Sorma kardeş Zeko bir müddet hafta sonu pazarları kapalı mesai çalışacakmış bu arada 8 aydır motorunun çıkmasına 1,5 ay kaldığını söylüyor muhtemelen 1,5 seneye hazır olur pek acelesi yok Zekomun ondan yani
Gelmek isteyipte gelemeyen arkadaşların gönülleri bizimle olsun her daim bekleriz...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
arkadaşlar iyi akşamlar herkeze ben motoruma (gv 250) koruma demiri yaptırmak istiyorum bursa içinde bildiğiniz yerler varsa bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum
adliye arkasında kaynak işlerinle uğraşan bi usta vardı kaynakçı yaşardı sanırsam belki o yardımcı olabılır motorsıklet aksesuarı üstüne çalısyor egzoz yapımı falan filan tek aklıma gelen orası var
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
ben motorumu buyutuyorum.ybr 250 aldım.elımdekı motor la 2012 de gezılere katıldım. 12100kmde suan.wolf u ıkıncı el dusunursen sahıbındede ılanım var.110143388 ılan numaram.bak ıncele.forumda 780.-785.-810.sayfalarda fotolar mevcut.bak ıncele motorum sıkıntısız benden baska kullanaı olmayan motor.dusmesı kalkması vurugu kırıgı yok.salcano wolf forumundada yazılarım var.ılanda yazan fıyattada bı mıktar ındırım yaparım.yıne gezılerde gorebılmek yı olur motorumu.nostaljı ayaprım ılk motorumdu deyıp.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Liste Güncelleme.
24/02/2013 pazar günü yaklaşık 16derecelik bir hava sıcaklığının müjdesini aldıktan sonra gezi rotamızı hazırladık. Düzergah yine güzel ve keyifli.
Saat 11:00 izmir yolu migros önü toplanma yeri. (Carrefour önü batçıktan çıkınca hemen sağda)Kayapa içinden vuruyoruz kendimizi dağ yoluna. tahmini 5-6 köy sonra Sögütalan alabalık tesisi, dinlenme ve mesire alanına varıyoruz. Saklı güzellik. İcinden geçen dereleri buz gibi mağraları ve şelalesi ile görülmeye değer biryer. Köy kahvesi çay molası ve ver elini KemalPaşa. Kaymaklı, dondurmalı, tahinli.... tatlılarımızı yedikten sonra öğretmen evinde çay molamızı veriyoruz.(sezon nedeni ile açılmamış olabilir)Bir sonraki durağımız uluabat kenarı ıssız han, kuş cenneti. Karpostal çekimlerimize başlayıp gölyazıya gaz açıyoruz. Çekimlere burada devam ediyoruz. Saatin durumuna göre eski mudanya yolu üzerinden tirilye, mudanya istikametine teker döndürüp molayı veriyoruz. Göl yazıdan ikinci seçenek izmir yolu üzerinden otobana giriş, sukaypark son çaymolası. Gelelim listeye.
Yol düzergahını bilen biri olarak kaptanlık bu turda bende. ( Yolu bilen başka arkadaş varsa katılacak devredebilirim )
1- Search 16 +1 (LPG R)
2- n.tuncak Peugeot 250 satelis
3-fenomen .....
4-kayariki KV800
5-Aykut Beyaz atlı SYM WOLF 250
6-Memo 16 ( Doktor mehmet)
7-Mustafa SYM (Yatık döner)
8-Seçkin (karaborsa)
9-erdem (kara çocuk)
10-süleyman cfb (traş yapma süleyman)
11.......
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Arkadaşlar bizim ev taşıma olayımız çıktı yarın gelemesemde gönlüm sizlerle olacak umarım kazasız ve bir öncekini aratmayan güzel bir geziye imza atarsınız...
Ooo gezi cidden çok iyi görünüyor bu ara pazarları çalışmam gerekli ama içim gidiyor bende o lşistede en yakın zamanda olmalıyım hemde kendi motorumla son 1,5 ay çarpı 8 he he
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Sizi gidi kaçaklar yoklamada eksi koyucaz size,kayariki taşınman hayırlı olsun,vallaha biz gümbür gümbür katılıyoruz umarım güzel bir havada güzel bir gezi olur...(Bi bakarmışız sabah şapur şuupur sağanak yağmur amanın)
yarın ola hayır ola
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
iyi geceler bursada mont kask vs gibi şeyler alabileceğim yerler varmı acil mont ve kask almam lazım
yarın gezıye gidecek arkadaşlarada iyi eğlenceler dikkatli sürün.
3 gündür pazar hava güneşli diyor şimdi kalktım hala bir cacık yok,olsun nasıl olsa sıcaklık iyi,yağışta yok biz o güneşi bulmaya gidiyoruz zaten,güneşe doğru marş marş...
Güneşi Gördüm Gezisi 24.02.2013 Pazar saat 11:00 İzmir yolu Carrefour Migros önü...( Search kaptan )
Kayapa-Dağ yolu-Söğüt alan(Mağara,şelale ve dereleri)-Köy kahveleri (halkımızla kucaklaşma)-Kemal paşa (Tatlı keyfi)-Ulubat göl kenarı(ıssız han -kuş cenneti)-Göl yazı-Eski yoldan Tirilye...
Gezi çok iyi ancak hava-katılım,yol-ıslaklık durumuna göre daha kestirmesi yapılıp duruma göre yeniden biçimlendirilebilir...
Eski halin yanında (Zafer mh) Moto Güven var. Ben oradan aldım hepsini. İstersen oraya da bir bakabilirsin..
Yine harika bir pazar günü harika bir arazi sürüşü.Süleymaniyeden aşşağı makseme iniş. katılan tüm arkadaşlara teşekkürler Ybr sini o yollara sokan arkadaşada tebrikler :D Doğayla iç iç olmak eşsiz bir duygu. Ticotorres abimizede yürekten alkışlar daha 1 aylık motorcuyken o zorlu arazide müthiş bir performans saneledi
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Evt kardeş o bizizdir,tek kelimeyle harika ,kusursuz ve müthiş matrak bir geziydi...5 yıldır bu gezilerde varım çoğu eğlenceli geçiyor ancak ilk kez bu kadarını gördüm,ilk kez bu kadar güldüm.Katılan personele güzel yerler görmemizi sağlayan coşkun kaptana çok teşekkürler,sayenizde bu haftaya bomba gibi başlıycam,pazartesinin sendrom vakası na-sendrom bu hafta eridi...
Seviyorum vatanımı seviyorum insanlarımı,hatta ağacı,kuşu,yeşili ve yaratılan her şeyi,tek bir kişide toplayamadım hiç aşkı sevgiyi hep yaydım canlı cansız tüm varlıklara,en fazlasıda cennet vatanıma...
(harika resimleri en yakın zamanda sizlerle paylaşmaya çalışıcam)
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)