adanalı celal hehehee
arkadaşlar iki saattir bağlanamıyorum wireless işte ne olacak.Tarık kusura bakma.Hocam bu adanalı arkadaşlar kimdir?nedir?necidir
selam sizede.Orhan abi evet şu telsiz haberleşme vesaire konusunda engin bilgileriniz bize yol gösterecektir.Ama birde ne dediğinizi anlayabilsek
tbk_1980 sende hoşgeldin kardeş.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Herkese günaydın.Hayırlı işleriniz olsun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
sana günaydın özkanım ve diğer arkadaslarada hayırlı işler
bana tatlı rüyalar...
güne güzel bir fıkrayla başlayalım istedim. kac gündür cem abim yok kulaklarını çınlatalım
CENNETTE NIKÂH
>
>Evlenme hazirligi içinde olan bir çift trafik kazasinda
>ölüp cennete giderler. Damat adayi durumu görevli melege
>anlatarak cennette
>evlenip evlenemeyeceklerini sorar. "Bir sorusturayim
>bakayim" der,
>görevli melek.
>Aradan 3 ay geçtikten sonra görevli melek magdur cifte
>>sevinçli haberi verir; Hersey ayarlandi. Sizi evlendirebiliriz"
der. Çift; Sey... Biz düsündük de, acaba evliligimiz yürümezse bizi
>>bosayabilirmisiniz ?" diye sorar.... Görevli melek gök gürültüsü
sesiyle son derece kizgin bir sekilde yanitlar; "Siz Manyak misiniz?
Cennette bir imam bulabilmek için 3 ayimi verdim. Avukat bulmak
>ne kadar surer
>tahmin edebiliyor musunuz?"...
Aranızdayım arkadaşlar. Uzun süredir takip ediyorum ama forumlara yazacak pek zamanım olmuyordu. Bursa'da olacak etkinliklerde görüşmek üzere...
Sevgi,Selam..
hosgeldin arkadasım aramıza
kalıcı olman dileklerimizle
motorun varmı?
varsa ne?
28.12.2004 de siteye üye olmusun ama daha ilk mesajın helal olsun
sevgili bursalı motor camiası,
şu an antalya yat limanından yazıyorum.
hoptop mu, laptop mu ne, bilgisayarım bir hayırseverin wireless'ına bağlandı.
bir yandan çayımı yudumluyorum (e hacı adam rakısını yudumlayacak diil pek tabii) bir yandan helga, volga, nataşa, vs turiszmin antalyaya katkılarını gözlüyorum. e bir yandan da size laf yetiştiriyortum.
millet burada gömlekle dolaşıyor. siz bursalılar nasıl der? eee, hah, hava günlük güneşlik burada. (sanırım böyle deniyordu.)
yokluğumda da epey kaynatmışsızın.
önce volkan'dan başlayayım; volkanım, ana-baba bir öz ağabeyine hoşgeldin diyoruz. lakin erol atar'a ilk kaseti çıkmış türkücü gibi poz veren avatarını beğenmedim bilmiş ol!
en hakikatli dostum ihtiyara da kocaman bir teşekkür etmeden olmaz şimdi. hiçbiriniz farketmemişsiniz ama adam yokluğumun farkına varıp ikide bir beni sormuş. eee, bu yaştakiler kaç kişi kaldık şunun şurasında? birbirimizi kollucaz tabi! volkan, bu arada mangalinkini almışsın? (jinlun) memnun musun bari?
uyuyan güzel kaykaya gelince; ismiyle müsemma mübarek insan, kaykayım, bmw f650 ilk motorlarımdandı. hiç değiştirmezdim de, biz de adettendir; kaza yaptığımız aracı mutlaka satarız. o bakımdan yani... (ayağımın kırıldığı kazayı f650 ile yapmıştım.) oturuşu, duruşu sana uygunsa, teknik ve performans olarak mükemmel bir alet. zaten BMW
ayrıca; bir kısım gerilla tarafından şahsıma yapılan saldırı da cezasız kalmayacak.
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
cem abi koptun gittin kac gundur yoksun bizde merak ettik seni
acaba müvekkillerinden biri topuklarına sıktıda, ondan mı sanal aleme gelmiyor diye düşünmeye başlamıştık
Cem abi gökte ararken yerde bulduk seni. (tövbe yarabbi tövbe )
Ne o hacı abi yoksam gizli gizli kaçamak mı yapıyorsun nedir bu işin bu kadar gizli olmasının sebebi günlerce senden haber alamamamız?
Abi işin şakası vallahi merak ettik çünkü anormal bir durumdu forumda olmaman.
Sevgiler.
Ben bu hafta kısmetse İstanbul'a gidiyorum, bu arada transfer ettiler beni İstanbul Mt ye.Ne yapayım iyi para verince dayanamadım kabul ettim. İş dolayısıyla gidiyorum herşey kesinleşince haberdar ederim.
allahın izniyle bize kurşun işlemez muhterem kardeşim (havasına girdim ben bu hacılığın yahu!)
muhterem kardeşim, bizde kaçak et kesmek ve yemek caiz değildir. islami usullere uygun kesilmiş kuzu budu, tavuk göğsü, vs bulursak da hiç kaçırmaz yeriz!
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
SELAMIN ALEYKÜM İŞLERDEN DOLAYI BİRKAÇ GÜNDÜR YAZAMADIM......
nasılsınız millet iyisiniz inşallah allahh hepinizinnn iyiliğini versinnnnnnn.....
CEM abim söz en kısa zaman seninde onayını alıp kendime bi avatar bulucam ve senin gibi hocalarımın göz zevkini bozmucam ......
Seflek hocam da gelmiş,2 gündür istanbuldaydım iş güç vs.
Hayrola ve karyola forum ıssız kalmış ne oldu sütmü döktünüz,
Yoksa kış uykusu vaktimi geldi,
Ve kelebek mevzumudur bu ilgisizlik
Kelebek--tırtıl---ipek böceği---hıııımmm
Hoşgeldiniz
Aleykümselam
Volkan sen hacı abinden ödünç bir takke al ben senin fotolarını çekerim
NOT: Bir de tespih almayı unutma.
Aman ALLAH korusun
Bu arada yukarıda ki fıkrayı da kaydettim
Hayırlısı ne ise o olsun
Gidersen sağlam git DÖNME oralardan
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Yarın ehliyet kursuna başlıyorm...a2ilk...Ocakta da b için kursa gidecem ardından şubat sonu ehliyet elimde olacakmış...
AKIN FİDAN
Herkese günaydın hayırlı işler.
Yok İhtiyar abi DÖNMEM.. DÖNMEM...
[QUOTE=İHTİYAR;488476]Hayrola ve karyola forum ıssız kalmış ne oldu sütmü döktünüz,
Yoksa kış uykusu vaktimi geldi,
Ve kelebek mevzumudur bu ilgisizlik
Kelebek--tırtıl---ipek böceği---hıııımmm
Ben bu konunun dışındayım.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)