herkese benden de günaydın, kucak dolusu sevgiler, saygılar
hava güneşli ama soğuk, iyi giyinilirse tam motorcu havası
herkese benden de günaydın, kucak dolusu sevgiler, saygılar
hava güneşli ama soğuk, iyi giyinilirse tam motorcu havası
baya bi zamandır yazamıyorum
cevap yazma durumum aktif değildi ve de izmir deydim
kongre falan
bilimsel işlerle uğraşıyordum
henuz hala bı motor alamadım ama hala umudum var alıcam özellikle de arda abi ile birlikte bi patlama yapacağız bu ie baş koyduk
herkese iii geceler sevgiler saygılar
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
Herkese günaydın,hayırlı işler
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
arkadaşlar bursada motosiklet kiralayabileceğim bir yer varmı ama pejo felan diil kawasaki gibi mutlaka cvp bekliom şimdiden çok tenk yu..
sevgili saygıdeğer bursa mt üyeleri nerdesiniz yahu
özlettiniz kendinizi bir ses verin
tat tuz kalmadı mı ne mt de
nerde bu ınsanlar nerde bu devlet
havalar soğudu kımse motorla ılgılılenmediği için motor sever arkadaşlarıyla da ılgılenmıyor galıba
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
Kış geldi böyle oldu.
Ses soluk kesildi.
Siz bir motor bulamadınız daha galiba.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
orhan abi henüz motor alamadım valla araştırıyorum acele de etmek ıstemıyorum malum kışa girdik çok insan motorunu elden çıkarıyor
bi de uygun fiyata arıyorum o yuzden henuz bişey alamadımfantasticua hayırlı olsun ybr çok güzel motordur her yolun motorudur
allah gönlune göre versin
İHTİYAR ABİM,MUHTEREM CEM AVUKAT HEMDE HOCA olan sahış zaten bana borçlu tesbh takke falan filan daha sayamadığım bi çok şey verecek bana ..............
YAHU Bİ AVATAR BULAMADIM KENDİME NE DERSİNİZ MİLLET SEVGİLİ VOLKAN ARKADAŞINIZA NASIL Bİ AVATAR'I LAYIK GÖRÜRSÜNÜZ
SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI İŞLER KOLAY GELE HERKESE .........
Yönetime başvurup,bu bölümün ismini Kelebek mt veya Tatlısu mt olarak değişmesini talep edeceğim.
Daha kış gelmeden,milli parkla beraber uykuya yattık.
İnşallah mart a doğru uyanacağız,iyi uykular allah rahatlık versin.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Valla orhan abi haklısın tamam kelebek motorcusunuzda kelebek mt'cide oldunuz yane. ..
AKIN FİDAN
Sevgili bursa'nın kelebek mt üyeleri ;
bugün hava tam bize uygundu. (kelebek mtcilere)
ama yine kimsecikler yok burda nerdesiniz yahu...
sevgili seflek hocam,
sevgili mangal beyefendi,
güzide doktorlarımız,
saygıdeger ihtiyar abimiz nerdesiniz yahu??
özkanım zaten ist. mt ye transfer oldu, aramaz sormaz artık...
ultraukala kardesim...
ve volkan
kimse yok buralarda...
ayrıca siteye üye olup buraya bende aranızdayım diyip kaçan bilumum mt üyeleri...
arkadaslar birarada olalım yahu acık vakit ayırın burayada koptuk iyice birbirimizden....
Bursa mt üyeleri hepinize selamlar.
Epeydir yazamadık foruma. Ama yokluğumuzda pek bi atraksiyonda olmamış.
Kelebek bir motorcu olaraktan 2 hafta önce motoru kış uykusuna yatırdım.
nisan ayına kadar 4 teker gezicem. Karda kışta 2 teker üzerinde olacak arkadaşlar aman dikkat kırık çıkık ve bilimum üşütme mevzuları sebebiyle
sizleri acil servislerde görmek istemeyiz. Herkese iyi günler dilerim...
Bende ehliyet kursuna gidiyorum valla abilerim...Ocak ortasında bitecek ardından b için devam edeceğim ve şubat sonu ikisinin belgesi elimde olacak inşallah...Efet burada pek atraksiyon kalmadı...Motorlarını kış uykusuna yatıranlar bilgisayarlarını da yatırdı sanırım...
AKIN FİDAN
uyuyan güzeller merhabalar
kalkın uykunuzdan bakın arda abıye kar kış yağmur çamur demeden motor tepesınde sizler nerdesınız benımde olsa bende bınecem ama yok ki:(
selamlar herkese bugun sanki bir kıpırdanma var gibi sitede
valla geziyoruz be soğuk yağmur camur pek dinlemeden. ama süper dikkatli ve yavas kullanarak....
seflek abi gördüm online sın yaz iki satır kacmadan
Merhabalar,
Ben de Bursa'dayım. Her gün kullanıyorum motoru. Kar yağmur olmadığı sürece de kullanmaya devam edeceğim. Bu arada motor arayan arkadaşınız varsa ne olur haber verin benimkini satacağım (tabii daha sonra yenisini almak üzere). Yüzyüze görüşürüz. Siteye ilan verdim, kimse bakmıyor.
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)