Mutlu abi teklifin bile yeter allah razı olsun ben hazırladım kendimi sonuca saolasın. Baktın olmuyo toplucam broları dağatacam meknaı Akşam 4-5 gibi alıcam inş. Motoru. akşam bakarsın damlarız bi kaç kişi yanına çay içmeye
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
ercanla ben ahmet kahve içmeye çıkyızo isteyn ykm ye gelsin
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
arkadaşlar yarın kestel erıklı su tesıslerı tarafında bı mangal ve trekıng olayımız var hamzayla.. katılmak ısteyenler arasın 5548193873
cengız bı gelemedınız karacabey tarafına be...golyazı da olurdu ulubat kenarında ne bıleyım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
mutlu abi yagmazsa kamp aticaz ordan direk işegidicem yoksa vakit olsa mehmet abiye dogru akicaz gemlige senin oralar aklimizda baharda uzun bi kamp yapicaz haberin olsun ölmezsek.
Kroscu arkadaşlar yarın uludağ oteller yapıcaz saat 10 da setbaşı prestij karşısındayız. Katılmak isteyenleri bekleriz. Bu arada cengiz ve hamza kardeşim sizede iyi mangallar Mutlu abi motoru geç aldığım için senide o saatten sonra rahatysız etmiyem dedim. .Hepinize iyi pazarlar ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Ercan sıfır motoru dağa bayıra vurma hemen. Alet yorgundur. Yatmaya alıştı nede olsa.. Sonra bııııırr deyip donmasın dağda.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
dikkat edin ercan abi iyi eğlenceler size
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
saglık olsun ercanım.sen motoruna kavustun ya bosver gerısını.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
haktan kardeşim iyiki doğmuşunda güzel bi arkadaş kazanmışız...
Bu cuma kurter kafedeyiz ve her 2 haftada bir orada olmaya devam edicez,bekleriz......(Yaz aylarını zor bekliyorum,artık kalmalı kamplı geziler için bana izin çıktı yuppiiii)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
doğum gunun kutlu olsun haktan kardeşım...
ercan abı anlat gezı nasıl geçtı..
biz öyle bır rota buldukkı oyle bır mekan keşfettıkkı akıllara zarar.. resımler gelıyor şımdı hamzadan.. ınceleyın..
şu anda benım ofıste mutlu abı ıle oturuyoruz zıyuaretıme gelmış.. çayımızı ıçıyoruz herkese selam ..
Haktan dogum gunun kutlu mutlu olsun.
Yeni bir cengiz hamza gezisinde beraber gidebileceğimiz çok güzel rotolar manzaralar keşfettik arkadaşlar işallah hep beraber gideriz bir gün kamp yürüyüş manzara fotoğrafları cekebiliriz beraber....
Derekızık köğünde cengiz abiyi beklerken...
süper patikalar var tam crossluk bee..
süperdi ya.. mutlu abı delırıyor
ADAŞ BU RESİMDEKİ YERLER NERELERİ TARİF EDEBİLİRMİSİN..
kestel saıt abat yolundan derekızık koyune gırıyorsunuz.. sonra dırek yukarı....
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)