Bende ykm ye cikiyom
güzel bi aksam geçirdik ykm kahveleri geleneksel oldu artık bi yere çıkmak için kimseye haber vermıyorum artık kimseyi aramıyorum gittiğmide herkes orada oluyo :D
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Bugün hakkaten iyi geçti :D
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Abi yarın bişeyler olacak mı ve alırsanız beni de seve seve gelriim. Herkese iyi geceler
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
Bugun deniz kiyisi bir yerler gidicez gelen olursa kim gelir
alper abi 1 saate kadar belli olucak benım gelıp gelemiceğim
Günaydın millet kimler nere gidiyor ? Bilelimde
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
beyler ykm onunde kahvesinin içip gezmeye çıkacak arkadaşları beklıyenler ver ben malum bi kaç özel sebeblerden dolayı :D:D bu gün eşlik edemıcem size ama belli olmaza belki yolda denk de gelebiliriz gezmek ısteyenler ykm onunde beklıyen arkadaşlarla irtibata geçsinler rota plnalması yapılıcak
Beni beklesinler geliyom on dakkaya
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Daha gelicek var mi bekliyoruz 22 motor olduk
Terastayiz golyazida sekiz on motor var galiba bursaya dogru yola cikiyorlar bursa ici biryerde mangal durumu olabilir gelecekler icin tel 0533 3201076
bursa mt motorlarına birer sinyal bulucu şart kim nerde nereye gidiyor anında görürüz )
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
selam bursa mt...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07157738/detay
motoru tanıyan bilen var mı? sizce nasıl ..saygılar
nabtın sen mutlu abi :D
dun gece gumedeydım sabaha kadar uyku uyumadım.arkadas bı aksam daha kalalım deyınce ben yattım uyudum. cengızler golyazıya gelmısler.bılmem kackez benı aramıs cengız saat 1 gıbı uyandım telefon calıyo baktım cengız arıyo.senı beklıyoz dedı.benım bulundugum yer koyun 7-8 km dısında celtık tarlasında.yanıma bıkac vurulmus ordek alıp cıktım traktorle koye dogru ordan arabayla golyazıya gıdıcektık.koye geldım cengız bıkac kez daha aramıs ve mesaj atmıs.bız donuyoruz abı dıye.bılgısayarı arj edıp dondum tekrar gumeye.suan gumedeyım.av a devam yanı.yarın bursaya gelınce once cengızın tükkan a gıtcem sorayım bakam hem cagırıp hem gıdıoz abı demek nassı oluyomus.cay soylerse ancak oyle barısırım kendısıyle....(kac ordek vurdunuz dersen av bereketli masallah)
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)