Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Haktan , fenaydı dönüşümüz. ) Her türlü fenaydııı.
    kirlisakal16 bunu beğendi.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Harika bir geziyi daha tamamlayıp sağsalim eve gelme gibisi yok. Bizimle birlikte süren herkese teşekkürler. Balık ekmekler süperdi bu arada
    Madv, kirlisakal16 ve DALGIC_800 bunu beğendiler.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

SlowDriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 151RS(Rahmetli) Mondial 125 Drift (Yeni)
    Gelemedim ya çok üzüldüm valla. 1 haftadır bekliyordum oysa. Nasip diyelim inşallah haftaya hava güzel olur o zaman gelirim.

Ercan dışarı çıkacakmısın? Be birazdan Motomax a gitmeyi düşünüyorum.
    DALGIC_800 ve Ahmanamra bunu beğendiler.
    Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Çok güzel geziydi çoook . Ercan hacımda günün kralıydı He mi ..
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Gezi süperdi ne kadar biraz geçte katılsam :D yetişebildim bi şekilde herkese çok teşekkürler balık ekmeklerin tadı damağımda kaldı yalnız :D birde o termustaki çay çok güzeldi o arkadaşada çok teşekkürler bizi ağırladığı için
    Madv, SlowDriver, oguz1327 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Alıntı SlowDriver adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gelemedim ya çok üzüldüm valla. 1 haftadır bekliyordum oysa. Nasip diyelim inşallah haftaya hava güzel olur o zaman gelirim.

Ercan dışarı çıkacakmısın? Be birazdan Motomax a gitmeyi düşünüyorum.

Abi çıkmıycam eve daha yeni girdim sayılır günün yorgunluğunu atayım biraz ;) Senin torbalar sahil turu yaptı geldi bugün Bir dahakine artık ;)

Beni günün kralı yapan zihniyete özel teşekkürlerini paketleyip kuryeyle kendisine teslim ettiricem Feci yakalanmışız ama hacı

Oğuz arkadaşada buradan teşekkürleri borç biliriz. Harika yazlığınınkapılarını bize açıp o güzel manzarada çay keyfi sunduğu için. ;)
    DALGIC_800, SlowDriver, oguz1327 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

hassankar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R
    Gercekten guzel bi geziydi benim ilk gurup surus deneyimimdi captan basta olmak uzere herkese tesekkurler.ruzgarla hic bu kadar bogusmamistim :-)

Bendeki bi kac fotoyu yarin eklerim videoyuda en kisa zamanda izleriz insallah...

Oguza tekrardan tesekkurler abi ne manzara o oyle harbiden aganin yeriymis:-)

SlowDriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 151RS(Rahmetli) Mondial 125 Drift (Yeni)
    Ben de akşam akşam Mudanya'ya gittim çekirdek çıtlattık kardeşimle Sonra KoruPark ta birer kahve içtik geldik eve. Ama rüzgar fena esiyor korktuk gelirken savrulcaz diye.
    Ercan derdim inan torbalar değil Maksat muhabbet olsun du. Bütün gün evde kazalı olan scoter i dağıttım motoru falan söktüm attım evin boş katına, yoksa çingene komşularımıza çerez parası olacaktı parçaladım kaldırdım içim rahat ama çok yoruldum.
    blue_dolunay, n_tuncak ve Ahmanamra bunu beğendiler.
    Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Yine Dağlar,denizler,vadiler,akarsular ve göller gezdik cennet vatanımda,aşığım her karış toprağına taşına,yazıklar olsun bu yurda tuzak kuranlara alet olanlara,Allah'ım kıyamete kadar bize baki kıl,asla kasttertirme vatanıma ...

Arkadaşlar tekerinize sağlık yine çok güzel ve dolu dolu bir geziye imza attık,havanın muhteşemliği üzerimizde ve ruhumuzada yansıdı,bu kadar zamanda bu kadar yeri nasıl gezdik gördük ve eve yetiştik aklım sırrım ermiyor doğrusu...Bu arada Vitesli kullandığım o 30 km yolda sizleri yavaşlattıysam özür dilerim...(fotolar yetiştirebilirsem gecenin ilerleyen saatlerinde bizimle olacak)
    blue_dolunay, memo06, search16 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Hocam ne diyorsunuz yavaşlatmak mı,en son Aykut'un motorda 120 ile size yetişmeye çalışıyorduk.Bu güzel gezide emeği olan herkese çok teşekkürler hiç görmedim yerler gezdim,manzaralar,türbeler,müzeler,tepeler,İznikte ne çok gezilcek yer varmış arkadaş yaw,artçı olunca insan resimde çekiyor manzarada izliyor.
    n_tuncak, memo06 ve kayariki bunu beğendiler.
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    [QUOTE=n_tuncak;2925585]Yine Dağlar,denizler,vadiler,akarsular ve göller gezdik cennet vatanımda,aşığım her karış toprağına taşına,yazıklar olsun bu yurda tuzak kuranlara alet olanlara,Allah'ım kıyamete kadar bize baki kıl,asla kasttertirme vatanıma ...

Arkadaşlar tekerinize sağlık yine çok güzel ve dolu dolu bir geziye imza attık,havanın muhteşemliği üzerimizde ve ruhumuzada yansıdı,bu kadar zamanda bu kadar yeri nasıl gezdik gördük ve eve yetiştik aklım sırrım ermiyor doğrusu...Bu arada Vitesli kullandığım o 30 km yolda sizleri yavaşlattıysam özür dilerim...(fotolar yetiştirebilirsem gecenin ilerleyen saatlerinde bizimle olacak)[/QUO............................................... ..... evet hocam mmmmmuhteşem bir geziydi. km ye baktım.225.km yol yapmışız.225 km de olsa beni kesmiyo yaa yol oburuyum sanırım. geeeell mugla gezisi geeelll... he birde yavaşlatma konusunda. ne yavaşlatması hocam hızınıza yetişemedik he he he... herkese tşkrler güzel birgünü birlikte paylaştık. hayat paylaşınca güzeeel...
    n_tuncak, search16 ve kayariki bunu beğendiler.
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Yaaaa aynen bende yorulmak ne kelime doyamadım gezmeye de,sohbete de,Burda kafede Zekoyu 2 mars bir düz yenerken dinlenmişmiyim neyim Kocam çağırmasa ordanda Kumyaka,Tirilye yapasım nassı geldi nassııı...(ya resimler galiba yarına kaldı uyuyacam şimdi pış pış)
    kayariki bunu beğendi.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ne diyorsunuz yavaşlatmak mı,en son Aykut'un motorda 120 ile size yetişmeye çalışıyorduk.Bu güzel gezide emeği olan herkese çok teşekkürler hiç görmedim yerler gezdim,manzaralar,türbeler,müzeler,tepeler,İznikte ne çok gezilcek yer varmış arkadaş yaw,artçı olunca insan resimde çekiyor manzarada izliyor.
    evet zeko sana katılıyorum. hem 225 km yaptık, hemde türbede geçirdiğimiz zaman, uzun sohbet ,yemek ve çay molaları, kısa bir güne bunları nasıl sığdırdık anlamadım. fotolara gelince emegine sağlık kardeşim, biz motor kullandık sen. bizleri görüntüleyip. fedekarlık yaptın.
    n_tuncak ve kayariki bunu beğendiler.
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Hava, yol, video, ekip, dostlarla geçen vakit mükemmeldi bugün.Video da Umut'a, güvenlikte Batular'a, güzergah fikrinde Haktan'a, bizi doğal balkonunda ağırlayan Oğuz'a ve katılan tüm dostlara teşekkürler
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    özcan bi koku var ama ne....anlayabıldıysen bı adım one cık.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

DuHast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrikleeeeeerrr
    Çok güzel gezi olmuş Kısmet olmadı bu sefer, başka zamankine inş
    özcan1980 ve Ahmanamra bunu beğendiler.
    Designer & Economist

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özcan bi koku var ama ne....anlayabıldıysen bı adım one cık.
    Mangal yaptınız dii mi Cengoyla
    Ahmanamra bunu beğendi.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    işe kacta gıdıyosanız bı program yapında hafta ıcı mangal yakabılecegımız cok kısa kosu bıyerde yakalı mangalı.kofteler benden.sayı cok artmadıkca tabı.
    Ahmanamra bunu beğendi.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen zeko. Bende bi ara kapandım motorun üzerinede öylelikle yetiştim. Uçuyordu mübarek sanki. Bursa'ya girişte doldurdum depoyu,( yanlız memo dayı bende210 yazdı km ne iş) totalde ........ yakmış. Hakkatten çok komik.
    n_tuncak, kayariki ve memo06 bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

kayariki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN900 Classic
    Coşkun kardeşim kahvaltı için hazırladığın çiğ köfteler için tekrar teşekkür ederim

Katılan herkese çok teşekkürler, havanında yardımıyla hiç sıkılmadan ve üşümeden 200 küsür km yol yaptık, hem doğanın güzelliği hem de tarihimiz ecdadımızla dolu bir gezi oldu. Çay molalarını da unutmamak lazım Hocam siz de baya ilerlettiniz vitesli motor olayını, yavaşlatmak diyorsunuz ama bi ara alıp başınızı gideceksiniz sandık Yetişemiyorduk neredeyse.
    n_tuncak ve memo06 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)

Bu Konudaki Etiketler