Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
hyırlı cumalar arkdaşlar. batu getır bn takıcam sana lastıklerı
Cumamız mübarek olsun kardeşlerim. Allah tekerinizi düz bastırsın...
Amin.Allah hepimizin tekerini düz bastırsın her daim.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
O zaman pazar pazarının kurulduğu caddeyi biliyorsundur o cadde nin en sonunda sol tarafta kalıyor
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
Batuhan yarın gidelim ya :( bende scootera götürcem oraya
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Günaydın canlarımmm Hava güzel,Siz güzel,Ben güzel,Cuma zaten mübarek gün hepsinden güzel,Seviyorum herkesi ve memleketimi,suyunu,havasını toprağını,03-02-2013 Şubat saat 11:30 geçit Özhan önünde buluşup ufak ve kafa dengi bir grup olarak vatan toprağını dolaşıp stresimizi atalım...(diğerlerinede kazasız belasız sürüşler)...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
1-Özcan kaptan (ekip lideri) kawasaki kle 500
2-kirlisakal16 gtr 250
3-ümit tm ybr
4-mehmet gençtürk ybr
5-berk filibe ybr
6-sedici ninja250r
7- mehmet sarıkaya ybr
8- Ahmanamra DRZ 400 S
9-SlowDriver + 1 Drift 125
10-Salcano Mutlu Abi
11-Mehmet Cankoral
12-M.Balibey
13-caner kalmaz gt250
14-murat cbr 125
15-MadV Gt250R
16- Umutrr240 CIBIR 250
17- Orkunn
18-oguz1327 MT-01
19- DuHast
20- Hasan
21-Arap Belki
22- SAdo Belki
23- Cengiz Aşçı başı
24- Bordo990
güncell
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Teşekkür ederiz hocam Sizlere de kazasız belasız sürüşler dilerim.
Ümit & Batuhan ben de bu akşam lastikleri değiştirmeye gideceğim bir aksilik olmaz ise beraber gideriz.
Valla bana bugün 18:30 dan sonra uyar ama. Hep beraber gidelim bu yüzdende yarın gidelim
535 645 16 86 Benim telefon numaram bu.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
O zaman Kenan abi sen bu akşam hallet işini yarında gel olmamı
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
sahil yolu diyoruz deniz kenari ve huzur diyoruz ama hamzadan hayla ses yok suphelenmeye basladim ..
Hakkatten ya Hamza yok ortalarda . Ne alemde acep .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)