ihtiyar, yanında bir tas da işkembe çorbası götür. gavurcukların midesi bayram etsin.
VOLKAN,
kapı numaranı söyle de bugün uğrayayım sana!
ihtiyar, yanında bir tas da işkembe çorbası götür. gavurcukların midesi bayram etsin.
VOLKAN,
kapı numaranı söyle de bugün uğrayayım sana!
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
Herkeze merhaba, bende Bursa'dayım CBR 125 alıcam az kaldı. Sizden bir ricam olacak. Ben daha önce İstanbul'da motoru inceledim fakat Bursa'ya yeni geldim. CBR 125'i yakından inceleyebilecegim bir satış noktası var mı ? Tabiki var o zaman birde tarif alayım Birde Bursa'da yaşayıp CBR 125 i olan ve müsait zamanı olan varsa motoruna artçı olarak binmek isterim.Neyi alacagımı görmek açısından. Benzin parasıda benden bu arada Görüşmek üzere.
İyi geceler ey ahali.
Kimseler yok yine.Bakın İzmir'den arkadaş gelecekmiş,organizasyon falan diyor,o da neki.
Bizim burada organizasyon olmaz kardeş daha çok baskın severiz biz.(anlayan anladı)
Şaka maka ne zaman geliyorsun önceden haberdar edersen iyi olur.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
abi bursa macına motorla gelme sakın taşlarlar valla 35 plakayı görenler
bizim taraftar biras ateslidirde
ayrıca bizde scooter var 600cc bozar bizi
özkanım kask aldım bu arada gdr marka seninkine benziyor çene acılır yani
birde gunes gözlüğü var içten...
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Arkadaşlar dün İstanbul'daydım,vize işlemlerim yetişmediği için Çin'e gitme işim yattı.
Web sitelerinde açıkladıkları gibi değil işleri sallıyorlar.En güzeli bir seyahat şirketine baş vurup vekalet verip onların uğraşmasını sağlamak.Tabi ki en az 1 hafta önce yapmak.ben bir günde ingiltere vizesi almış adamım bu çinliler sert çıktı.
Seflek hocam sizin kamera başka zamana kaldı.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Ben az sonra hanımla çarşıya çıkıyorum,güzel işkembe varsa alacağım.
Hocam kalsın sağol,bende 20 X optik zoomlu 990 X dijital zoomlu kamera var işimi görüyor.
dostum gdr kaskı yalova yolundaki honda bayiden aldım.
fiyatı 225ytl 6 taksit internet üstündende bu fiyatlara bulunuyor.
orta kalite bir kask ama benim işimi görür. motomaxa ugradim. dogru düzgün kask yok orda çeneden acılır model olarak sadece safabetler var...
benim kaskın resimleri
üstünden 3 ayrı yerden ve ceneden olmak üzere 4 hava kanalı var. yaz için içerde ikinci bir vizörü var. mat yumusak siyah
amann kask işte kafaya giyiliyor )
kaskın hayırlı olsun güzel bişeye benziyor...airoh sv-55 'e benziyor..sv-44 müş bu da...
AKIN FİDAN
tşk ederim airohun takliti sanırsam ama çin malı degil tabi
AİROH SV-55 bende var ve aynı yerden aldım arkadaşım k.kartına onlar 12+y.kredi 3taksit yaptı... Hayırlı olsun kalite bu konuda önemli tabi en iyisini yapmışsın..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Tarık kullan,güzel kullanışlı birşeye benziyor.
HYOSUNG XRX 125
MOTOR TİPİ : 4 Zamanlı, 4 Sübap Yağ ve Hava Soğutmalı
MARŞ : Elektrikli ve Kick Startlı
HACİM : 124.5cc
BEYGİR GÜCÜ : 12 hp
SİLİNDİR ADEDİ : 1
UZUN. x GEN. x YÜK. : 2000 x 800 ibat1150mm
TEKERLEK MESAFESİ : 1425mm
YERDEN YÜKSEKLİĞİ : 295mm
AĞIRLIK : 120 kg
VİTES YAPISI : 5 VİTES
FRENLER : Ön disk Arka tambur
LASTİKLER : 2.75 * 21 45P ön 4.10 * 18 59P arka
YAKIT TANKI : 8 lt.
İRTİBAT : thorgal@mynet.com
MODEL: 2006
KM: 1140 km
FİYAT : 4000 YTL
+ Enduro kaskı
Levent abi hoşgeldin...AKın ben...İlanlar bölümüne koysaydın keşke...Hem diğer motorların da ilanlarını verseydin...
Bana vermeyecekmisin motoru yoksa?
AKIN FİDAN
"Ben istiyorum" dedikten sonra motor senin ama, ailen olumlu bakıyo mu kış günü motosiklet almana? Sonra baban "oğlumu yoldan çıkardın" die beni dövmesin
Merhaba Cem, abi ben motorkrosa başladım. Elimde ki tüm motosikletleri satıyorum, bir adet kros motosikleti ve römork alıcam. Malum bu aletlere plaka takılmadığı için trafiğe çıkamıyorlar (aydınlatma sitemi, aynası, sinyali, aküsü, göstergesi vs. yok)...
GT 250 veya Yamaha Majesty de sana yaparız istiyorsan. Üstelik GT ye arka cantalık, yan koruma demirleri de yaptırmıştım.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)