bu kadarla geçmiş olsun, biz bas bas bağırırken en yakınlarımızın tedbirsizlikten canı yanması daha da üzücü oluyor
bu kadarla geçmiş olsun, biz bas bas bağırırken en yakınlarımızın tedbirsizlikten canı yanması daha da üzücü oluyor
Ninja
Bende nazım s.kursuna kayıt oldum Bağlarbaşı fsm ye çıkarken 400tl bir iki yere sordum aynı fiyattı daha ucuza olanlarda varmış ben fazla araştıramadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
geçmiş olsun bende bu aralar youtube de motor kazalarını çok izliyorum tavsiye ederim izleyin ders alınacak çok şey var.
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım forumu birkaç aydır forumu takip ediyorum.Adım Özgür .inşallah en kısa zamanda yüzyüzede tanışırız.
bende aynı dönemdeyim.. mayıs başı-ortası gibi elinizde olacak..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
geçmiş olsun Özcan. Umarım ağrıları sızıları bir an önce geçer..
Özellikle şehir içi trafiğinde sürekli kullanan arkadaşlar korumaları eksik etmeyin.. Hastane masrafı ve çilesinden iyidir..
Özcanım geçmiş olsun.
İ.OLCAR..........................
gezı ıptal ooldu sanırım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Arkadaşlar gezi yarın yapılacak hava durumlarında bursa parçalı bulutlu yalova ise güneşli gösteriyor. Hemen yarın olsun istiyorum ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
Özcancım yarın gelecekler için son bir güncel liste yapalım mı ? Gelecek olan arkadaşlardan bir ses alırsak daha kolay olabilir diye düşündüm
İ.OLCAR..........................
Listeden 4-5 kişi gelmeyecek sınav sebebiyle. Fakat iş arkadaşlarını da getirecek arkadaşlar var. 40 kişi civarı görünüyor. Fakat yarın sabahki havaya bağlı herşey. Ben her halükarda saat 10:00 da Buluşma noktasında olucam inşallah.
Saat 10:00 da Yalova yolu Özdilek te toplanma, 10:30 da hareket
Saat 11:00 da Gemlik İmam Tesislerinde ihtiyaç molası
Gemlik ten katılacak arkadaşlar buradan katılabilirler.
Orhangazi çıkışında Sakallı Tesisinde 5 dk. mola, Orhangaziden katılacaklar buradan katılabilirler.
Orhangazi üzerinden Yalova ya geçiş ve gelsin köfteler
Dönüş sahil şeridinden aheste aheste olacak
Yemek için eski dostlarımızdan İbrahim in mekanına gidiyoruz. Topçular feribot yolu üzerinde.
içecek
tatlı
porsiyon sucuk veya köfte
salata
çaylar,
15 TL
1. Özcan COŞKUN
2. Batuhan ULUDAĞ
3. Haktan KARABULUT
4. Batuhan GÜRSES +1
5. Ercan GÖÇMEN
6. Sabih TÜZEM
7. İbrahim OLCAR
8. Mehmet SARIKAYA
9. Emre YILDIZ
10. Orhan S.
11. Ali Ç.
12. Tufan S.
13. Bülent E.
14. Ersen E.
15. Davut Emre CİN
16. Mehmet A.
17. Timur Ö.
18. Mehmet ÇELEBİ
19. Oğuz 600 F
20. Özlem A.
21. Orhan + Hafize
22. Erdem H.
23. Adnan O.
24. Orkun YILDIROK
25. Hasan KArgı ( Belki )
26. Uğur Elbi
27. Mesut Karaca
28. Mehmet Topoğlu
30. Recep Üzer
31. Can COŞKUN + 3 motor
32. Yalçın ZENGİN+1
33. ilovetechn0
34. Özhan Çoklar
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
benim makinadan bi kaç resim dostlar plaka slikonladık bantlar o yüzden
ADVENTURES LİVES FOREVER ...
Ozcan abi gecmis olsun. Yarinki geziye muhim islerden dolayi katilamiyacam ama kursunlu gezisinde yanimda gelen Caglar abim gelecek. Saat 10da ozdilegin oraya . Onuda listeye eklerseniz sevinirim. Size iyi gezmeler:(
kaptan ben yarın gemlikten katilicam .. ozdilegin önune isyerimden 2 tane siyah cbrli is arkadaslarim gelcek onlarda listeye dahil ayhan denizli +1 motor .. yarin imam da beklicem video cekerim bi de siz gelirken))
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
10 kişi de Orhangazi den katılım yapacakmış.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)