yol tarıfı ıcın tesekkurler.hava yagmıyo sımdı dıkkaldırımdan haraketle ankara yolundakı DERYA corbacısına gıdıyorum.corba ıcmek ısteyen atlasın gelsın.super corbası var.....karnı acıkan canı sıkılan vrasa bekelrım..
yol tarıfı ıcın tesekkurler.hava yagmıyo sımdı dıkkaldırımdan haraketle ankara yolundakı DERYA corbacısına gıdıyorum.corba ıcmek ısteyen atlasın gelsın.super corbası var.....karnı acıkan canı sıkılan vrasa bekelrım..
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
çorba süper,sonrasında içilen çay 10 numaraydı.....
ohhh çaylar çorbalar afiyet olsun Mutlu kardeşim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
valla ahmet abi keske bursada olsaydında beraber gıtseydık.hakkaten super corbalar.sonrasındakı cayda muthıstı.helekı garson arkaasların musterıyle olan ılıskılerı harıkaydı.helal olsun hakkaten.
valla usta gelirdim hem tanışırdık ama motoru öyle sarmaladım ki taa salıya kadar açmayacam (yağmur kesilecekmiş)
Afiyet olsun sana
Yav ne tatildi,ne çabuk bitti nereye gitti anlayamadım son bir kaç günüm Oylat kaplıcalarında ve hemen sonrası da Güzel Uludağımızda kayak zevkiyle dolunca iş hayatına dönmek ne mümkün.İlk hafta çocuklarla bol top oynıyım maç yapıyımda bari,kan ter içinde öğretmenler odasına dönüp"çok zor şartlar altında çalışıyıorum canım çıkıyor alnımın son damlasına kadar hakediyorum"esprisini tekrarlayıp direk öcümü onlardan alıyım bari...
Bu arada kayak kadar zevkli derdim ya motor için yok arkadaş motor daha zevkli,Kayakları tak sıraya geç-10 dk telesiyeje binmek için sırada bekle-5 dk üşüye üşüye tepeye çık sonra 2 dk da kayarak aşağı in ve gün boyu dolap beygiri gibi bunu tekrarla...Halbuki motora bir bin 2 saat durmadan yol yap yok abi yok değişmem,kayak sonra gelsin.Ben Motosikletimi özledim ama bu gün dinlenicem evden çıkmıycam..
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
sayılı gün işte hocam...benim kızda çok muzdarıp bu durumdan.ne cabuk bitmiş tatil.oysa karnesinde 5 getırmek ıcın bi yıldır ugrasıyorum ben dedi....nasıl yanı deyınce 2012 den beri baba dedi..2. dönemde başarılar dıledım kızıma.ve tum egıtımcılerede bu dılegım gecerlı. bursanın ustunu bulutlar kaplayınca forumda sessızlesiyo.eee rüzgarlı havanın kuytusu yagmurlu havanın uykusu....sanırım konunun özetide bu.
motoruma kavuştum
Uploaded with ImageShack.us
Hayırlı olsun memduh kardeş Allah tekerini düz bastırsın
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. her zaman bekleriz
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler dilerim.
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
ön çamurluk depo depo yanındaki çıkıntılar ve kuyrukta yani motoru far hariç boydan boya karbon tarzı çıkartmaları var bende çıkartayım diyorum çok hoş gözükmüş geri kırmızı olanlarında fume çıkarmalar var bizim siyahlara ne alakaysa turuncu yapmışlar hintli aklı işte google baktım ama trye gelen siyahlardan bulamadım ben oraları ve ön siperliği karbon yapmayı düşünüyorum
Günaydın arkadaşlar, hepinize iyi haftalar
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
Günaydın sanada iyi haftalar abi
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)