Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    hayırlı akşamlar özcan abi serme zincir herzaman en iyisidir ben tam oturması için taktıktan 3-5 km sonra sıkılaştırıyorum tekrar yada biraz indirip lastikleri zinciri taktıktan sonra hava basıp sıkılaşmasını sağlıyorum bence daha iyi oturuyor ama motorda denemedim

Bu takip mesafesinide yanlış anlatmışım anlaşılan yokuşta durarken öndeki araçla kalan mesafe önemsenmeli ve iki aracın ortasında durmaktansa şerit içinde durmalı en azından dikiz aynasından görünecek bir yerde...
    Ahmanamra ve özcan1980 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    abi teker izinde kalınca iki aracın ortasında kalmıyorsun ki. Aman diyim dikkat en önemli kurallardan biri değil midir bu ortalayıp bi ölü hayvan yüzünden takla atmayasın.
    SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!

Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Alıntı MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ercan abi geçti bugün yanımdan Cumhuriyet Cad. önüne atlayacaktım yemedi çok kararlı gözlerle önüne bakıyodu. Ne kadar dikkatli motor kullandığını bikez daha farkettim valla helal olsun :D
    Saolasın Mehmetim fark etmedim valla etsem dururdum biliyorsun. Kitlemişimdir kendimi vızır vızır gezinen yayalara
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Motosikleti
    Kanuni TİGER
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    küçük sanayının neresınde tükkan ben koca gun orlarda sıftınıyorum ya la...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:36 ----------

motosıkletlere branda arayan arkadaslar getıreyım ben sıze aseptık posetı 1 tonluk.kımıl kımıl jan janlı hemde.kar degıl buz yagsa sorun olmaz.salca sektorunde 1 numaradır bu posetler.poset deyınce basıt bısey gelmsın aklınıza....beter bısey yanı.
    mutlu abi kusura bakma siteye giremedim küçük sanayi 85.blokta bizim dükkan abi cihan pantograf diye tabela var gelirsen tatilde dükkanda olucam ben olmazsam bile ilgilenirler seninle
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    cocuklar tatıl ıcın izmite gıdecekler salı gunu.muhtemelen bende tatıl surecınde sureklı bursada olurum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:18 ----------

Alıntı RamonRojo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tanışırız her zaman.Hele güneşli bir hafta sonu yakalayalım.Gezilere git gel yaparken beraber yol yaparız.Birde gogur nickli arkadaş var.Tanıştım gayet efendi bir insan 3 kişi git gel iyidir beyim.
    gogur u tanıyorum.teknokarda calısıyo bızım korayla bırlıkte.fatıh akkanısla sartendesınız sanırım oda bahsetmıstı daha onceden.gecen gene sordum fatıhe senı dedım ya tanısmak nasıp olmadı.yaza uzun gezıler var planımda batum a ordan akdenız uzerı egeden karacabey uzun ve yorucu olacak enaz 12-13 gunluk bı gezı.1 temmuz planlı.bakalım gorucez ogunlere cok var daha
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Viteslinin zevki cidden başka güzel,Kayarikide sağolsun övmüş kullanmamı vitesliye geç diyor ancak ben yağmur,kar,kış her gün üzerindeyim adeta vücudumun uzantısı gibi olmuş motor,benim için pratik olması çok önemli bu yüzden şimdilik vitesliyi bileyim ancak işimi scooter'la göreyim.Bu arada bende motosiklet ile ilk Mondail 151 rs ile tanıştım sonrası gelmeye devam ediyor...
    Hocam siz yeterki vitesli isteyin birini tamir ediyoruz yakında çıkar,diğeride sıraya kondumu her istediğinizde emrinizde,aynı sizinkinin benim emrimde olduğu gibi,yenisi çok gerekli değil....
    kayariki ve n_tuncak bunu beğendiler.
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

SlowDriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 151RS(Rahmetli) Mondial 125 Drift (Yeni)
    Merhaba arkadaşlar, Abiler, Ablalar Pazar günü bi Mudanya'ya gideyim hem motor açılsın hem ben gezeyim diyordum ki sabah eve giderken motosikletim orjinal lastikler yüzünden motor freni ile fena kaydı frene bile basmamıştım 4 ten 3 e takarken asfalt ile akraba olacaktım az kaldı yırttım Motosiklet kullanmaya yeni başlayan biri olsa yazık olurdu tahminimce... Toparlamak çok zor çünkü. Yani kısaca lastikleri değiştirmeden uzun mesafe yapmaya korkuyorum acilen lastik değiştirme ihtiyacı hissettim Şimdi 2 lastik alıcak kadar müsait değilim.. Sadece arka lastiği iyi bir marka lastik ile değiştirsem daha güvenli olur mu? yoksa iki lastiği birden mi değiştirmem lazım?

Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Valla bence ikisini birden değiştir. Farklı farklı lastiklerin sürüşü çok etkilediğini okumuştum bir yerde. Çünkü frenlemede arkadan daha çok ön fren kullanılıyor sadece arkayı değiştirmen çözüm olmaz bence. Ön tekerin kayması çok daha korkutucu benim için Ama idareten ucuz yollu bir takım lastik olmadı çıkma lastik alıp idare edebilirsin iyi bişi alana kadar.
    SlowDriver bunu beğendi.

Motosikleti
    Ercan lastik alıcam ama bu ara sıkışığım biraz... Ama orjinal lastikler ciddi tehlike oluşturuyor benim gibi çömez birine göre Birde motor freni yapmasını düzgün kontrol edmiyorum sanırım 4 ten 3 e takarken acaip frenleme yapıyor teker kilitleniyo. Ama 3 ten 2 ye 2 den 1 e o kadar sert değil. Bursa'da lastik satan bi yer biliyormusun?

Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Kenan usta valla 4 ten 3 takarken kontra yapıyorsa muhtemelen devri düşürmeden vites atıyorsun motor kontraya giriyor oda arka freni kitlemiş gibi etki ediyor. Muhtemelen 4. vites yüksek süratta vites küçültme olayını hıza oranla daha hızlı yaptığın için gözden kaçıyordur devir .Bende başlarda devir yüksekken vites küçültüp arkayı kaydırıyordum Zevkli oluyor ama yüksek süratlerde hiç iyi değil :D Bursada lastik satan pek bi yer bilmiyorum al akulaktan dolma hacı denilen biri var gazcılarda sorsan gösterirler Birde demiryolu caddesinin girişinde var bi motorcu. .
    DALGIC_800 bunu beğendi.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Hacı denilen yer Pazar pazarı girişindeki Işıklar motor. Gazcılar daki Tekyıldız motor.
    Ahmanamra bunu beğendi.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    Hacı denilen Işıklar motor. Orada pek taksit seçeneği yok sadece world ve asya kart ile taksit yapıyor bana uymaz.
    Gazcılardaki yıldız ticarete bakmam lazım ve marka da kararsız kaldım... Pirelli Dura Traction ve IRC Winter Grip diye modeller var ikisi de dişli tekerlek asfaltta nasıl olur bilmem ama benim orjinal sabunlu lastiklerden kat kat iyidir herhalde
    Ahmanamra bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj dominar
    bursa - mudanya yolunda esentepe kavşağından önce bp istasyonundan önce michelin var. çok ilgili arkadaşlar. ayrıca balans ayarı filan da yapıyorlar. irc leri orada taktırdım
    SlowDriver, Ahmanamra ve n_tuncak bunu beğendiler.
    Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
    Herkes ateşini bu dünyadan götürür.

Motosikleti
    Alıntı seyyah27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bursa - mudanya yolunda esentepe kavşağından önce bp istasyonundan önce michelin var. çok ilgili arkadaşlar. ayrıca balans ayarı filan da yapıyorlar. irc leri orada taktırdım
    Michellin den başka marka satıyorlar mı yani? Eğer öyle ise oraya bakmak kıyaslama olarak iyi olur.. Bu arada irc'nin hangi modelini taktırdın ve memnun musun? amma çok soru sordum yahu benden bıkacaksınız artık

Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Arada hatırlatalım dedim .

RÜZGARDA SÜRÜŞ TEKNİKLERİ.

geçen lodosta iyi bi savruluyordumda az daha

http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...eknikleri.html

LAstik içind epaylaşıcam :D

Buda lastiğin önemli hakkında bir başlık. Belki yardımcı olacak fikirler bilgiler vardır.

http://www.motosiklet.net/forum/fayd...i-nedir-3.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

Bu arada benim lastikler arka 13 yıllık ön 7 yıllık :D ama nedense hala iyiler . Rafta baya bir beklemiş bende 1 senedir kullanıyorum işte . İlk fırsatta değiştiricem bende Kenan
    SlowDriver ve DALGIC_800 bunu beğendiler.

UMT-TM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6, YBR, movie XL125
    Merhaba Arkadaşlar,

Kymco movie xl 125 var elimde bir adet bilen arkadaşlar var aranızda motorun sanırım krank bilyası dahıldı :( motor dizel gibi çalışıyor. Krank dahalmış olabilirmi?

Hadi dahaldı diğelim varmı tanıdığınız bir usta
    16LHR73 YBR , PB7588MX R6
    bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.

Motosikleti
    Alıntı UMT-TM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,

Kymco movie xl 125 var elimde bir adet bilen arkadaşlar var aranızda motorun sanırım krank bilyası dahıldı :( motor dizel gibi çalışıyor. Krank dahalmış olabilirmi?

Hadi dahaldı diğelim varmı tanıdığınız bir usta
    Yetkili servis olması şart değil ise Pazar pazarının kurulduğu cadde de arkadaşım var Moto Genç Mondial,Lifan yetkil servisi ve iyi bir usta istersen gösterebilirsin

UMT-TM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6, YBR, movie XL125
    Ferdi abi vardı galiba orda aklımda var orası
    16LHR73 YBR , PB7588MX R6
    bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.

Motosikleti
    Alıntı UMT-TM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ferdi abi vardı galiba orda aklımda var orası
    Evet biri Ferdi diğeri Muharrem onlar benim 10 yıllık arkadaşlarım ben 7 senedir motosikletim için lastiğim patlasa bile onlardan başkasına gitmedim. Rahatlıkla güvenebilirsin. Adım Kenan Benden selam söylersin...
    UMT-TM bunu beğendi.

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    ön lastik aslinda arka lastikten daha onemlidir ve duzgun suruslerde ön lastik arka lastikten daha cok tutunma saglar diye okumustum biyerde... benimde on orjinal arka kislik irc.90 dan sonra lastikler farkli oldugunu belli ediyo yolda hafif hafif oynuyo motor:-) aldigimda boyleydi bi degistiremedim bende :-) tavsiyem kesinlikle takim lastik:-) bide pirelliyi sor istersen abi onunda fiyati uygun
    Madv bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler