evet arkadaşalr yarın sabah saat 10:30 da bulsuyoruz 11:00 da kalkış olacaktır. sağlıcakla kalın.
evet arkadaşalr yarın sabah saat 10:30 da bulsuyoruz 11:00 da kalkış olacaktır. sağlıcakla kalın.
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Çılgın lodos var umarım yarın sakinleşir hava.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Eve gelene kadar fena güreştim la rüzgarla
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
Bugün birisi benim fotoğrafımı çekti, nerde o fotoğraf
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Sanırım bel gelemicem arkadaşlar, gelebilsem bile öğleden sonra olacak muhtemelen 2-3 gibi eğer o saatlere kadar gezicekseniz belki denk geliriz olmadı bir daha ki geziye diye umuyorum
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
Hadi kahvaltılarınızı yapın, hazırlanın bakiim
haydıyınn
hayde gidelum hayde......... haydeeeeeeeeeeeeeee
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
demekki neymiş...sabah uyandıgında kalkıp gıyınıp cıkacak ve gezıye katılınıcakmış...benim gibi daha erken bi 15 dk daha uzanayım dersen öküz gibi 12 ye kadar yatarsın ve uyanıncada ercanın ,kaptanın telefonunu ararsın nasıl gelerım ı tahayyuledersın aq.sonrada bulamzsın lanet telefonda kımsenın ısmını.telefonda kafayı yer...sen 1haftadır gıtcem dıye butun programını yap sonra uyu.allah belamı verecek ıste benım.verdı ıste daha ne olacak............................................ .......................
Üzüldüm vallaha Keşke haber verseydin de arayıp uyandırsaydık
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
kendı adıma sızın daınıza
müthiş bi gezi oldu iyi gaz açtık güzel viraj yaptık emeği geçen herkese teşekkürler.
Güzel bir geziydi. Gelen & gelemeyen herkese teşekkürler...
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)