanı tavsiye ederim, motor yani sonuçta. agaç kesme motoru hariç. her tarz motorla gezilere katılabilirsin bence
    ilk motorum mondial 100 mfh tı cupları iyi bilirim keşke satmasaydım çok pişnanım :( ama napalım artık oldu bi kere. motorumun tarzı önemli değil tabikide ama motorum motor değil yani güvenemiyorum iki sefer yolda bıraktı beni, o arızasını giderdim bu seferde kayışın olduğu bölmeden uzun yol ve sürat yaptığım zaman yağ akıtıyor sanırım arka difransiyel mi deniyor oraya bilmiyorum tekerin ordaki dişlelerden kaçıyor büyük ihtimal bi sefer yaptırdım ne güzel sorun çözülmüştü ama yine yaptı :( en kıza zamandan adam akıllı bir bakıma sokucam inşallah artık yapmaz. yani sorun motorun tarzı değil
    memo06 ve Ahmanamra bunu beğendiler.
    İki teker hastası.

memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    Alıntı nowwarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk motorum mondial 100 mfh tı cupları iyi bilirim keşke satmasaydım çok pişnanım :( ama napalım artık oldu bi kere. motorumun tarzı önemli değil tabikide ama motorum motor değil yani güvenemiyorum iki sefer yolda bıraktı beni, o arızasını giderdim bu seferde kayışın olduğu bölmeden uzun yol ve sürat yaptığım zaman yağ akıtıyor sanırım arka difransiyel mi deniyor oraya bilmiyorum tekerin ordaki dişlelerden kaçıyor büyük ihtimal bi sefer yaptırdım ne güzel sorun çözülmüştü ama yine yaptı :( en kıza zamandan adam akıllı bir bakıma sokucam inşallah artık yapmaz. yani sorun motorun tarzı değil
    hımm anladım senin motorun kayışlı yani sukuter. haklısın bende ilk olarak. mondial 150. hs almıştım çok titiz davranmama. ragmen sorunu hiç bitmedi sattım. 100cc.cup aldım. ondan çok menmundum. 30. yıllık motorcu olarak. kesinlikle. bir daha. markada olsa sucuter. motor almam. vitesli mekanik ve elektronik olmak kaydıyla. daha sorunsuz. ve parçası daha ucuz..
    nowwarr bunu beğendi.
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

Motosikleti
    Alıntı memo06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hımm anladım senin motorun kayışlı yani sukuter. haklısın bende ilk olarak. mondial 150. hs almıştım çok titiz davranmama. ragmen sorunu hiç bitmedi sattım. 100cc.cup aldım. ondan çok menmundum. 30. yıllık motorcu olarak. kesinlikle. bir daha. markada olsa sucuter. motor almam. vitesli mekanik ve elektronik olmak kaydıyla. daha sorunsuz. ve parçası daha ucuz..
    Aynen öyle artık scooter gördüğüm zaman kaçıyorum motora hiç masraf yapmak istemiyorum vericem parayı yaptırıcam yine aynı şeyi yapıcak ama mecbur yaptırıcam yeni motor almaya gücüm yok öğrenci adamız ailemede yük olmamam mecbur bununla şimdilik motor aşkımı gideriyorum
    İki teker hastası.

ticotorres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY QM 200
    Yalova tarafı geziye katılacak tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar, kazasız dertsiz sürüşler dilerim. Ben o mekanı iyi bilirim her o tarafa yolum düştüğünde mutlaka yemeği orda yerim Çok çok önemli bir tavsiyem yoğurdunu mutlaka deneyin..
    Biz ufak bir grup olarak yeni lastiklerimizi test edeceğiz (yani araziye kazı çalışmasına çıkıyoruz).. Herkese iyi eğlenceler..
    özcan1980 bunu beğendi.

Motosikleti
    YBR 125 ESD 2012 KIRMIZI
    Şimdiden geziye katışacaklara iyi eğlenceler diliyorum bende yeni öğreniyorum mahalle aralarında, öğrendikten sonra katılacam inşallah. Birde özellikle ybr kullananlara sormak istiyorum benim motoru 3-5 gün çalıştırmayıp sonra çalıştırmaya kalktığımda ilk defada almıyor birkaç defa basmak gerekiyor acaba normalmidir
    özcan1980 bunu beğendi.

ilovetechn0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    maşallah süper bir hava var
    özcan1980 bunu beğendi.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Günaydın dostlarım. Güneş bize gülümsüyor ve biz motorları maviliklere süreceğiz
    ilovetechn0 bunu beğendi.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Bursa yalova yolu uzerinde o.gazi cikisinda bekliyorum gecmediniz daha iptal mi oldu?

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Ne geziydi be ,milletin gezesi gelmiş 40 motor.
    Ahmanamra bunu beğendi.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

orkunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway supershadow 250
    Gezi hakkinda yorum yokmu yaw nerdesiniz

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı orkunn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezi hakkinda yorum yokmu yaw nerdesiniz
    Dur şimdi herkes ölü gibi soluklanıyor,yemek yiyor,yorgunluk çayı içiyor yada duş alıyo usta. 1-2 saate anca herkes kendine gelir.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.

Motosikleti
    Evet sabırsızlıkla bekliyorum gezinin nasıl geçtiğini umarım bol bol resimde çekmişsinizdir
    İki teker hastası.

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben anlatamıcam siz önden buyrun
    Ahmanamra bunu beğendi.
    Ninja

Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Ben cok eglendim. Guzel bir gezi oldu. Guzel gecen bu gun icin herkese ayri ayri tesekkur ederim.
    Madv, Ahmanamra ve DALGIC_800 bunu beğendiler.

Motosikleti
    GT250R
    Çok güzel resimler ve videoler çekenler oldu, ben ufaktan 1-2 tane çekmiştim. Önden onu göndereyimde azıcık merakınız gitsin )

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    techno senle tanışamadık ya, konvoyda görüyorum duruyoruz yakalayamıyorum kalabalıktan :D motorun başına falan geldim birkaç kere baktım kimse sahiplenmiyo bıraktım

mulhollard tadında bir gezi oldu, gelmeyenler çok şey kaçırdı
    Madv, Ahmanamra, özcan1980 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    Ninja

Motosikleti
    İşte bu ya en kısa zamanda motoru yaptırıp ilk gezide bende katılıcam
    İki teker hastası.

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Allahım ne harijka bir geziydi. Katılan herkese teşekkürler. Hakkatten milletin sezonu açası varmış bir ara 43 motor falan oldu ya . Virajlar desen dadından yenmedi Ericek göletini ne zaman planlıyoruz :D
    ilovetechn0, DALGIC_800 ve RamonRojo bunu beğendiler.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)

Bu Konudaki Etiketler