aaah ahh şu motor (ve ehliyet tabi) işini bir çözsem size katılmak isterdim ama ne yapacaksın, beklemekten başka çare yok
aaah ahh şu motor (ve ehliyet tabi) işini bir çözsem size katılmak isterdim ama ne yapacaksın, beklemekten başka çare yok
soguk hava soguk brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Abiler şu fuara gidecek biri var mı yahu :D Bişeyler ayarlansında buradan gidecek varsa hiç olmadı hep beraber gideriz hem eğlenceli olur :D
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
Bir arkadaşım akito mont ve pantolonunu aldı inceledik bizde fiyatına göre son derece kaliteli ve kumaşı kesimi duruşu hoş, tercih edilebilir..
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
fuar ne zaman arkadaşlar?? tarihlerini yazar mısınız?
Ben de Akito mont'u merak ediyordum soğuk hava da,rüzgar ve yağmurda nasıldır merak ediyorum arkadaşın ilerleyen günlerde bu konular hakkında da birşeyler söylerse sevinirim Bence tam fir fiyat/performans montu diğer kaliteli marlalara göre. Aynı mont Rev'it in olsa en az 700 Tl. fiyat koyardı
Fuar subat sonu oluyor genelde
Niye motorlarla gidenler var bizde gidebiliriz
Eşsiz tariflerim sayesinde bileceksin tabii kardeş,bulamazsan alo de ..
Biz oldukça sağanak yağmurlu bir havada sanırsam 2009 fuarına motorlarla giderek,mekanı sucuk gibi ıslak gezerken kuruduk..Ha değdimi,fuar daha çok çin mallarından falan oluşuyordu ve piyasadan farkı yok hatta daha pahalıydı çok zevk vermedi ancak muhteşem bulutların arasından süzülerek Boğaz köprüsünün eşsiz manzarasının içerisinden geçmek hayat boyu unutamayacağım bir zevk oldu(daha sonra her fırsatta gittik)...
11-Ocak-2013 Cuma Palmiye kafe toplantısı 19.30.(Mudanya'nın Yunuslar'ının orası'nın taksi durağı'nın yanı)nası bi tariftir bu yaa
1-Blue-dolunay
2-n_Tunçak
3-Feromen
4-Search16
5-Beyaz atlı
6-Aysun(
7-Kayariki
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
yaa bu memlekette sürücü kursları kadar "TUTTUĞUNU ÖPEN" başka bir kurum yoktur herhalde.. Ehliyetim var ve A2 eklemek için kursa yazılma zorunluluğu (yani 400-500 tl ödeme) yüzünden sıkıntı yaşıyoruz. Benim ehliyet neredeyse 16 yıllık oldu gelsinler ben vereyim onlara ders hemde bedava
A2 ekletmenin maliyeti; kurs ücreti + sınav ücreti + trafik şubeye yatırılacak harç (ortalama 600-800 tl arası)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
Ercan bunlar kendi tasarımın mı? Ayrıca umarım deneyen birileri vardır?
Abi hakkatten kurslar öpüyor ya . hiç bitr denetleme yok kafasına göre ayzıyolar . sonradan masraf çıkarıyorlar. Ben b+a2 yi 1200 tlye almıştım 2007 de iyi giydirmişlerdi .
Zincire gelince kendi tasarımım . çelik halattan yapacaktım hafif ve daha az titreşim yapar diye ama işlemesi ve apartaları daha meşakatli diye 3 mm zincirden yaptım. mt si 1 lira toplam 14 mt gitti. Yarın test edicem arazide buzda karda çamurda :D yazarım yine ;) Lakin kancalara kaynak atılırsa daha sağlıklı olacak .
zinciri doladıktan sonra karabinayla mı tutturacaksın 2 ucunu?
Sağlam bir kelepçe veya vidalı çelik karabina olması daha garanti olur gibi geldi bana.. Hani kopup zinciri fırlatmasın diye..
Evet şimdilik karabinadan yanayım ama ne yalan diyim benimd eiçime sinmedi . gerçi gerdiğince çelik karabina kolay kolay çıkmaz ama ne bilim benim aklımda orda kaldı ve kancaların uçlarında . gerçi çok zorlamıycaz ama deneyip görcez yanıma yedeklerinide alıcam her ihtimale karşı.
Bu arada arkadaşlar yarın akşama doğru 4-5 gibi uludağa doğru uzuycaz biz. Yağsada yağmasada. Ya bir ev var dağcıların kullandığı şömüneli orda takılıcaz yahut yağmaz ise dışarda bir yerde koca bir ateş yakıp başınd asabahlıycaz. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa yarın ki hava durumuna bakıp beni arayabilirler.
0 536 450 81 89
KAra ve buza gireceğimiz için lastiklerine güvenmeyen arkadaşlar yanlarına çelik çamaşır ipi ve biraz kablo bağı alarak katılabilirler. Nereye gidip nerede konaklayacağımız tamamen hava şartlarına göre değişecektir.Ve belki şehre geri dönüp evlerimizede çekilebiliriz. Misafir ağarlayabilirim sıkıntı yok hani gemlik tayfa ve hamzacım gelmek isterse düşünmesin kalacak yer ;)
özledim hepinizi be bi aksilik olmazsa ordayim bende kalacak yer problemim hic olmadi ercan abi sag olasin. Toplanip cay içelim özledim hepinizi buluşma yeri zafermi yine.
ben 2012 de 500 e herseyndahıl dım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)