Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı memo06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın gazman zekoda yok piyasada. oda karaborsa herhal.. ''tık''tık''tııııııııık'' zekooooooooo''''
    Seçkine baskıyı yap. Takılsın bize.
    n_tuncak bunu beğendi.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam zeko piyasada yok. Gaza gelip motorumu yapıyor acep.
    Sorma kardeş Zeko bir müddet hafta sonu pazarları kapalı mesai çalışacakmış bu arada 8 aydır motorunun çıkmasına 1,5 ay kaldığını söylüyor muhtemelen 1,5 seneye hazır olur pek acelesi yok Zekomun ondan yani

Gelmek isteyipte gelemeyen arkadaşların gönülleri bizimle olsun her daim bekleriz...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

kirlisakal16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv 250
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sezon motoru değiştireceğim büyük ihtimalle , salcano wolf düşünüyorum , alınca benide aranıza alırsanız sevinirim Fotoğrafları görünce içim gidiyor
    her zaman
    KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    arkadaşlar iyi akşamlar herkeze ben motoruma (gv 250) koruma demiri yaptırmak istiyorum bursa içinde bildiğiniz yerler varsa bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Motosikleti
    gv 250
    adliye arkasında kaynak işlerinle uğraşan bi usta vardı kaynakçı yaşardı sanırsam belki o yardımcı olabılır motorsıklet aksesuarı üstüne çalısyor egzoz yapımı falan filan tek aklıma gelen orası var
    ogzcngdk bunu beğendi.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sezon motoru değiştireceğim büyük ihtimalle , salcano wolf düşünüyorum , alınca benide aranıza alırsanız sevinirim Fotoğrafları görünce içim gidiyor
    ben motorumu buyutuyorum.ybr 250 aldım.elımdekı motor la 2012 de gezılere katıldım. 12100kmde suan.wolf u ıkıncı el dusunursen sahıbındede ılanım var.110143388 ılan numaram.bak ıncele.forumda 780.-785.-810.sayfalarda fotolar mevcut.bak ıncele motorum sıkıntısız benden baska kullanaı olmayan motor.dusmesı kalkması vurugu kırıgı yok.salcano wolf forumundada yazılarım var.ılanda yazan fıyattada bı mıktar ındırım yaparım.yıne gezılerde gorebılmek yı olur motorumu.nostaljı ayaprım ılk motorumdu deyıp.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    Liste Güncelleme.
    24/02/2013 pazar günü yaklaşık 16derecelik bir hava sıcaklığının müjdesini aldıktan sonra gezi rotamızı hazırladık. Düzergah yine güzel ve keyifli.
    Saat 11:00 izmir yolu migros önü toplanma yeri. (Carrefour önü batçıktan çıkınca hemen sağda)Kayapa içinden vuruyoruz kendimizi dağ yoluna. tahmini 5-6 köy sonra Sögütalan alabalık tesisi, dinlenme ve mesire alanına varıyoruz. Saklı güzellik. İcinden geçen dereleri buz gibi mağraları ve şelalesi ile görülmeye değer biryer. Köy kahvesi çay molası ve ver elini KemalPaşa. Kaymaklı, dondurmalı, tahinli.... tatlılarımızı yedikten sonra öğretmen evinde çay molamızı veriyoruz.(sezon nedeni ile açılmamış olabilir)Bir sonraki durağımız uluabat kenarı ıssız han, kuş cenneti. Karpostal çekimlerimize başlayıp gölyazıya gaz açıyoruz. Çekimlere burada devam ediyoruz. Saatin durumuna göre eski mudanya yolu üzerinden tirilye, mudanya istikametine teker döndürüp molayı veriyoruz. Göl yazıdan ikinci seçenek izmir yolu üzerinden otobana giriş, sukaypark son çaymolası. Gelelim listeye.
    Yol düzergahını bilen biri olarak kaptanlık bu turda bende. ( Yolu bilen başka arkadaş varsa katılacak devredebilirim )
    1- Search 16 +1 (LPG R)
    2- n.tuncak Peugeot 250 satelis
    3-fenomen .....
    4-kayariki KV800
    5-Aykut Beyaz atlı SYM WOLF 250
    6-Memo 16 ( Doktor mehmet)
    7-Mustafa SYM (Yatık döner)
    8-Seçkin (karaborsa)
    9-erdem (kara çocuk)
    10-süleyman cfb (traş yapma süleyman)
    11.......
    kayariki, n_tuncak, feromen ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

kayariki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN900 Classic
    Arkadaşlar bizim ev taşıma olayımız çıktı yarın gelemesemde gönlüm sizlerle olacak umarım kazasız ve bir öncekini aratmayan güzel bir geziye imza atarsınız...
    n_tuncak, memo06 ve blue_dolunay bunu beğendiler.

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Ooo gezi cidden çok iyi görünüyor bu ara pazarları çalışmam gerekli ama içim gidiyor bende o lşistede en yakın zamanda olmalıyım hemde kendi motorumla son 1,5 ay çarpı 8 he he
    n_tuncak bunu beğendi.
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Sizi gidi kaçaklar yoklamada eksi koyucaz size,kayariki taşınman hayırlı olsun,vallaha biz gümbür gümbür katılıyoruz umarım güzel bir havada güzel bir gezi olur...(Bi bakarmışız sabah şapur şuupur sağanak yağmur amanın)
    search16 ve blue_dolunay bunu beğendiler.

Motosikleti
    gv 250
    yarın ola hayır ola
    n_tuncak ve mehmet_gemli bunu beğendiler.

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    iyi geceler bursada mont kask vs gibi şeyler alabileceğim yerler varmı acil mont ve kask almam lazım
    yarın gezıye gidecek arkadaşlarada iyi eğlenceler dikkatli sürün.
    n_tuncak ve blue_dolunay bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı memduhb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi geceler bursada mont kask vs gibi şeyler alabileceğim yerler varmı acil mont ve kask almam lazım
    yarın gezıye gidecek arkadaşlarada iyi eğlenceler dikkatli sürün.
    Altıparmak motomax, beşyol sevinç motor, Yalova yolu aydın motor(mondial bayii). Bildiklerim bunlar...
    n_tuncak ve blue_dolunay bunu beğendiler.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben motorumu buyutuyorum.ybr 250 aldım.elımdekı motor la 2012 de gezılere katıldım. 12100kmde suan.wolf u ıkıncı el dusunursen sahıbındede ılanım var.110143388 ılan numaram.bak ıncele.forumda 780.-785.-810.sayfalarda fotolar mevcut.bak ıncele motorum sıkıntısız benden baska kullanaı olmayan motor.dusmesı kalkması vurugu kırıgı yok.salcano wolf forumundada yazılarım var.ılanda yazan fıyattada bı mıktar ındırım yaparım.yıne gezılerde gorebılmek yı olur motorumu.nostaljı ayaprım ılk motorumdu deyıp.
    Salcano ile drift arasındayım eğer wolf e karar verirsem sizinkinide düşünürüm eğer kalırsa o zamana kadar tabii

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    3 gündür pazar hava güneşli diyor şimdi kalktım hala bir cacık yok,olsun nasıl olsa sıcaklık iyi,yağışta yok biz o güneşi bulmaya gidiyoruz zaten,güneşe doğru marş marş...

Güneşi Gördüm Gezisi 24.02.2013 Pazar saat 11:00 İzmir yolu Carrefour Migros önü...( Search kaptan )

Kayapa-Dağ yolu-Söğüt alan(Mağara,şelale ve dereleri)-Köy kahveleri (halkımızla kucaklaşma)-Kemal paşa (Tatlı keyfi)-Ulubat göl kenarı(ıssız han -kuş cenneti)-Göl yazı-Eski yoldan Tirilye...

Gezi çok iyi ancak hava-katılım,yol-ıslaklık durumuna göre daha kestirmesi yapılıp duruma göre yeniden biçimlendirilebilir...
    blue_dolunay bunu beğendi.

ticotorres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY QM 200
    Eski halin yanında (Zafer mh) Moto Güven var. Ben oradan aldım hepsini. İstersen oraya da bir bakabilirsin..

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Yine harika bir pazar günü harika bir arazi sürüşü.Süleymaniyeden aşşağı makseme iniş. katılan tüm arkadaşlara teşekkürler Ybr sini o yollara sokan arkadaşada tebrikler :D Doğayla iç iç olmak eşsiz bir duygu. Ticotorres abimizede yürekten alkışlar daha 1 aylık motorcuyken o zorlu arazide müthiş bir performans saneledi
    DALGIC_800 ve kackinen bunu beğendiler.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

texas16nb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha 2008 fazer s2
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 gündür pazar hava güneşli diyor şimdi kalktım hala bir cacık yok,olsun nasıl olsa sıcaklık iyi,yağışta yok biz o güneşi bulmaya gidiyoruz zaten,güneşe doğru marş marş...

Güneşi Gördüm Gezisi 24.02.2013 Pazar saat 11:00 İzmir yolu Carrefour Migros önü...( Search kaptan )

Kayapa-Dağ yolu-Söğüt alan(Mağara,şelale ve dereleri)-Köy kahveleri (halkımızla kucaklaşma)-Kemal paşa (Tatlı keyfi)-Ulubat göl kenarı(ıssız han -kuş cenneti)-Göl yazı-Eski yoldan Tirilye...

Gezi çok iyi ancak hava-katılım,yol-ıslaklık durumuna göre daha kestirmesi yapılıp duruma göre yeniden biçimlendirilebilir...
    Gölyazı yolunda sizleri gördüm ben bursaya dönüşe geçmiş siz gölyazıya geliyordunuz,iyi gezmeler.
    search16, n_tuncak, feromen ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    FAZER 600 S 2
    KARA PANTER.

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Evt kardeş o bizizdir,tek kelimeyle harika ,kusursuz ve müthiş matrak bir geziydi...5 yıldır bu gezilerde varım çoğu eğlenceli geçiyor ancak ilk kez bu kadarını gördüm,ilk kez bu kadar güldüm.Katılan personele güzel yerler görmemizi sağlayan coşkun kaptana çok teşekkürler,sayenizde bu haftaya bomba gibi başlıycam,pazartesinin sendrom vakası na-sendrom bu hafta eridi...

Seviyorum vatanımı seviyorum insanlarımı,hatta ağacı,kuşu,yeşili ve yaratılan her şeyi,tek bir kişide toplayamadım hiç aşkı sevgiyi hep yaydım canlı cansız tüm varlıklara,en fazlasıda cennet vatanıma...
    (harika resimleri en yakın zamanda sizlerle paylaşmaya çalışıcam)
    memduhb, feromen, memo06 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

ticotorres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY QM 200
    Alıntı Ahmanamra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine harika bir pazar günü harika bir arazi sürüşü.Süleymaniyeden aşşağı makseme iniş. katılan tüm arkadaşlara teşekkürler Ybr sini o yollara sokan arkadaşada tebrikler :D Doğayla iç iç olmak eşsiz bir duygu. Ticotorres abimizede yürekten alkışlar daha 1 aylık motorcuyken o zorlu arazide müthiş bir performans saneledi
    yanımda bu kadar cevahir adam varken yüksek performans sergilemek şarttı.. Yusuf YBR ile, ben cadde lastikleri ve ilk tecrübem ile, sende o lastiklere rağmen bu kadar zor bir parkuru bitirdik ya ne diyim Bu arada geziye CrossRoad adını verdim
    Ahmanamra bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler