Haktan , fenaydı dönüşümüz. ) Her türlü fenaydııı.
Haktan , fenaydı dönüşümüz. ) Her türlü fenaydııı.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Harika bir geziyi daha tamamlayıp sağsalim eve gelme gibisi yok. Bizimle birlikte süren herkese teşekkürler. Balık ekmekler süperdi bu arada
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Gelemedim ya çok üzüldüm valla. 1 haftadır bekliyordum oysa. Nasip diyelim inşallah haftaya hava güzel olur o zaman gelirim.
Ercan dışarı çıkacakmısın? Be birazdan Motomax a gitmeyi düşünüyorum.
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
Çok güzel geziydi çoook . Ercan hacımda günün kralıydı He mi ..
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Gezi süperdi ne kadar biraz geçte katılsam :D yetişebildim bi şekilde herkese çok teşekkürler balık ekmeklerin tadı damağımda kaldı yalnız :D birde o termustaki çay çok güzeldi o arkadaşada çok teşekkürler bizi ağırladığı için
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Abi çıkmıycam eve daha yeni girdim sayılır günün yorgunluğunu atayım biraz ;) Senin torbalar sahil turu yaptı geldi bugün Bir dahakine artık ;)
Beni günün kralı yapan zihniyete özel teşekkürlerini paketleyip kuryeyle kendisine teslim ettiricem Feci yakalanmışız ama hacı
Oğuz arkadaşada buradan teşekkürleri borç biliriz. Harika yazlığınınkapılarını bize açıp o güzel manzarada çay keyfi sunduğu için. ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Gercekten guzel bi geziydi benim ilk gurup surus deneyimimdi captan basta olmak uzere herkese tesekkurler.ruzgarla hic bu kadar bogusmamistim :-)
Bendeki bi kac fotoyu yarin eklerim videoyuda en kisa zamanda izleriz insallah...
Oguza tekrardan tesekkurler abi ne manzara o oyle harbiden aganin yeriymis:-)
Ben de akşam akşam Mudanya'ya gittim çekirdek çıtlattık kardeşimle Sonra KoruPark ta birer kahve içtik geldik eve. Ama rüzgar fena esiyor korktuk gelirken savrulcaz diye.
Ercan derdim inan torbalar değil Maksat muhabbet olsun du. Bütün gün evde kazalı olan scoter i dağıttım motoru falan söktüm attım evin boş katına, yoksa çingene komşularımıza çerez parası olacaktı parçaladım kaldırdım içim rahat ama çok yoruldum.
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
Yine Dağlar,denizler,vadiler,akarsular ve göller gezdik cennet vatanımda,aşığım her karış toprağına taşına,yazıklar olsun bu yurda tuzak kuranlara alet olanlara,Allah'ım kıyamete kadar bize baki kıl,asla kasttertirme vatanıma ...
Arkadaşlar tekerinize sağlık yine çok güzel ve dolu dolu bir geziye imza attık,havanın muhteşemliği üzerimizde ve ruhumuzada yansıdı,bu kadar zamanda bu kadar yeri nasıl gezdik gördük ve eve yetiştik aklım sırrım ermiyor doğrusu...Bu arada Vitesli kullandığım o 30 km yolda sizleri yavaşlattıysam özür dilerim...(fotolar yetiştirebilirsem gecenin ilerleyen saatlerinde bizimle olacak)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Hocam ne diyorsunuz yavaşlatmak mı,en son Aykut'un motorda 120 ile size yetişmeye çalışıyorduk.Bu güzel gezide emeği olan herkese çok teşekkürler hiç görmedim yerler gezdim,manzaralar,türbeler,müzeler,tepeler,İznikte ne çok gezilcek yer varmış arkadaş yaw,artçı olunca insan resimde çekiyor manzarada izliyor.
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
[QUOTE=n_tuncak;2925585]Yine Dağlar,denizler,vadiler,akarsular ve göller gezdik cennet vatanımda,aşığım her karış toprağına taşına,yazıklar olsun bu yurda tuzak kuranlara alet olanlara,Allah'ım kıyamete kadar bize baki kıl,asla kasttertirme vatanıma ...
Arkadaşlar tekerinize sağlık yine çok güzel ve dolu dolu bir geziye imza attık,havanın muhteşemliği üzerimizde ve ruhumuzada yansıdı,bu kadar zamanda bu kadar yeri nasıl gezdik gördük ve eve yetiştik aklım sırrım ermiyor doğrusu...Bu arada Vitesli kullandığım o 30 km yolda sizleri yavaşlattıysam özür dilerim...(fotolar yetiştirebilirsem gecenin ilerleyen saatlerinde bizimle olacak)[/QUO............................................... ..... evet hocam mmmmmuhteşem bir geziydi. km ye baktım.225.km yol yapmışız.225 km de olsa beni kesmiyo yaa yol oburuyum sanırım. geeeell mugla gezisi geeelll... he birde yavaşlatma konusunda. ne yavaşlatması hocam hızınıza yetişemedik he he he... herkese tşkrler güzel birgünü birlikte paylaştık. hayat paylaşınca güzeeel...
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Yaaaa aynen bende yorulmak ne kelime doyamadım gezmeye de,sohbete de,Burda kafede Zekoyu 2 mars bir düz yenerken dinlenmişmiyim neyim Kocam çağırmasa ordanda Kumyaka,Tirilye yapasım nassı geldi nassııı...(ya resimler galiba yarına kaldı uyuyacam şimdi pış pış)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
evet zeko sana katılıyorum. hem 225 km yaptık, hemde türbede geçirdiğimiz zaman, uzun sohbet ,yemek ve çay molaları, kısa bir güne bunları nasıl sığdırdık anlamadım. fotolara gelince emegine sağlık kardeşim, biz motor kullandık sen. bizleri görüntüleyip. fedekarlık yaptın.
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Hava, yol, video, ekip, dostlarla geçen vakit mükemmeldi bugün.Video da Umut'a, güvenlikte Batular'a, güzergah fikrinde Haktan'a, bizi doğal balkonunda ağırlayan Oğuz'a ve katılan tüm dostlara teşekkürler
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
özcan bi koku var ama ne....anlayabıldıysen bı adım one cık.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Tebrikleeeeeerrr
Çok güzel gezi olmuş Kısmet olmadı bu sefer, başka zamankine inş
Designer & Economist
işe kacta gıdıyosanız bı program yapında hafta ıcı mangal yakabılecegımız cok kısa kosu bıyerde yakalı mangalı.kofteler benden.sayı cok artmadıkca tabı.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Coşkun kardeşim kahvaltı için hazırladığın çiğ köfteler için tekrar teşekkür ederim
Katılan herkese çok teşekkürler, havanında yardımıyla hiç sıkılmadan ve üşümeden 200 küsür km yol yaptık, hem doğanın güzelliği hem de tarihimiz ecdadımızla dolu bir gezi oldu. Çay molalarını da unutmamak lazım Hocam siz de baya ilerlettiniz vitesli motor olayını, yavaşlatmak diyorsunuz ama bi ara alıp başınızı gideceksiniz sandık Yetişemiyorduk neredeyse.
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)