çapkın seni!
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
Bursa MT org katılmak ve görüşmek üzere.
ReD SolDieRS
Benim evde yaptığımız buluşma az önce sona ermiş olup gelen arkadaşların ayaklarına ve tekerlerine sağlık.
Bir daha ki sefere hanım işkembe çorbası yapacak,
YANİ ÇORBA PARTİSİ DÜZENLEYECEĞİZ DUYURULUR.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
hakketen baskın basanınmış...
cok güzel bir aksamdı...
misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederiz...
yengenin çayıda çok güzeldi. ellerinize sağlık...
bir daha ki pikniğe igo yuda getirin gezsin dolaşsın cocuk..
hava alsın...
herkese güzel bir gün diliyorum.. hava çok güzel 50km yol yaptım bile sabah sabah
Motomax Bursayi Hizmete Geçirdik Ilgilenenler Servis Yedek Parça Aksesuar Ve Ne Ararsaniz Yeni Adliye Yolu Ilk Sağ Bekleriz.
Bursada Motomax
Yeni Mağazamiza Bekleriz Hepinizi Servis@aksesuar Ve Motorla Ilgili Ne Ararsaniz Hepsi Mevcuttur
Yeni Adliye Yolu üzeri Ilk Sağ
SELAMIN ALEYKÜM EYYY AHALİ
ne çorbası ne partisi yahu insan bi araryaaaa yeni yerim gazcılarda
LAZER GSM TEKNİK SERVİS herkesi beklerim çay içmeye........
yer tarifi : gazcılar Yapı Kredi sırasında köşe beni sorarsınız çağırı verirler hemen
hehe Volkan cığım özellikle çağırmadık seni.Kıskanasın diye.yok yok alakası yok tabiki aniden karar verdik gitmişken demirtaş tarafına bir baskın yapalım dedik.Yeni yerin hayırlı olsun uğrarım inşallah.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
özkan sanırım reklam kuşağı bitti
volkan hayırlı olsun yeni yerin
ayrıca motomaxa da basarılar
banada kask lazımdı kıyak yapıyorlarmıymıs mt üyelerine acaba ??
Hocam hayırlısıyla şu seyahat işlerimi ayarlar ayarlamaz şu işkembe işini ayarlıyacağım.
İnanın ki siz olmadan o çorba boğazımdan geçmiyecek.
Volkan dün (pazartesi) gazcılar da sarı jinlun gördüm yoksa senmiydin.
Yeni işin hayırlı olsun.
Allahta sizi bassın emi.
Bir haber verseydiniz kek poğaça filan hazırlardık
Bizler de teşekkür ederiz,bizleri sayıp hanemize misafir olduğunuz için.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Foruma ilk yazım, bende Bursa'lı bir motorcu olarak kayıdımı yaptırmak istedim, güzel bir başlık olmuş. Herkese merhaba. Umarım güzel paylaşımlarda bulunabiliriz.
Meraba arkadasLar admin arkadasLar saoLsunKi artık bursada aradıgımız birşey oLursa burdan yardımcı arkadasLar aramak daha koLay oLucaktır üstüne basmışKen bende aradan cıkartıvereyim dedim Race yada Copper tipi satıLık motoru oLan varmı bursadan arkadasLar varsa bir zahmet benimLe irtibata gecerse sevinirim telim bu 05353816224 Şimdiden iLginize çok teşekkürLer..
Yeni aramıza katılan arkadaslara hoşgeldiniz...
AKIN FİDAN
bursa macina giden varmi..izmirden maca geliyorum..yapin bi organizasyon da goruselim bursa mt
ihtiyar, bana futuraf makinası getir.
ama seninki gibi dandik değil.
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
evet cem abim levent abiyle adınızı okuyorum gelip geçerkene levent abinşn hyusongta duruyo orda beklerim herkesi .......
EVET İHTİYAR AMCA BENİM MAKİNADIR KÖŞEYE PARK EDİYOM ORASI İŞTE YENİ YER BEKLERİM TEKTEK HERKESİ ..........
SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI İŞLER ..............HAYIRLI GÜNLER ...............
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)