http://a1302.hizliresim.com/16/5/jsqfz.jpg
Nereye bakıyor bu adamlar
http://a1302.hizliresim.com/16/5/jsqfz.jpg
Nereye bakıyor bu adamlar
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Atatepe'de çay keyfi ve güzel Gemlik körfezinin eşsiz manzarası eşiliğinde Coşkun'un çiğ köftelerini araklamadan az önce...(kesene bereket kardaş)
Hak din olduğundaki hıristiyanlık zamanında kilise,fethedilince camii,sonrasında müze ve şimdi yeniden camii yapılan eşsiz tarihi yapı...
Abdülvehhap hz. türbesinde namaz-dua hazırlıkları...
İmanlı İznik Sancaktarı Abdülvehap hz. türbesi,Hak din olan islamiyette yeri olan evliyarımız koruyor bu vatanı.Misal:İngiliz General Hamilton"Biz Çanakkalede gökten inenlerle savaştık"
(Genç sancaktar Abdül vehap hz. yaptığı hücumda bir düşman oku ile yaralanmış ve başı uçurulmuştur. Buna rağmen kılıç sallamaya devam eden ve bir çok canı yere seren sancaktar bir arkadaşının “bre Abdullah başını unuttun” demesi üzerine sancaktari geri dönmüş ve başını koltuğuna alarak yedi adımda bugün yattığı tepeye çıkarak kendini defnetmiştir”.
Hocam emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bir anlatım olmuş, okurken bile tekrar aynı yolları yaptım desem yeridir.
En beğendiğim üç fotoyu tekrar yüklemekten alamadım kendimi
Coşkun kardeş bu ne keyiftir yahu Çiğ köftelerin devamını bekliyorum haberin olsun...
Bayraklı Dede türbesi, kesinlikle haklısınız hocam bu vatan erenlerimizin sayesinde ayakta duruyor.
Şanlı bayrağımız, sana canımız feda olsun...
yaw tosunum anladık özdilekte sıfırladın,da. özdilekten. bizim dükkan kaç km. uleeeenn..! hee birde nokta ,nokta demişssinya nekadar yaktın.?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
hocam harikasın,ellerine emegine sağlık, keyifli bir gezi ardından,mizahi ve süper yorumlar. olmuş..
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
beyler startörün üzerindeki kapak nasıl sökülür bilen var mı Ercan abi akan yağ motor yağı değilmiş ben bloğun altını iki parça zannediyordum ama 4 parçaymış dikatlice bakınca çizgilerini gördüm
E iyi ozaman hadi satmaktan vazgeç tamir yoluna git yada trafikten düşürmeden tamir et sat :D Hadi geçmiş olsun . O dediğin nasıl yapılır bilmiyorum ama motorunun servis manuelini bulursan yardımcı olur. Olmadı fotoları çek yeni bir başlık olarak foruma aç teknik atölye kısmına .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Birşey değil arkadaşlar gezinin muhteşemliği ile vatan aşkım birleşince gaza geldim böyle bir şaheser çıktı.Bir sonraki güzel havayı yine kaçırmayalım bu seferr farklı yerlere gaz açalım,sayıdan ziyade görmek,tanımak,eğlenmek,yol yapmak ve duyarlı olmak önemli hedeften şaşmayacak olan herkesi her zaman bekleriz....
(coşkun sen o semaveri kaybetme bahar çöktüğü anda söğütalanda mangaldayız,kayariki 900 cc kullanmama vesile olduğun için sana ayrı teşekkür mübarek kendi gidiyor makine,Memo abi benim km toplamda geldiğimde 22222 de idi... )
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
sabahtan daha yagmurmu olur.....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Beyazatlı arkadaşım sana özel mesaj atacaktım forumda bulamadım bir turlu seninle irtibata geçmek istiyorum özelden bi mesaj atabilirmisin??
Bir arkadaşım wolf 250 bakıyorda senin motorla ilgili fikirlerini alacaktık...
bu aksam mehmetı askere ugurlanacak 1830 da ykmde toplanılcak
Yetişebilirsem gelicem ben iş var çünkü geç çıkıcam :(
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
benımde ısım var olmazsa termınale gıdıcem ben...
abilerim ablalarım ben ikinci cbr 125 r alıcamda bildiğiniz temiz varsa bana bildirirseniz sevinirim 1.000 - 1.500 peşin veririm daha fazlada olabilir gerisini ya vade yada kredi kartıyla verebilirim artık aranıza katılmak istiyorum babam almıyor kendi paranla al diyor benden anca bu kadar çıktı peşin telefon numaram 0531 256 71 75 Yunus Emre Taşkın bide 2008 ile 2011 model olursa iyi olur en fazla 4.500 tlye alabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
ehliyetin varmı ekipmanlarını alıcak para ayırdınmı gibi sorular sormanıza gerek yok ehliyetim var ve ekipmanlarım içinde para var internetede fazla giremiyorum telden mesaj atarsanız yada ararsanız daha iyi olur
Hayat boş gazla çoş
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)