beşyola inerken solda yalova yoluna girdiğin gibi ilk lanbalardan soal dön tam karsınıza cıkcıak zaten
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Hamza gümüldürde kampta yapıcaz mı rotam hazır oradan da akdenize doğru yola çıkarız )
http://www.gumuldurormankampi.com.tr/sezonda.html
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
hamza gıdelım o zaman maşukıye taraflarına hem yakın hem mukemmel
kartepe sapanca gölü vs
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
e hadı da yokmu yazann
mehmet abi oralar çok güzelde mevsimi değil bergama bir uçta orası bir uçta...
Cengiz abi sabah kalkıp gelirim arabada var motorda para yok ama kredi kartından cekeriz izmir tarafına gidelim dersen yengeyi ufaklığı falanda alalım ister izmir ister balıkesir basıp gidelim gezelim...
Eski foça bergama dikili gezeriz abi bu mevsimde bizden başka kimse olmaz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
SAYFAYI GÜNCELLE ABİ ONDAN GÖREMİOSUNDUR F5 yap
mt nın krsocuları lastıklerını yenılıyor hamza kardeş sen ne zaman yenilemeyı düşünüyon kışa hazırlık :D
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
en sevmedım şehır ızmır aga nerden denk getırıon anlamıom
iyi akşamlar.. arkadaşlar aprillamı sattım düşündüğüm f650 idi ancak xf 650 suzuki freewind
önerdiler bu motor hakkında bilgisi olan varmı yılbaşına kadar 6-7 bin tl lik bir motor almayı düşünüyorum. yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
haktan benim lastikler hariç herşey kışa hazır dişli lastikle devam yaz kış çamur bulunca dalmak için...
Cengiz abi izmiri birde benle yaşa konakta bayoz, foçada türk kahvesi, çandarlıda mis gibi balık ızgara, bergamada ne bulursak...
Motor rüzgardan etkilenmeyip 120-140 falan yapabilse çikip muğlaya giderdim...
hamza cok gec katıldın gruba be kardesım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
yapma hamzaaaa depreştirme hayallerimiiiii
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
bergama foça gıdılesı yerler valla
hymbursa
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ind-xf650.html sayfasına bir bak istersen...
Mutlu abim geç kaldık vallahide oraları çok özledim aklıma gelmesin diye deniz kenarınıda gitmezdim haktan götürdü koptu fillm şimdi gezmek lazım bu gidişle ben cc büyütücem bakaılm...
gec olduda guc olmadı ama bu sevındırıcı.sanırım haktan basımıza daha bırcok ıs acacak denız kenarları,bayır tepelerı gıbı.ama genel kanı o kı gıtmelı gormelı aga...
evet bır saat sonra hareket edıyoruz merınos taradından hamzayla bırlıkte.. araçla yola çıkıyoruz muhtemelen sapanca raflarına gıdecegız katılmak ısteyen arasın 5548193873
sapanca yerıne bu tarafa gelır ınsan ızmıre dogru gıdılırdı be...
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)