Arkadaşlar forumda gezerlen şöyle bir bölüm gördüm paylaşmak istedim.
http://www.motosiklet.net/forum/coklu-uyelik-ihlalleri/
Başlıklar altında kimlerle konuştuğunuzdan tartıştığınızdan emin olun ( gerçi nası olucaz bi yol gelmiyor aklıma ). Gereksiz yanlış anlaşılmalar ve gereksiz mimlemelere sebebiyet vermeyiz böylece.
İyi haftalar hepinize ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Bursa MT öncelikle selamlar ve hayırlı sabahlar diliyorum herkeze..
İlk motorumu alıcam yaklaşık bir senedir ehliyetim var ve arasıra arkadaşımın scooterını alıyorum keyif için takılmak için ama kendime ait bir motor alıcam ve aklımda hiç bişey yok yardımcı olursanız sevinirim
ARACIM DEĞİL AMACIMDIR MOTOSİKLET
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Hoş geldiniz Öncelikle scootermı yoksa motosikletmi almak istiyorsunuz onu bilelim gerisi kolay elimizden geldiğince fikir beyan ederiz .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Haruna katılıyorum düşündüğün veya bizim önerebileceğimiz motorları denemen gerekli diye düşünüyorum. Yağmur olmayınca genelde YKM önünde akşam saatlerinde buluşuyoruz müsait olduğun bi zaman gelirsen hem tanışmış oluruz hemde bizim motorlara bakabilirsin diye düşündüm ( ne düşünceli insanım )
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
düşnüceli kardeşim ümit bende sana katılıyorum hava koşullarının iyi olduğu bi akşam buyursun gelsın kardeşimiz choperı crosu racingi hepsi mevcuttur bi bin üstüne bi otur ozmn kararını nı verirsin
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
İstanbul puslu ve hafif yağışlı olmasına rağmen inanılmaz maneviyatlı ve güzeldi yine,ne kadar şanslıyız ki iki kıtayı birbirine bağlayan,uğruna savaşlar yapılıp destanlar ve şiirler yazılan Cihan peygamberinin övdüğü harika bir şehre sahibiz."Dünya tek bir devlet olsaydı şüphesiz başkenti İstanbul olurdu."
Chopper:şehir içi asvalt çok sevmiyorum çünkü kalabalık ve düz yol ruhumu sıkıyor,race:havalı ve hız zevkli gibi geliyor ancak tehlikeli motorla değil yatağımda ve başımda Kuranlar okuyarak ölmeyi diliyorum,cross:Aşırı arazi ve olmayan yollar ise aşırı akrobasi istiyor bu güzel ancak asvaltta gitmek problem oluyor,Enduro heralde en bana göre olandır.Scooter:rahat,konforlu,ve otomatik vites,her gün ve yaz kış üstünde olduğumdan şimdilik buna devam...Yinede ilerde her şey olabilir,düşünceler değişebilir...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Hoşgeldiniz .. hangisini istiyorsanız onu alın bencede gönlünüzün sesi her zaman dogruyu söyler .. ama önce dene ve canlı canlı gör resimler aldatabiliyor bazen ...
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Bildiğim kadarıyla Haldun uzun zamandır Çakabey adresini kullanmıyor,Kayarikiden yazıyor.Ama dedektifliğinize diyecek yok baylar harikasınız vallaha tebrik gurur duyuyorum hemşerilerimle...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
yağmurda ne güzel yağıyo dimi
cross al döveriz bak ne alirsan al dikkatli kullan kaza yapip çanini incitip bizi üzme yeter... Hoş geldin bu arada mangal sevip istedigin yerlerin %90ina rahat gitmek istersen cross al arkadaşlar artik fotograf cekerken 1kişi eksik olmiyacak makine icin 3 ayak sehba aldim diploma hediyesi oldu kendimden kendime haktan çapirla turladık ya çok keyifliydi be arada motor degişin bende arti olup kafa atayim sana
ehehhee süperdi ama hamzacım değişik farklı bişeydi kafa atışlarında mükemmeldi :D
iki koca çocuk gibi eylendik ya bi firen küt bidaha küt sukutura binsek ne gelicek başimiza bakalim onuda deniyelim.
suktuurda üstünde suuck ekmek yiye yiye gideriz ne de osla bi el boşta :D
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)