Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Merhaba arkadaşlar ismim coşkun. Aranıza yeni katıldım. En kısa zamanda görüşmek tanışmak ümidi ile.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
@Batuhan kardeş benim Hyo'ya Beyin bulabilirmiyiz ya var mı tanıdık felan ucuza kapatabileceğimiz şekilde? :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Bizim evi buldum burdan dfgbdfgh abi bu aksam bulusma var mi biri yazarsa cok super olur okul cikisi baris kafenin yerini bilmesemde gelebilirim :D
Mehmetcan bende sordum o soruyu kimse oralı olmadı
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Biri su derdimize derman olursa sallarsa cok super olur abiler :(
Bu hafta yokmuş toplantı arkadaşlar haftaya ve ondan sonra 2 haftada bir çarşamba. isteyenler bu aksam buyursun Gemlik'e gelsin çay kahve yaparız
güzel buluşma olmuş bir dahakine katılmak üzere inşallah
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
30 kasım 19:00 Kurter kafe de toplanma
1-n_tuncak
2-Kayariki
3-Feromen
4-Beyazatlı
6-Coşkun
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
30 kasım cuma 19:00 Kurter kafe de toplanma...
1-n_tuncak
2-Kayariki
3-Feromen
4-Beyazatlı
6-Coşkun
7-Gökhan cbr muhtemelen +1 nişanlısı
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
geç kaldım bıraz ama :D gezı fena oldu be.. kaptanımız özcan abıye tşkler medenıyetler ıttıfakı kurdu resmen.. herkes bı yumuşadı yanı :D
yemekler hala dışlerımın arasında yıyıp yıyıp duruyomm :D
resımler ne ış anlamadım heryerde farklı yayınlanmışlar.. bı araya getırelım yokmu bılgısayar ışlerınden anlayan bı kahraman (ercan abı sen bılgı ışlemcıydınyavv ama sen motor tamır ettırmekden fırsat bulamassın ılgılenmeye neyse)
bı sonrakı menum testı kebabııı.. şimdıden soleyım. zıyafete katılmak ısteyen yazsın adını son dk kedı gıbı dolaşmayın arkadaş :D
cen giz abi bize kuzu çevirme yap :D
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Cengiz abi bilgisayar tamir etmekten kullanmayi unutmus :D
Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)